Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery - UPDATE 08.03.2012
Konwersje w wiekszosci na wypasie, samo malowanie jakos do mnie nie trafia ale oddzial jako oddzial bardzo fajy moze kiedys tez sobie taki zrobie
Dzięki wszystkim
Kolejne zleconko:
Meneatersi piraci ...szczęśliwym posiadaczem jest rafixator
Kolejne zleconko:
Meneatersi piraci ...szczęśliwym posiadaczem jest rafixator
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Konkretne ekipa Sporo fajnych rzeczy tu zrobiłeś
Tylko gdzie są Gnoblary? Zleceniodawca kasy pożałował
Tylko gdzie są Gnoblary? Zleceniodawca kasy pożałował
Dzięki za komenty
A tak na serio to osobiście gnoblarów nie lubię - uważam że by tylko zasłaniały te konwersje.
Dodatkowo nie można od nich wymagać by przeżyły "jakąkolwiek" podróż... zwłaszcza pirackie wyprawy.
Natomiast u zwykłych ogrów powtykałbym ich gdzieniegdzie - jak najbardziej pasują.
To ludożercy są - gnoblary już strawionequidamcorvus pisze:Tylko gdzie są Gnoblary? Zleceniodawca kasy pożałował
A tak na serio to osobiście gnoblarów nie lubię - uważam że by tylko zasłaniały te konwersje.
Dodatkowo nie można od nich wymagać by przeżyły "jakąkolwiek" podróż... zwłaszcza pirackie wyprawy.
Natomiast u zwykłych ogrów powtykałbym ich gdzieniegdzie - jak najbardziej pasują.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Do pomalowania i będzie kolejne cudeńko .
Hej,
Nadwyżki terenów:
Jakby się komuś przydały to zapraszam:
http://allegro.pl/tereny-do-gier-ruiny-i2282647094.html
Nadwyżki terenów:
Jakby się komuś przydały to zapraszam:
http://allegro.pl/tereny-do-gier-ruiny-i2282647094.html
- Brushlicker
- Falubaz
Dzięki
Ocieplacze pod panele, listewki + posypki. Trochę dłubania na piance cegiełek i pęknięć i to wszystko
Wszystko można dostać w sklepach budowlanych (co dziwne w poznańskiej castoramie nie znalazłem)
Ocieplacze pod panele, listewki + posypki. Trochę dłubania na piance cegiełek i pęknięć i to wszystko
Wszystko można dostać w sklepach budowlanych (co dziwne w poznańskiej castoramie nie znalazłem)
Wow! Super ogry!
Jedyne co mi w nich nie pasuje to płaszcz na plecach jednego chłopka, jest jakoś tak nienaturalnie pozwijany.
Jedyne co mi w nich nie pasuje to płaszcz na plecach jednego chłopka, jest jakoś tak nienaturalnie pozwijany.
- Brushlicker
- Falubaz
Cta'n@
Fakt - płaszcz miał wyjść workowato ale trochę za bardzo się ulał. Ale po pomalowaniu będzie ok.
...
JochnyWalker@
Pod panele standard to taka bardzo cienka pianka bardziej jak folia.... to co używam to płaty ocieplające grubości ok 4, 5 mm,
ale chyba myślisz o tym samym
Perforowanie zniknęło po sklejeniu 2ch warstw - na krawędź przychodzi papka masy szpachlowej
Fakt - płaszcz miał wyjść workowato ale trochę za bardzo się ulał. Ale po pomalowaniu będzie ok.
...
JochnyWalker@
Pod panele standard to taka bardzo cienka pianka bardziej jak folia.... to co używam to płaty ocieplające grubości ok 4, 5 mm,
ale chyba myślisz o tym samym
Perforowanie zniknęło po sklejeniu 2ch warstw - na krawędź przychodzi papka masy szpachlowej
Trochę nowości...
2 rzut lada dzień
Lorek...
Morathi...
Valkia (lord chaosu)
Crimson king hierotitan (mojego też wrzucę na dniach)
Ogry...
2 rzut lada dzień
Lorek...
Morathi...
Valkia (lord chaosu)
Crimson king hierotitan (mojego też wrzucę na dniach)
Ogry...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Azgaroth pisze:Ogry boskie a hierotitan zdecydowanie miażdży system
Natomiast trochę dziwnie wybrałeś malowanie (cieniowanie) płaszcza elfa - w poziomie... Wydawałoby się , że rozjaśnienia winny iść z góry na dół, albo przynajmniej również z góry na dół...
Valkia świetna .
Tytan wyjebany w kosmos..............