O tak, albo Tarczę Aenariona, ewentualnie Klątwę SapheryRabsp pisze:ja bym wolał rzucić Zniszczenie KhainaMistrz Miecza Hoteha pisze: Czy jeżeli rzucam na wrogiego maga Furie Vaula

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
O tak, albo Tarczę Aenariona, ewentualnie Klątwę SapheryRabsp pisze:ja bym wolał rzucić Zniszczenie KhainaMistrz Miecza Hoteha pisze: Czy jeżeli rzucam na wrogiego maga Furie Vaula
jedenMatysz pisze:Sytuacja z dzisiejszej bitwy 3vs2 (ja grając HE 3k, w sojuszu z WoCH 3k, kontra DE, lizaki i O&G po 2k):
>helka ma niewypał, w rzucie na jej tabelke wypada 3, czyli Tzzz (każdy mag dostaje miscasta, jest faza strzelania przypominam)
>mój arcymag ma Podpore (nie znam ang. nazwy-przedmiot, ktory niweluje pierwszego miscasta)
>Slaan ma Złożone dłonie przedwiecznych
I teraz zabawa: gracz lizaków używając Dłoni przerzuca swojego miscasta na mojego arcy, czyli mój arcy ma dwa miscasty NA RAZ. Podpora niweluje oba czy 1?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
a to skąd?Slayer pisze:To jest chyba sygnatura z Heavena ,wiec chyba tak bo np. jak rzucisz na oddział 2 zerówki z beasta to w sumie masz +2 do T i S
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.