WTFel rey pisze: I would have like to made some restrictions on black knights and mounted characters

Moderator: swieta_barbara
WTFel rey pisze: I would have like to made some restrictions on black knights and mounted characters
Jacku, rozróżnijmy dwie kwestie.JaceK pisze:I gdzie jest reprezentacja (była, kapitanowie) w tej dyskusji? Gdzie jest opinia o pierwszym czy nowym drafcie?Cauliflower pisze: Mi natomiast nie chodzi o to czy one są potrzebne, ale czy nie idą za daleko??
Na TWF, nie tu.
Nie ma.
Czyli reprezentacja nie ma uwag.
Bardzo dobrze to ująłeś Dębek.Dębek pisze:...
Ale co ty mi tłumaczysz? Ja nie pytałem - tylko stwierdzałem fakt.Dębek pisze: Jacku, rozróżnijmy dwie kwestie.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
właśnie, są ciekawsze rzeczy do roboty, np. nowy MłotkowyJaceK pisze:Ja już się nie angażuję w tę dyskusję, bo to strata czasu.
I tak nie mam na to wpływu, więc po co się ekscytować.
wlasnie to jest jeden z powodow dla ktoero jakakkolwiek dyskusja nie ma sensu. AR nie ma wplywu na system losa. Byl on glosowany przez kapitanow. Chcieli bubla no to nie mozna tak ot powiedziec ale my to zmienimy.Guldur pisze: argument kapitalny - najpierw wprowadza się bubla, a potem się pisze pod niego ograniczenia.
Tkie postępowanie jest mega słabe - powinno się zmienić system LOS, a nie z powodu jego słabości wprowadząc ograniczenia.