Chciałbym rozpocząc przygode z Wh Fantasy Battle.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Chciałbym rozpocząc przygode z Wh Fantasy Battle.
plastikowe sklejaj klejem do plastiku (polecam klej Wamod z rurką-dozownikiem). Metalowe super glue
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
1. Jeśli chodzi o malowanie to nie odkładaj tego. Łatwiej malować na bieżąco niż zebrać armię na 2000 pkt i się załamaćDeska pisze:Malowanie figurek to tam najmniej ważne z czasem pomaluje najpierw kase wydam na armie potem farbki xD
A normalnym klejem takim np super glue czy coś w tym stylu skleje figurki? nic się nie stanie?
Ile mi mniej więcej clanratsów potrzebne do dobrego grania bd miał narazie 80 wystarczy ?
3. 80 klanbraci to dobry start.
Start owszem ale nie ma co sie oszukiwac bedziesz potrzebowal co najmniej drugie tyle(na niewolnikow). Ale wszystko w swoim czasie-powoli do celu3. 80 klanbraci to dobry start.
"Od dwóch dobrych generałów wolę jednego, który ma szczęście", Napoleon
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Co do kropelko podobnych klei jak najbardziej jest to stosowana powszechnie technika. Do modeli plastikowych kleje na bazie cyjanianu nadają się dobrze.
Deska wspomniałeś coś o Chopakach.Hmmmm....Tak zbieram tom armię.
Jestem niezmiernie zadowolony z klimatu Waaaagh!!!!!
Jednak są tesz minuzy.Prawdzife chopaki no cusz czensto dostaja po zielonych dupskach.
Zieloni to wyzwanie.
Modele som przepiengne,nuu trochen bajkowe.
Mimo isz czensto pochlipuje w rytm koztek na kturych wypadajom jedyngi na animosję to i tak nie zamienił bym tej hmmm kupy zielonych tfardzieli na żadna inna armia.
Jestem niezmiernie zadowolony z klimatu Waaaagh!!!!!
Jednak są tesz minuzy.Prawdzife chopaki no cusz czensto dostaja po zielonych dupskach.
Zieloni to wyzwanie.
Modele som przepiengne,nuu trochen bajkowe.
Mimo isz czensto pochlipuje w rytm koztek na kturych wypadajom jedyngi na animosję to i tak nie zamienił bym tej hmmm kupy zielonych tfardzieli na żadna inna armia.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Wracając do tematu...
To zasugerował bym Desce inna armie. Coś mniej pokrętnego niż skaven.
Nie mówię że to zła armia... ale imho prowadzenie skavenów jest pełne losowych zdarzeń
Nie chcę wywołać jakiejś dyskusji na ten temat ale gram w WFB odf 96 roku... i dla mnie skaven to najbardziej pokrętna armia (to prywatna opinia)
Co do zakupów:
- IOB x2
- Batalion
+ reszta. To jest dobra baza początkowa. Co do ceny i kosztów (tanie, drogie hobby) to kwestia typowo osobista - wręcz indywidualna.
@Asassello - spojrz z innej perspektywy - nie patrz swoją sytuacją finansową weź pod uwagę że są ludzie co zarabiaja mniej od nas
@Yudokuno - Wamod - super klej +1
@Buła - ja tak zrobiłem i nie wiem kiedy pomaluję te 500+ modeli ale mam "diabełka stróża" co mnie mobilizuje.
To zasugerował bym Desce inna armie. Coś mniej pokrętnego niż skaven.
Nie mówię że to zła armia... ale imho prowadzenie skavenów jest pełne losowych zdarzeń
Nie chcę wywołać jakiejś dyskusji na ten temat ale gram w WFB odf 96 roku... i dla mnie skaven to najbardziej pokrętna armia (to prywatna opinia)
Co do zakupów:
- IOB x2
- Batalion
+ reszta. To jest dobra baza początkowa. Co do ceny i kosztów (tanie, drogie hobby) to kwestia typowo osobista - wręcz indywidualna.
@Asassello - spojrz z innej perspektywy - nie patrz swoją sytuacją finansową weź pod uwagę że są ludzie co zarabiaja mniej od nas
@Yudokuno - Wamod - super klej +1
@Buła - ja tak zrobiłem i nie wiem kiedy pomaluję te 500+ modeli ale mam "diabełka stróża" co mnie mobilizuje.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Momo, a co to jest 500 modeli?! Pikuś!MomoTheKiller pisze:ja tak zrobiłem i nie wiem kiedy pomaluję te 500+ modeli ale mam "diabełka stróża" co mnie mobilizuje.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.