II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
Re: II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
a co Lizaki mają na Chadecję, jak nie wylosują słonka?? nic?? obstawiam tego Danona, że ogarnął przynajmnej pół armii a Lamasu załatwił Slanidła
-
paulinka17
- Kretozord
Slann wybucha. Lord mag ma się swietnie w gablocie.Gasior pisze:10:10 z paulinka
w pierwszej turze wybucha lord mag orkowy i zabiera do warpa cala armie procz jednego fasta
w mojej pierwszej wybucha, lord, wybucha mortis i zostaje jeden duzy ghoul.
nastepne tury to epicka walka wrecz fasta z ghulem. koniec bajki.
paulinka17 pisze:Slann wybucha. Lord mag ma się swietnie w gablocie.Gasior pisze:10:10 z paulinka
w pierwszej turze wybucha lord mag orkowy i zabiera do warpa cala armie procz jednego fasta
w mojej pierwszej wybucha, lord, wybucha mortis i zostaje jeden duzy ghoul.
nastepne tury to epicka walka wrecz fasta z ghulem. koniec bajki.
Dobry wałek z bitewką
remisik
U nas zaczęło się od czterech szóstek pod rząd w rzutach na stronę/wystawianie.
Matej się pierwszy skończył wystawiać więc ja rzuciłem 1 na zaczynanie.
Potem było podobnie. W kluczowej fazie magii mając 12-6 kości nie wchodzi mi żaden czar.
Wynik -1700
Potem było podobnie. W kluczowej fazie magii mając 12-6 kości nie wchodzi mi żaden czar.
Wynik -1700
I to epickie 6 kości 5 gał na zakończenie każdego by psychicznie wykończyłoVarden pisze:U nas zaczęło się od czterech szóstek pod rząd w rzutach na stronę/wystawianie.
Wynik -1700
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Ogry po zaciętej walce padły
.Ale dzisiaj wszystko wychodziło. Magia Chadecji strasznie rzezała. Nawet na miscast generał sie nie wysadził i zdał test wytrzymałości. Helka zadziałała i pogoniła jazdę w 1 turze. Jeszcze raz dzięki za grę. Przyznaję -duży fart w kościach. Wyniki to 16:4 Zdjąłem 1842- ogry 928