![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale przypomniał mi się raczej gościu który tak pelzł po ziemi a flaczki za nim.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ogólnie chciałem ograniczyć mu paletę do brązów i zieleni. Ale nagle ten pomarańcz tak jakoś mi wpadł w oko i go użyłem:pa wardlord świetny;] delikatnie mi się tylko zielenie gryzą albo fioletowawa skóra, sam nie wiem... może to pomarańczowe wiszące coś?
Marny ze mnie fotograf niestety:/ I cieszę się, że Ci się podobał:>Zdecydowanie na żywo wygląda dużo lepiej niż na fotkach
:>:>My trrrreeeasssurrreee :>
A ja natomiast myślę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Na temat malowania wyraziłem się chyba jednoznacznie- jestem pełen podziwu i nie widzę minusów.vocal pisze:ja myślę że nie masz dużego pojęcia o figurkach bo ona tak oryginalnie wygląda i nie można się czepiać malarza że takie zlecenie dostał. poza tym myślę że czepiasz się pierdół (tak jak wcześniej) bo od spodu ostrza może być metalowy hak/inny element na którym jest to zaplecione...
A mi się 'patynka' podoba... wygląda trochę jak delikatny szron;]smiejagreg pisze:Poza flakami nie pasuje mi stylisko topora - płaskie zupełnie, oraz śniedź na elementach pancerza - zamiast niej sporo lepsza imho byłaby rdza. Patyna ostatnio się rozpleniła wśród malarzy - jakoś mi ona nie pasuje do pancerzy...
szczególnie, że patyna powstaje na elementach z miedzismiejagreg pisze:Poza flakami nie pasuje mi stylisko topora - płaskie zupełnie, oraz śniedź na elementach pancerza - zamiast niej sporo lepsza imho byłaby rdza. Patyna ostatnio się rozpleniła wśród malarzy - jakoś mi ona nie pasuje do pancerzy...
taki mój eksperyment:) kiedyś zrobię tutka, jak będę po sesji.Jak robiles śnieg Lolerku?
też mi się średnio podoba, chyba je przemaluję.Zajebiste, zwłaszcza rdzawe ostrze. Tylko stylisko topora nie pasuje. Powinno być stalowe imo. Zapomniałeś pomalować?