Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Re: Diablo III

Post autor: MomoTheKiller »

Blizzard nie Blizzard... wydaje mi się ze tutaj za ceną idzie wysoka jakosc produktów.
200 PLN za wersję STD - można przezyc... ale wtedy lepiej zaplacic 350 za CE. Zawsze ten pendrive i D2 do przodu.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ale popatrz np na zawartość kolekcjonerki wiedźmina, a na diablo... Prawda jest taka, że blizzard od zawsze cenił swoje produkty wyżej i chce wyciągnąć jak najwięcej kasy (a skoro mogą to czemu nie? ;) )
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Gdyby tu chodziło o kolejnego Total War z Sega/CA to bym ich olał, ale że to Blizzard to jestem skłonny wysupłać ostatnie oszczędności na kolekcjonerkę. A co....kolejna część dopiero za 12 lat będzie :wink:
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Dokładnie... wystarczająco długo czekałem i teraz mogę zapłacić te pieniądze za dobrze zrobioną grę.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Jest plan. Złożymy się z przyjacielem. :) Już trzy gry są wspólne, jedna więcej nie zaszkodzi.

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Muszę przyznać ze za kazdym razem jak odpalam bete to mam łzę w oku :P

Jakie macie wspomnienia z serią Diablo?
Ja pamiętam jak grałem w D1 pod kocem :P Bo mnie Ojciec scigał o granie po nocach. I pomyslęc ze miałem wtedy 13 lat he he he ...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

nowa reklama w wykonaniu księdza Nantanka.

http://www.youtube.com/watch?v=vH6QQMjg ... AAAAAAABAA

może jest jednym z testerów blizzarda? ;)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

he he he dobre :D narobił im dobrej reklamy :) Ciekawe ile wiernych kupi by przetestować swoją wiarę VS Diabolo.

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

Post autor: Tebryn »

Natanek nie chce się przyznać ale tak naprawdę jest Paladynem na 97 poziomie z tym, że już na emeryturze.
"Ulthuan shall never fall!!!"

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

MomoTheKiller pisze:Muszę przyznać ze za kazdym razem jak odpalam bete to mam łzę w oku :P

Jakie macie wspomnienia z serią Diablo?
Ja pamiętam jak grałem w D1 pod kocem :P Bo mnie Ojciec scigał o granie po nocach. I pomyslęc ze miałem wtedy 13 lat he he he ...
Jak wychodziło Diablo 1 miałem 14 lat :) Ehh pamiętam te czasy, jak łupało się z kumplami, jak na battle-necie umawiało się na duele i siekało się magów wojownikiem :) Nie zapomnę chwili jak pierwszy raz grając przy dość mocno podkręconych głośnikach w 2 poziomie lochów ryknął butcher :D haha mialem dość grania tamtego dnia :P A potem Diablo 2 które pomimo, że straciło trochę z klimatu "Dark Fantasy" nadal trzymało niesamowity poziom :)

Jak pogrywam sobie w betę Diablo 3 to przyznam, że się nie zawiodłem :) Pomimo, że odbiega trochę od schematu Diablo 1 i 2 to gra zrobiona jest perfekcyjnie. Nie będę się rozpływał nad jakością grafy i dźwięku bo to każdy mógł sobie zobaczyć na filmikach, ale gra przede wszystkim daje niesamowitą frajdę z rozwałki jaka dzieje się na ekranie i z grania każdą z klas. Dzięki becie wiem, że na pewno warto wydać te 150-160 zł :) Demon Hunter zdecydowanie wymiata ;)

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Ja w roku premiery Diablo miałem 25 lat i nikt mi niczego nie zabraniał :)
Ale lepiej pamiętam premierę D2- wziąłem tydzień urlopu w pracy przed zakupem D2. A potem nabyłem i graaaaaaaaaaaaaaaałem cały tydzień. Aż przeszedłem :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Naviedzony pisze:Dlaczego aż tak drogo? o0
Gra grze nierówna. Blizz ma akurat prawo tyle sobie liczyć.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Azgaroth pisze: Demon Hunter zdecydowanie wymiata ;)
Nic nowego. Luk w d1 i amazonka w d2 tez byly najlepszymi postaciami. Zobaczymy jak bedzie w 3czce.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Dla mnie Łicz :d bardzo odpowiada mi styl grania.... imho najslabiej jak na razie wypada Barbara.
Został mi tylko Monk to wbicia na Max lvl.... tj 13.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

MomoTheKiller pisze:Dla mnie Łicz :d bardzo odpowiada mi styl grania.... imho najslabiej jak na razie wypada Barbara.
Został mi tylko Monk to wbicia na Max lvl.... tj 13.
Monkiem gra się zdecydowanie za prosto. Od samego początku wypluwa kosmiczną liczbę ciosów w krótkim czasie i wrogowie są mieleni szybciej niż przez barbarzyńcę. Zdecydowanie najciężej grało mi się wizardem aczkolwiek w D2 na początku tez nie było łatwo a potem...wiadomo :)

Awatar użytkownika
Tebryn
Wałkarz

Post autor: Tebryn »

"Ulthuan shall never fall!!!"

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Rince pisze:
Azgaroth pisze: Demon Hunter zdecydowanie wymiata ;)
Nic nowego. Luk w d1 i amazonka w d2 tez byly najlepszymi postaciami. Zobaczymy jak bedzie w 3czce.
No nie wiem- w D1 największe zniszczenie to raczej robił mag a nie łotrzyca. W D2 też nie byłbym taki pewien- owszem wykokszone amazonki przed nerfem strzały naprowadzającej w patchu 1.09 były dosc gięte szczególnie w pvp, ale od tego czasu sporo się zmieniło. Teraz gięci to są hammerdini np.

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Też jestem przekonany, że najlepszy w D1 to był właśnie mag ;f
Obrazek

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

dorwałem się do bety i powiem jedno gierka daje radę - grafa jak to grafa z początku szok mimo że systematycznie śledzę postęp prac Bil$$a ale miodnośc :) jest zajebiaszczo :mrgreen:

kamień spadł mi z serca =D>

żówf,
Ż.

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

1.
Żaba pisze:grafa jak to grafa z początku szok
znaczy się słaba czy fajna? i jak wrażenia - da się przy tym wytrzymać więcej niż jeden wieczór?

2. btw. na allegro pojawiły się już liczne oferty sprzedaży gry - co ciekawe są też oferty (dość liczne) sprzedaży konta do WOWa z opłaconym na cały rok abonamentem + D3 za mniej niż 80 zł. zastanawiam się tylko gdzie tu tkwi haczyk annual do WOWa to chyba jakieś 360 zł.

ODPOWIEDZ