Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Re: Diablo III
Blizzard nie Blizzard... wydaje mi się ze tutaj za ceną idzie wysoka jakosc produktów.
200 PLN za wersję STD - można przezyc... ale wtedy lepiej zaplacic 350 za CE. Zawsze ten pendrive i D2 do przodu.
200 PLN za wersję STD - można przezyc... ale wtedy lepiej zaplacic 350 za CE. Zawsze ten pendrive i D2 do przodu.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ale popatrz np na zawartość kolekcjonerki wiedźmina, a na diablo... Prawda jest taka, że blizzard od zawsze cenił swoje produkty wyżej i chce wyciągnąć jak najwięcej kasy (a skoro mogą to czemu nie? )
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Gdyby tu chodziło o kolejnego Total War z Sega/CA to bym ich olał, ale że to Blizzard to jestem skłonny wysupłać ostatnie oszczędności na kolekcjonerkę. A co....kolejna część dopiero za 12 lat będzie
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jest plan. Złożymy się z przyjacielem. Już trzy gry są wspólne, jedna więcej nie zaszkodzi.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Muszę przyznać ze za kazdym razem jak odpalam bete to mam łzę w oku
Jakie macie wspomnienia z serią Diablo?
Ja pamiętam jak grałem w D1 pod kocem Bo mnie Ojciec scigał o granie po nocach. I pomyslęc ze miałem wtedy 13 lat he he he ...
Ja pamiętam jak grałem w D1 pod kocem Bo mnie Ojciec scigał o granie po nocach. I pomyslęc ze miałem wtedy 13 lat he he he ...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nowa reklama w wykonaniu księdza Nantanka.
http://www.youtube.com/watch?v=vH6QQMjg ... AAAAAAABAA
może jest jednym z testerów blizzarda?
http://www.youtube.com/watch?v=vH6QQMjg ... AAAAAAABAA
może jest jednym z testerów blizzarda?
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
he he he dobre narobił im dobrej reklamy Ciekawe ile wiernych kupi by przetestować swoją wiarę VS Diabolo.
Jak wychodziło Diablo 1 miałem 14 lat Ehh pamiętam te czasy, jak łupało się z kumplami, jak na battle-necie umawiało się na duele i siekało się magów wojownikiem Nie zapomnę chwili jak pierwszy raz grając przy dość mocno podkręconych głośnikach w 2 poziomie lochów ryknął butcher haha mialem dość grania tamtego dnia A potem Diablo 2 które pomimo, że straciło trochę z klimatu "Dark Fantasy" nadal trzymało niesamowity poziomMomoTheKiller pisze:Muszę przyznać ze za kazdym razem jak odpalam bete to mam łzę w oku
Jak pogrywam sobie w betę Diablo 3 to przyznam, że się nie zawiodłem Pomimo, że odbiega trochę od schematu Diablo 1 i 2 to gra zrobiona jest perfekcyjnie. Nie będę się rozpływał nad jakością grafy i dźwięku bo to każdy mógł sobie zobaczyć na filmikach, ale gra przede wszystkim daje niesamowitą frajdę z rozwałki jaka dzieje się na ekranie i z grania każdą z klas. Dzięki becie wiem, że na pewno warto wydać te 150-160 zł Demon Hunter zdecydowanie wymiata
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Gra grze nierówna. Blizz ma akurat prawo tyle sobie liczyć.Naviedzony pisze:Dlaczego aż tak drogo? o0
Nic nowego. Luk w d1 i amazonka w d2 tez byly najlepszymi postaciami. Zobaczymy jak bedzie w 3czce.Azgaroth pisze: Demon Hunter zdecydowanie wymiata
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Dla mnie Łicz :d bardzo odpowiada mi styl grania.... imho najslabiej jak na razie wypada Barbara.
Został mi tylko Monk to wbicia na Max lvl.... tj 13.
Monkiem gra się zdecydowanie za prosto. Od samego początku wypluwa kosmiczną liczbę ciosów w krótkim czasie i wrogowie są mieleni szybciej niż przez barbarzyńcę. Zdecydowanie najciężej grało mi się wizardem aczkolwiek w D2 na początku tez nie było łatwo a potem...wiadomoMomoTheKiller pisze:Dla mnie Łicz :d bardzo odpowiada mi styl grania.... imho najslabiej jak na razie wypada Barbara.
"Ulthuan shall never fall!!!"
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No nie wiem- w D1 największe zniszczenie to raczej robił mag a nie łotrzyca. W D2 też nie byłbym taki pewien- owszem wykokszone amazonki przed nerfem strzały naprowadzającej w patchu 1.09 były dosc gięte szczególnie w pvp, ale od tego czasu sporo się zmieniło. Teraz gięci to są hammerdini np.Rince pisze:Nic nowego. Luk w d1 i amazonka w d2 tez byly najlepszymi postaciami. Zobaczymy jak bedzie w 3czce.Azgaroth pisze: Demon Hunter zdecydowanie wymiata
1.
2. btw. na allegro pojawiły się już liczne oferty sprzedaży gry - co ciekawe są też oferty (dość liczne) sprzedaży konta do WOWa z opłaconym na cały rok abonamentem + D3 za mniej niż 80 zł. zastanawiam się tylko gdzie tu tkwi haczyk annual do WOWa to chyba jakieś 360 zł.
znaczy się słaba czy fajna? i jak wrażenia - da się przy tym wytrzymać więcej niż jeden wieczór?Żaba pisze:grafa jak to grafa z początku szok
2. btw. na allegro pojawiły się już liczne oferty sprzedaży gry - co ciekawe są też oferty (dość liczne) sprzedaży konta do WOWa z opłaconym na cały rok abonamentem + D3 za mniej niż 80 zł. zastanawiam się tylko gdzie tu tkwi haczyk annual do WOWa to chyba jakieś 360 zł.