Koncepcja dobra, widać że się wysiliłeś. Ale mimo to kojarzy mi się trochę z ugotowaną kluchą . Poprostu musisz popracować trochę nad władaniem Green Stuffem, czy jakim kolwiek materiałem z jakim pracujesz, bo strasznie nierówno wychodzą Ci wszystkie elementy.
Wygląda jakby był zrobiony z ciastoliny jeszcze dużo pracy przed tobą, ale ćwicz dalej- na pewno będzie coraz lepiej. I koniecznie zmień materiał, który używasz do rzeźbienia, bo widać po prostu, że obecny się do tego nie nadaje.
Nie jest źle! Myślę, że przedstawiając go do fotki powinieneś wpuścić w całą figurkę trochę rozwodnionego mocno chaos blacka, żeby uwypuklić szczegóły. Z kluską kojarzy się przez kolor.
Dokładnie
I jeszcze jedna rzecz- ten krasnolud jest bardzo mały, może na początek łatwiej by ci było robić standardowe 28mm? Jeśli chciałeś zrobić krasnoluda, to spróbuj wyrzeźbić jakiegoś prostego- np coś pokroju Maraudera z lat 90tych
Dzięki za wszystkie opinie (czekam na więcej ^_^).
Już tłumacze figurki robię narazie z modeliny. Rzeźbie od tygodnia. Jak się wprawie to zacznę robić z greenstuff
Krasnolud ma 19mm Tak wiec o dziwo jest w skali 28mm
Z modeliny? to ja i tak jestem pełen podziwu, że udało ci się ulepić coś na tyle szczegółowego. Przerzuć się od razu na GS- od razu poczujesz różnicę
Spróbuj może od prostych rzeczy, np krasnali z wielkimi głowami i łapami tego typu: http://www.solegends.com/citcat9x3/c924 ... rfs-01.htm