![Obrazek](http://img402.imageshack.us/img402/5131/bpbgif.gif)
Także w tym temacie będę starał się na bieżąco wstawiać zdjęcia swoich prac. Zapraszam do komentowania ^^
A przed wami nowi Hexwraithci:
![Obrazek](http://img607.imageshack.us/img607/5179/hexwraithsebay.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Myślę, że koledze chodziło o efekt świecących oczu. Ale OSL żadnego tu nie robiłemNaviedzony pisze:Przekozackie! Znamienity OSL.
Taki miałem zamiar chciałem wszystko pomalować na eteryczny ale nie ten sam schemat na całości, by osiągnąć effectu chmary duchów.Kefas pisze: troszeczkę mi się zlewają ale mimo wszystko porządne malowanie!
CT, CH i Hexw starałem się wykonać by pasowały do siebie jakby ktoś chciał zgarnąć z ebeja np 2 zestawy.arbal pisze:- podstawki porządne chociaż z tymi listkami z brzozy to troszkę chyba przesadzaszmam wrażenie, że na swoim blogu pokazałeś to jako niesamowity efekt uzyskania malutkich listków, a to przecież nie jest nic specjalnego i tajemniczego...
To już jest kwestia oceny indywidualnej.arbal pisze:- mógł byś wrzucić informacje na jakim poziomie chciałeś ich pomalować, to być może ułatwiło by ocenę, a tak patrze na nich pod kątem jak najlepszej jakości malowania -> PRO
Ostrości brakuje na jednym modelu w drugim zdjęciu imho. Staram się jak mogę, na tą chwilę mam jedną świetlówkę i biały parasol robiący za namiot bezcieniowy. W moim odczuciu są to jedne z lepszych zdjęć jakie udało mi się zrobić w domu.arbal pisze:- doczepił bym się do zdjęć, niby są dobre, ale nie ostre, mam wrażenie że są specjalnie rozmazane, to powoduje, że zaczynam się mocno przyglądać jak to jest naprawdę pomalowane i wydaje mi się, że przejścia, layering, rozjaśnienia na koniach nie są zbyt dobre. Gwałtowne przejścia z koloru na kolor, wyglądają jak robione na szybko bez przyłożenia się. Widać to na tych malutkich zbliżeniach
Na oczach. Chyba, że mylę pojęcia.Rakso_The_Slayer pisze:Że niby gdzie?Naviedzony pisze:Znamienity OSL.
Nie od razu Kraków zbudowano i tak bijesz jakościowo na głowę większość zdjęć na tym forum.Browar pisze: Ostrości brakuje na jednym modelu w drugim zdjęciu imho. Staram się jak mogę, na tą chwilę mam jedną świetlówkę i biały parasol robiący za namiot bezcieniowy. W moim odczuciu są to jedne z lepszych zdjęć jakie udało mi się zrobić w domu.
ARBAL pisze: DOBRA ROBOTA !
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.