Bretońska Galeria
Re: Bretońska Galeria
zajebisty!
pzdR!
pzdR!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Skończyłem sztandarowego KotRów:
Ale mam dość żółtego i czarnego, musze pomalować jakiegoś pegaza teraz
Ale mam dość żółtego i czarnego, musze pomalować jakiegoś pegaza teraz
Witajcie!
Przeniosłem ten post z ogólnego wątku tu, proszę kompetentną osobę o usunięcie mojego wątku, aby nie zaśmiecał naszego zacnego forum.
Nieśmiało wrzucam tu moje pierwsze eksperymenty konwersji, później może pojawi się jakieś malowanie, ale na razie to nie ma co pokazywać.\
Wskazówki i konstruktywna krytyka BARDZO MILE WIDZIANA!
Na początek 3 QK w wersji z toporami:
Piątka pegazordów FCG w kresce:
Pierwszych 6 M@A w wersji z włóczniami:
Przeniosłem ten post z ogólnego wątku tu, proszę kompetentną osobę o usunięcie mojego wątku, aby nie zaśmiecał naszego zacnego forum.
Nieśmiało wrzucam tu moje pierwsze eksperymenty konwersji, później może pojawi się jakieś malowanie, ale na razie to nie ma co pokazywać.\
Wskazówki i konstruktywna krytyka BARDZO MILE WIDZIANA!
Na początek 3 QK w wersji z toporami:
Piątka pegazordów FCG w kresce:
Pierwszych 6 M@A w wersji z włóczniami:
Galeria rysunków: kliknij, na pewno Ci się spodoba! NSFW
http://jandraws.tumblr.com/
http://jandraws.tumblr.com/
questy- jestem na nie
pegazy- będą się masakrycznie wywracać i przeszkadzać na polu bitwy+damage spadających pegazów na unity:P
piechota- poszukaj po zagranicznych sklepach tarcz, mają fajne tego typu jak chcesz zrobić. albo wypaś jedną tarczę i daj do odlania (forumowy kolega Rasti robi świetne odlewy, cieniutkie tarcze też potrafi;]). i dużo lepiej będzie jak przewiercisz ludkom łapki i wsadzaj jeden patyk zamiast doklejać kawałek długiego patyka od góry, będzie dużo wytrzymalsze i w jednej linii:P
pegazy- będą się masakrycznie wywracać i przeszkadzać na polu bitwy+damage spadających pegazów na unity:P
piechota- poszukaj po zagranicznych sklepach tarcz, mają fajne tego typu jak chcesz zrobić. albo wypaś jedną tarczę i daj do odlania (forumowy kolega Rasti robi świetne odlewy, cieniutkie tarcze też potrafi;]). i dużo lepiej będzie jak przewiercisz ludkom łapki i wsadzaj jeden patyk zamiast doklejać kawałek długiego patyka od góry, będzie dużo wytrzymalsze i w jednej linii:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Tarcze, pegazy się zgodzę, ale czemu questy na nie? Imo są supervocal pisze:questy- jestem na nie
nie rozwijałem bo to subiektywne odczucie, nie podobaja mi się siekiery krasnoludzkie. ani śmietniczki bitsów z tyłu.
Te pagazy będą fruwać po stole i niszczyć wszystko w zasięgu ich "wysięgników" po co one tak wysoko siedzą na tych kijach? Q wyglądają fajnie ale pomaluj ich. Tarcze wyglądają średnio... zainwestuj w instant mold kup jedną tarczę i odlewaj albo zrób porządną jedną i odlewaj... włócznie wyglądają na zrobione porządnie ale jakieś takie też za długie jak dla ma. Czekamy na postępy.
Pegazy będą się przewracać to pewne. Jest na to sposób, wklej w podstawki magnesy i przygotuje sobie kawałek blaszki jako trey. Po pomalowaniu np na czarno nie powinno to razić na stole.
Piechota w miarę ok, ale warto by przewiercić ręce żeby przepuścić włócznie w całości jak pisał vocal. Ja bym też zrezygnował z tych geen stufowych elementów wokół tarcz lub je dopracował. Takie jak są teraz psują efekt.
Piechota w miarę ok, ale warto by przewiercić ręce żeby przepuścić włócznie w całości jak pisał vocal. Ja bym też zrezygnował z tych geen stufowych elementów wokół tarcz lub je dopracował. Takie jak są teraz psują efekt.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
ten to dopiero staroć:D
trebusz nie ma podstawki
Proponuję zajrzeć w temat ''przydatne linki'' na naszym podforum - na pewno Ci się przyda.Kenpachi pisze:a no fakt a te wymiary jakby ktoś mógł bo nie wiem ile balsy kupić
pzdr!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
przeglądałem już te linki jeżeli dobrze zrozumiał (znając moje umiejętności językowe źle zrozumiałem) pisze tam ile balsy trzeba kupić co prawda o to mi chodziło ale również o to żeby zrobić to w odpowiednich wymiarach żeby później na turniejach się nie czepiali
w jakim sensie nie czepiali? odległość strzelania mierzysz ni od podstawki a od modelu.
To regulują zasady więc wysokość w praktyce nie ma znaczenia. Grunt, zeby dobrze się prezentował. Jesli chodzi o podstawkę to ja umieszczam treby na podstawkach rydwanowych.Kenpachi pisze:chodzi mi o to jaką ma wysokość żeby później nie było że ma pół metra i nawala we wszystkie zakątki stołu albo 5 cm i za płotkiem się czai
pzdr!
Jagal
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.