Siasiek Galeria - 1 sierpnia sierżanto finito
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Siasiek Galeria - Trevigon up 8.03.12
Ale dobra galeria ... jeszcze tu wrócę
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
"Obcy" jest debeściacki. Podoba mi się wszystko oprócz suchego drzewa u elfa. Malowanie megamocne .
mala przerwa, złamana po raz wtóry ręka i malowanie w ortezie. niemalże skonczony leogante i trevigon w połowie
obawiam sie ze nie bardzo jakos nie ciagnie mnie po konkursach i turniejach, ale moze wpadne popatrzeć. a keidy te hussar cały jest i gdzie?
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Tralala lala laa!!!(Witam)
Czy używasz jakiś konkretnych kolorów z konkretnych palet przy malowaniu złota? Głównie chodzi mi o tego elfa z dwoma mieczami i aniołka. Jeśli to NMM to wg. mnie poziom mistrzowski. malowane na białym podkładzie jakieś washe ? Mów prawdę , całą prawdę i tylko prawdę
Czy używasz jakiś konkretnych kolorów z konkretnych palet przy malowaniu złota? Głównie chodzi mi o tego elfa z dwoma mieczami i aniołka. Jeśli to NMM to wg. mnie poziom mistrzowski. malowane na białym podkładzie jakieś washe ? Mów prawdę , całą prawdę i tylko prawdę
o przepraszam , nie zeby Pan ctan był gorszy, ale Siasiek ma inny styl i nie powinno sie ich ze sobą porównywaćMorsfinek pisze:Co tu dużo gadać. Każdy jeden modle genialny ctan nam kolejny rośnie =]
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- Brushlicker
- Falubaz
sa tylko dwa sposoby na malowanie zlotego NMM
-bestial brown z czarnym przez bestiala , bestiala z gilden yellow do bestiala z golden yellow i skull white'm
-snakebite leather z czarnym przez snakebite leather do snakebite leather z skull white (i ta metode tutaj widze, daje mniej zolty efekt, bardziej stonowany)
-bestial brown z czarnym przez bestiala , bestiala z gilden yellow do bestiala z golden yellow i skull white'm
-snakebite leather z czarnym przez snakebite leather do snakebite leather z skull white (i ta metode tutaj widze, daje mniej zolty efekt, bardziej stonowany)
kolejny wip, poglądowe zdjecia.
pozdrawiam!
pozdrawiam!
po kontuzji, w trakcie leczenia troche odszedłem od figurek. wszystko stoi i się kurzy. powoli jednak zmuszam się zeby siadać do pędzla.
i tak to wygląda.
pozdrawiam!
i tak to wygląda.
pozdrawiam!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak tam? Coś nowego byś zapodał, bo już długo nic ...
praca rusza dalej. w zasadzie z tej strony skończony model.
czołem!
czołem!
Siasiek NMM mnie zabił , mistrzowski po prostu , trochu za bardzo nie pasuje z resztą , wiem że to wszystko ma być obślizgłe itp , ale za bardzo się błyszczy
Poziom mistrzowski .
Praca genialna .
Ciśnij dalej Pozdrawiam F.
Poziom mistrzowski .
Praca genialna .
Ciśnij dalej Pozdrawiam F.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurna, warto było czekać i się ślinić . Praca godna Golden Demona, fantastyczna wręcz
Tesciowe nie sa raczej ladne , a to co zrobil Siasek jest piekne
(sorki w pracy nie mam polskich liter )
(sorki w pracy nie mam polskich liter )