Nowe DE na euro

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Re: Nowe DE na euro

Post autor: Shadar »

Pierwsza jest fajniejsza, chociaż ja wywaliłbym jeszcze ten sztandar i championa z kusz i dodał kolejnego shejda. I tak w faq było, że jeśli w opisie bounda jest napisane, że to czar "..." z lore of "..." to działa jak pełny czar łącznie z atrybutem loru.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Shadar pisze:Pierwsza jest fajniejsza, chociaż ja wywaliłbym jeszcze ten sztandar i championa z kusz i dodał kolejnego shejda. I tak w faq było, że jeśli w opisie bounda jest napisane, że to czar "..." z lore of "..." to działa jak pełny czar łącznie z atrybutem loru.
niestety na euro jest limit 35 kusz :)..więc nie dołożę szejda...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Piotr, calkiem spoko te rozpy. Wzialbym te z shejdami, ale jesli ci korsarze maja walczyc, to imho 20 kusz z duza suka generalem i mala obciagara, jest zbyt droga zabawka. Glupia panika na 9 z rerollem, albo bez jesli coki odjada i jest good game. Dlatego opcja numer 2, z tym, ze podzielibym te 37mke.

27 FCG + dyscyplina
10 muz/champ - dodatkowa odginaczka + ewentualnie ostatnie schronienie dla magiczki.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

z duza suka generalem i mala obciagara
:lol2:

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Jak nie chcesz wrzucić oczka na czarke to wrzuć przynajmniej WSv +6 od maszynek na nia, klopy beda Cie mniej boleć.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Ale guiding eye i ward na maszyny są enchanted itemami, więc nie można ich mieć na jednym bohaterze ;).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Chyba źle zrozumiałeś. Garg napisał, że skoro nie bierze oka, to żeby wziął ikonę.
Wieszkto pisze:
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

My bad, kajam się i batożę ;).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Jestem właśnie po moim pierwszym turnieju na nowe Euro.... Zagrałem rozpiską nr 1 z szejdami. Powiem tak - teraz nadeszły chude czasy dla DE graczy...czułem się normalnie tak jak bym dostał "nową" armię . Brak Hydry jest strasznie bolesny , brak PoKa wręcz katastrofalny :mrgreen: ... Na turnieju zaliczyłem wygraną z He , przegraną z DoChem i remis z Wochem... Porażka z Demonami wynikała z kilku przyczyn. Nie udało mi się wybić furii więc potem moje oddziały zostały poodginane... Odział Plagusów pomimo miasmy i obniżonej siły nie okazał się być równym przeciwnikiem dla moich korsarzy.Dostali prozaiczny wpierdziel od Plagusów... Bolesne okazało się to ,że przeciwnik miał trzy oddziały do walki+ wronę a ja tylko 2...Dzięki temu cały czas mnie flankował .Nie za bardzo też co miałem zrobić z flamerami. Miał rację Rince pisząc ,że nie mam gdzie trzymać magiczek. Na przyszłość oddział kusz rozdzielę na dwa. Z szejdów zrezygnuje - wystawię oddział warriorów tylko po to ,żeby mieć gdzie trzymać magiczki - myślałem też nad dołożeniem trzecich mały kusz... Rozważam ,też opcję reaktywacji herosa na pegazie z płaszczykiem. Okazuje się bowiem ,że tak długo grałem na kowbojach ,że jak przychodzie grać bez nich to się gubię :)... Jak wszystko ogarnę to zrobię rozpę od nowa. Na razie z Coków nie będę rezygnował - po trzech grach uważam ,że to dobry oddział.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

I nie wymaga bustów :wink: Ja nigdy nie miałem problemów z trzymaniem suczy w kuszach, ale skoro tobie to nie leży, to warriorzy są dobrym rozwiązaniem.
Wieszkto pisze:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

wywal ten smietnik, suke i daj maczo na smoka i będziesz niszczył :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Smiem watpic. A na smoku juz nie jezdzi zaden maczo, tylko miekka faja.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

ODPOWIEDZ