Dmtrij pisze:nie będzie! wcale!

Moderator: swieta_barbara
Dmtrij pisze:nie będzie! wcale!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Eh. Jak mogę chcieć cokolwiek przycinać Dwarfom skoro sam nimi gram?Koz@a pisze:Jak potną w dwarfach maszyny do 4 to sie będzie wystawialo 2xklopa + 2xcannon. Co jest takiego przegiętego w krasnoludzkich katapach że chcesz je przycinać Remo?Swoje punkty z runami kosztują więc nie są mega tanie.Ograniczenie ich do 0-2 już wystarcza
+1Caledor19 pisze:A gdyby tak grac bez ograniczen? Takie przemyslenia mnie naszly po pierwszym drafcie![]()
Niby szalone i przegiete no ale jesli ograniczymy sie do podstawowych ograniczen typu eteryk 0-3 albo 12 kostek mocy lub 0-1 latarka to tez nie jest zle. W koncu kazda armia ma swoje przegiecie ale na wszystko znajdzie sie kontra. HE maja WL ale bardzo bola je templatki, choseni sa twardzi, mocno oddaja ale jednak swoje kosztuja a miasma dziala na nich jak na kazdy inny oddzial itp itp.
Gralem ostatnio turniej na 2tys pkt gdzie jedynymi ograniczeniami byly kostki mocy maszyny i kilka innych drobnych rzeczy i wcale nie bylo jakis przegiec wiec mysle ze na 2400pkt tez dalo by sie tak zagrac.
Pewnie sporo osob zszykanuje mnie za to ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
-1Caledor19 pisze:A gdyby tak grac bez ograniczen? Takie przemyslenia mnie naszly po pierwszym drafcie![]()
Niby szalone i przegiete no ale jesli ograniczymy sie do podstawowych ograniczen typu eteryk 0-3 albo 12 kostek mocy lub 0-1 latarka to tez nie jest zle. W koncu kazda armia ma swoje przegiecie ale na wszystko znajdzie sie kontra. HE maja WL ale bardzo bola je templatki, choseni sa twardzi, mocno oddaja ale jednak swoje kosztuja a miasma dziala na nich jak na kazdy inny oddzial itp itp.
Gralem ostatnio turniej na 2tys pkt gdzie jedynymi ograniczeniami byly kostki mocy maszyny i kilka innych drobnych rzeczy i wcale nie bylo jakis przegiec wiec mysle ze na 2400pkt tez dalo by sie tak zagrac.
Pewnie sporo osob zszykanuje mnie za to ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi
Bo ja tu jestem głównym marudą forumowymDmtrij pisze:Nawet te nie stniejące CHD mogłyby wówczas grać na czysto, co narzekasz
witamy na ETCSemi pisze:obiecali draft a tu nic nie widac ani nic nie slychac..
Znam 3 z 5 członków AR Com.Lidder pisze:witamy na ETCSemi pisze:obiecali draft a tu nic nie widac ani nic nie slychac..
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
W głowie mam teraz bitwę Dębka z AmerykaninemCauliflower pisze:Wszyscy, których znam mają drobną nadwagę (...). Tacy ludzie mają skłonność do robienia wszystkiego wolniej...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole