Babickie Dożynki
Re: Master w Babicach
Cóż Jankiel mam nieco inne zdanie na ten temat po paru telefonach i rozmowach z chłopakami już w drodze powrotnej z Bazyliszka ; ) Babice to coś na co każdy chce jechać
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Miło sie to czyta, ale uwiesz mi że takich zdecydowanych jak Ty/Wy jest mniej niż 10 teamów.-Qc- pisze:Cóż Jankiel mam nieco inne zdanie na ten temat po paru telefonach i rozmowach z chłopakami już w drodze powrotnej z Bazyliszka ; ) Babice to coś na co każdy chce jechać
Pozniej jest kolejne jakies 5 teamow które mają chęc przyjechac, ale czekaja na dokładny ładny regulamin turnieju
I dalej mamy reszte wolnego miejsca gdzie ludzie wiedzą że spokojnie zdążą ze wszystkim nawet na 2 tygodnie przed turniejem.
Tak apropo terminu:
Słyszałem głosy o tym że termin jest dość słaby i może sie odbić na frekwencji.
Co o tym myślicie??
Bo nie ukrywam że wybierałem go ze względu właśnie na to że to początek majówki i:
- lepiej grac w figsy przed takowym weekendem niż po
- liga konczy sie dość szybko, wiec wszelakie głosowania na Mastery odbeda sie predzej przez co pierwszy Master bedzie miał sznse odbyć sie w czerwcu, a już na 100% bez spinek w Lipcu
Termin mastera z tego co pamiętam był podany już dawno temu.
Tak sobie urlopy wszyscy poplanowaliśmy aby tam zawitać - jak teraz pozmieniacie to wyjdzie niezła kaszana
PS. Kiedy ruszą zapisy ?
Tak sobie urlopy wszyscy poplanowaliśmy aby tam zawitać - jak teraz pozmieniacie to wyjdzie niezła kaszana

PS. Kiedy ruszą zapisy ?

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Moja wypowiedz na LL z dnia 02.11.2011Szaitis pisze:Dla mnie termin jest słaby, ja już majówkę mam ustawioną od jakiegoś miesiąca i nie spodziewałem się że w tym czasie wyskoczy master u Ciebie, a bardzo chciałem do Ciebie przyjechać...
Wypowiedz na LL z dnia 07.11.2011Smiechu pisze: Ja pewnie bede na 99% robił przed majówką, co by gracze będąc na urlopach nie musieli myśleć o ostatnim masterze w sezonie.
Już od prawie 4 miesiecy jest wiadome kiedy bedzie Master - słabe tłumaczenie za swoje nie dopatrzenieSmiechu pisze:Master w Babicach (tymczasowa nazwa)
Termin: 28-29.04.2012
Format: 3-4x ETC
Data juz jest pewna. Teraz pozostaje nam najgorsze, czyli podzial obowiązków

Acz kolwiek nie ukrywam że jest mi szkoda tych osób które by chiały być, a jednak ich nie bedzie.
To bedzie pierwszy Master w tej okolicy wiec i mam nadzieje że będzie z POMPĄ na wypasie, a może być ciężko to osiągnać bez odpowiedniej ilości graczy - organizatorzy wiedzą o co chodzi.
Co do zapisów to postramy sie szybkowrzucić regilamin z mailem na który można wysyłać rozpiski i z nr konta gdzie można zrobić przelew. Ja pisał Śmichu ale takie jest też zdanie moje i chłopaków z Ordinu - komfort gry do bardzo ważna sprawa tym bardziej przy teamówkach i na tym nam zależy. Na Bazylu było dużo miejsca i nie śmierdziało i nie było zaduchu jak to była w małych siasnych salach.
jak robicie chłopaki z Imperium?? już praktycznie pewniakiem jest, że wychodzi na początku kwietnia, teoretycznie jest 3 tygodnie do zapoznania się z nowym Ab-kiem, czy dopuszczacie nowe czy raczej na starym??
SS Tychy zgłasza się
(wiem wiem przedpłaty forum itp itd, ale spoko jak tylko dorwie sie konto to kasa pójdzie ^^ Poza tym ściągam z Dymitra ^^ i tak już Ci nie będe Smiechu spamił w tym temacie ; ) )
(wiem wiem przedpłaty forum itp itd, ale spoko jak tylko dorwie sie konto to kasa pójdzie ^^ Poza tym ściągam z Dymitra ^^ i tak już Ci nie będe Smiechu spamił w tym temacie ; ) )
Ostatnio zmieniony 28 lut 2012, o 10:17 przez QQrydza, łącznie zmieniany 2 razy.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Masz to opisane w regulaminie LL.#helion# pisze:jak robicie chłopaki z Imperium?? już praktycznie pewniakiem jest, że wychodzi na początku kwietnia, teoretycznie jest 3 tygodnie do zapoznania się z nowym Ab-kiem, czy dopuszczacie nowe czy raczej na starym??
Jezeli wyjdzie ponad 7 dni wczesniej to musem jest dopuszczenie. Oczywiscie postaram sie jakies wstepne ograniczenia dla nich zrobić, co by nie było potworków, ale napewno nie zetne ich w drastyczny sposób.
to challengeMaciek Paraszczak pisze:Przyjadę z Leohem. Bedziemy w2 grali symultanę na 2 stołach, przy okazji ucząc się zasad 8 ed

Szmaja z Leohem beda przepychali sie brzuchami, a my pojdziemy na Łomżę
Termin jest słaby nie ze wzgledu na to, ze pojawił sie nagle, ale dlatego, ze to długi weekend, ktory czesc ludzi chce spedzic z rodziną w jakis fajny sposob. Ciezko zonie wytlumaczyc, ze nici z dluzszego wyjazdu, bo master. Dla mnie to moze byc przeszkodą. 

+1bless pisze:Termin jest słaby nie ze wzgledu na to, ze pojawił sie nagle, ale dlatego, ze to długi weekend, ktory czesc ludzi chce spedzic z rodziną w jakis fajny sposob. Ciezko zonie wytlumaczyc, ze nici z dluzszego wyjazdu, bo master. Dla mnie to moze byc przeszkodą.
Na długi weekend planuje się inne rzeczy już rok wcześniej

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
nie dogodzisz kazdemu.
jednym pasuje rewelacyjnie bo moga sobie pozwolic na Mastera i nie stresowac sie o szybkie powroty do domu, a innym nie bo to dlugi weekend.
Czy wy myslicie ze ja tez nie chcilabym skozystac z tego jakze dlugie weekendu??
Chcialbym, ale bede sie uzerał z pijanymi battlowcami
A tak miedzy bogiem a prawda - juz od 2-3 lat nie bylo ladnej pogody w polsce na poczatku maja.
Moge sie mylic, ale nie przesune turnieju, bo tydzien wczesniej bedzie zbyt blisko BOB-a, a tydzien po majówce to juz niemal polowa maja i przez to bedzie znowu problem z ligą i spowoduje to ciasnote na przyszły sezon.
Decyzja zapadła, umowa podpisana.
Od 4 miesiecy było wiadomo ze to poczatek długiego weekendu i nie bylo zadnych zastrzezen - teraz nagle sie obudziliscie, bo w wiadomosciach w nowy rok pokazali wam jak przypada majówka i ze jak sie wezmie 3 dni wolnego to bedziecie mogli sobie siedziec jajkami do góry przez 9 dni.
To tak nie działa panowie - poza tym jak skrócicie majowke o 2 dni to wciaz macie tydzien wolnego.
Dla chcacego nic trudnego.
jednym pasuje rewelacyjnie bo moga sobie pozwolic na Mastera i nie stresowac sie o szybkie powroty do domu, a innym nie bo to dlugi weekend.
Czy wy myslicie ze ja tez nie chcilabym skozystac z tego jakze dlugie weekendu??
Chcialbym, ale bede sie uzerał z pijanymi battlowcami

A tak miedzy bogiem a prawda - juz od 2-3 lat nie bylo ladnej pogody w polsce na poczatku maja.
Moge sie mylic, ale nie przesune turnieju, bo tydzien wczesniej bedzie zbyt blisko BOB-a, a tydzien po majówce to juz niemal polowa maja i przez to bedzie znowu problem z ligą i spowoduje to ciasnote na przyszły sezon.
Decyzja zapadła, umowa podpisana.
Od 4 miesiecy było wiadomo ze to poczatek długiego weekendu i nie bylo zadnych zastrzezen - teraz nagle sie obudziliscie, bo w wiadomosciach w nowy rok pokazali wam jak przypada majówka i ze jak sie wezmie 3 dni wolnego to bedziecie mogli sobie siedziec jajkami do góry przez 9 dni.
To tak nie działa panowie - poza tym jak skrócicie majowke o 2 dni to wciaz macie tydzien wolnego.
Dla chcacego nic trudnego.
Śmiechu na taką majówkę to się wyjeżdża do ciepłych krajów. Wtedy pogoda jest ładna a dwa to bardzo dużo.
W ten weekend zapewne nie będę mógł się pojawić.
Nie wiem czemu tak bardzo boli Cie przesunięcie ligi o 2-3 tyg, przecież teraz nic od tego nie zależy. Kolejna liga może być czerwiec-czerwiec (a nawet czerwiec-lipiec). Aż w końcu dojdziemy do tego, że pierwszym masterem będzie DMP w sierpniu, co rozwiąże mnóstwo problemów ligi
pozdrawiam,
A.
W ten weekend zapewne nie będę mógł się pojawić.
Nie wiem czemu tak bardzo boli Cie przesunięcie ligi o 2-3 tyg, przecież teraz nic od tego nie zależy. Kolejna liga może być czerwiec-czerwiec (a nawet czerwiec-lipiec). Aż w końcu dojdziemy do tego, że pierwszym masterem będzie DMP w sierpniu, co rozwiąże mnóstwo problemów ligi

pozdrawiam,
A.