Przed spożyciem przeczytaj ulotkę - pre Bazyl Wrocław 12.02
Re: Przed spożyciem przeczytaj ulotkę - pre Bazyl Wrocław 12
Jak już jednego sobie wysadziłeś toco jeszcze kusiło Cię zeby drugim rzucac czary, trzeba było pogodzić się ze swoim fatum ^^ (i zmienic kosci ; p)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
1. Maciek (OnG) - 46
2. Golonka (Liz) - 41
3. Bałagan (TK) - 39
4. Wojtuś (HE) - 37
5. Morrok (SK) - 36
6. Dominik (TK) - 35
7. Frost (VC) - 29
8. Uadzia (WE) - 24
9. Thomas (Bre) - 19
10. Marcins (SK) - 19
11. Gniewko (Bre) - 15
Dziękuję za przybycie i gratulacje dla Maćka za zwycięstwo.
@QC wbrew pozorom zachowanie zestawu kostek do castowania drugim slaanem było zgodne z logiką - w końcu jakie jest prawdopodobieństwo że te same kości zawiodą 2 razy z rzędu gdzie wymagane są 3 pechowe rzuty do pełnych fajerwerków
2. Golonka (Liz) - 41
3. Bałagan (TK) - 39
4. Wojtuś (HE) - 37
5. Morrok (SK) - 36
6. Dominik (TK) - 35
7. Frost (VC) - 29
8. Uadzia (WE) - 24
9. Thomas (Bre) - 19
10. Marcins (SK) - 19
11. Gniewko (Bre) - 15
Dziękuję za przybycie i gratulacje dla Maćka za zwycięstwo.
@QC wbrew pozorom zachowanie zestawu kostek do castowania drugim slaanem było zgodne z logiką - w końcu jakie jest prawdopodobieństwo że te same kości zawiodą 2 razy z rzędu gdzie wymagane są 3 pechowe rzuty do pełnych fajerwerków

Thomas statystyka statystyką ,ale Golonkas powinien zaczac wierzyć w wole bogów ^ ^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
było 570 róznicy, zabraklo mi tam ledwo do 14;6
(coz z 1160 odjąć 10%, a zabiles mi kółko, slajwy spanikowane z katapy, bazyla, polowe gutterow (uciekajacych), elektryka za 20 pts i 65 i censerzy mali cali)
Ale i tak tylko 4 tury ugralismy chyba... 2,5 ha to za malo czasu jednak

Ale i tak tylko 4 tury ugralismy chyba... 2,5 ha to za malo czasu jednak