powrot na jasna strone mocy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
powrot na jasna strone mocy
kiedys bylem niewinnym Anakinem... w 2005 roku skusila mnie ciemna strona mocy i zostalem ponurym Darth Vaderem. po ponad 6 latach wspierania mrocznego imperium znow jestem Anakinem - wrocilem na jasna strone. niestety jestem juz stary i po przejsciach wiec rebelia raczej nie bedzie miala ze mnie pozytku.
innymi slowy od wczoraj nie pracuje juz dla GW
"I fart in your general direction"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
znaczy syn cię nawrócił ja mniemam?
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
http://nooooooooooooooo.com/
a na poważnie to powodzenia na drodze nowej kariery lub w poszukiwaniu nowej drogi kariery czy czegoś tam
a na poważnie to powodzenia na drodze nowej kariery lub w poszukiwaniu nowej drogi kariery czy czegoś tam
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Szaman pisze:kiedys bylem niewinnym Anakinem... w 2005 roku skusila mnie ciemna strona mocy i zostalem ponurym Darth Vaderem. po ponad 6 latach wspierania mrocznego imperium znow jestem Anakinem - wrocilem na jasna strone. niestety jestem juz stary i po przejsciach wiec rebelia raczej nie bedzie miala ze mnie pozytku.
A za co cię wywalili bo jeżeli już podajesz tak prywatną informacje jak fakt zwolnienia to powiedz czemu .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
-
- Masakrator
Mam wrażenie, iż śledzisz posty szejmena moja mała afero widłowa
A czy ja cie nękam , nawet jeżeli cie nękam w twoim prywatnym odczuciu to nie myśl sobie że ludzie tak szybko zapomną ,informacja na forum niewiele ci da i tak będą do ciebie wysyłać zapytania o GW .
Poza tym mam wrażenie że to raczej ty obserwujesz mnie 7 minut po moim poście już odpisujesz ciekawe czyżbym był wrogiem publicznym nr 1 .
Poza tym mam wrażenie że to raczej ty obserwujesz mnie 7 minut po moim poście już odpisujesz ciekawe czyżbym był wrogiem publicznym nr 1 .
Temat wisi od 2 dni wróciłem z roboty odpalam kompa patrzę na forum ,jest temat który leży w mojej strefie zainteresowani to odpisałem chyba to nie staliking.Varinastari pisze:Mam wrażenie, iż śledzisz posty szejmena moja mała afero widłowa:)
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
nie, nie obserwuje Cie - po prostu mam ustawione informowanie o postach mailem. a przy kompie jestem non stop.
mnie nie przeszkadza, ze ludzie beda mnie jeszcze laczyc z GW - teraz po prostu bedzie mnie to walic
mnie nie przeszkadza, ze ludzie beda mnie jeszcze laczyc z GW - teraz po prostu bedzie mnie to walic
"I fart in your general direction"
Szaman pisze:nie, nie obserwuje Cie - po prostu mam ustawione informowanie o postach mailem. a przy kompie jestem non stop.
Panie szaman niech pan będzie grzeczniejszy dzieci to czytają.
A co do obserwowania mnie to śmiem wątpić i niewierze w życie przed komputerem jak kapłan maszyny.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Bo to nie jest życie. Nie bez kozery tego typu ludzi nazwa się no-life'amiWieszkto pisze: A co do obserwowania mnie to śmiem wątpić i niewierze w życie przed komputerem jak kapłan maszyny.
To w jakim celu truje o dobrej i złej stronie mocy , co jak Gw go zatrudniało to byli jacyś uświęceni a jak go zwolnili to dla niego zło wcielone.
Soory ale moim zdaniem to jest tylko jego problem a nie całego środowiska , jeżeli chciał się tym z nami podzielić to mógł stworzyć krótkie oświadczenie a nie otwarty temat do biadolenia odnośnie jego sytuacji zawodowej , mam wrzenie że on uważa się za pępek świata nikt inny nie wpadł by na taki pomysł oprócz prawdziwego narcyza .
Soory ale moim zdaniem to jest tylko jego problem a nie całego środowiska , jeżeli chciał się tym z nami podzielić to mógł stworzyć krótkie oświadczenie a nie otwarty temat do biadolenia odnośnie jego sytuacji zawodowej , mam wrzenie że on uważa się za pępek świata nikt inny nie wpadł by na taki pomysł oprócz prawdziwego narcyza .
-
- Masakrator
Lubisz się dopierdalać do byle czego prawda?To w jakim celu truje o dobrej i złej stronie mocy , co jak Gw go zatrudniało to byli jacyś uświęceni a jak go zwolnili to dla niego zło wcielone.
:> Daj sobie siana. Jest wiosna. Idź pobiegaj po lesie.
Duchu weź sobie daj spokój i załóż kolejne konto, na którym dla odmiany będziesz miły dla wszystkich wokoło i nazwij, je tak, żeby ludzie nie wiedzieli kto to jest
Edit:
Obrazek nie działa
Edit:
Obrazek nie działa
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...