powrot na jasna strone mocy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

powrot na jasna strone mocy

Post autor: Szaman »

kiedys bylem niewinnym Anakinem... w 2005 roku skusila mnie ciemna strona mocy i zostalem ponurym Darth Vaderem. po ponad 6 latach wspierania mrocznego imperium znow jestem Anakinem - wrocilem na jasna strone. niestety jestem juz stary i po przejsciach wiec rebelia raczej nie bedzie miala ze mnie pozytku.

innymi slowy od wczoraj nie pracuje juz dla GW :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

znaczy syn cię nawrócił ja mniemam?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Murmandamus pisze:znaczy syn cię nawrócił ja mniemam?
tak, obcial mi reke...

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Wracasz do normalnego grania? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kołata pisze:Wracasz do normalnego grania? :mrgreen:
do normalnego grania to ja juz dawno wrocilem :mrgreen:

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

http://nooooooooooooooo.com/

:) a na poważnie to powodzenia na drodze nowej kariery :D lub w poszukiwaniu nowej drogi kariery czy czegoś tam :)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Szaman pisze:kiedys bylem niewinnym Anakinem... w 2005 roku skusila mnie ciemna strona mocy i zostalem ponurym Darth Vaderem. po ponad 6 latach wspierania mrocznego imperium znow jestem Anakinem - wrocilem na jasna strone. niestety jestem juz stary i po przejsciach wiec rebelia raczej nie bedzie miala ze mnie pozytku.

innymi slowy od wczoraj nie pracuje juz dla GW

A za co cię wywalili bo jeżeli już podajesz tak prywatną informacje jak fakt zwolnienia to powiedz czemu .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

a co w tym jest prywatnego? :shock:
oficjalnie oglaszam, ze w GW juz nie pracuje, co by tacy jak Ty przestali mnie nekac :badgrin:

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Mam wrażenie, iż śledzisz posty szejmena moja mała afero widłowa:)

Wieszkto
Chuck Norris

A czy ja cie nękam :shock: , nawet jeżeli cie nękam :D w twoim prywatnym odczuciu to nie myśl sobie że ludzie tak szybko zapomną ,informacja na forum niewiele ci da i tak będą do ciebie wysyłać zapytania o GW .
Poza tym mam wrażenie że to raczej ty obserwujesz mnie 7 minut po moim poście już odpisujesz ciekawe czyżbym był wrogiem publicznym nr 1 =D> .

Varinastari pisze:Mam wrażenie, iż śledzisz posty szejmena moja mała afero widłowa:)
Temat wisi od 2 dni wróciłem z roboty odpalam kompa patrzę na forum ,jest temat który leży w mojej strefie zainteresowani to odpisałem chyba to nie staliking. =D>
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

nie, nie obserwuje Cie - po prostu mam ustawione informowanie o postach mailem. a przy kompie jestem non stop.

mnie nie przeszkadza, ze ludzie beda mnie jeszcze laczyc z GW - teraz po prostu bedzie mnie to walic :mrgreen:

Wieszkto
Chuck Norris

Szaman pisze:nie, nie obserwuje Cie - po prostu mam ustawione informowanie o postach mailem. a przy kompie jestem non stop.

mnie nie przeszkadza, ze ludzie beda mnie jeszcze laczyc z GW - teraz po prostu bedzie mnie to walic

Panie szaman niech pan będzie grzeczniejszy dzieci to czytają.
A co do obserwowania mnie to śmiem wątpić i niewierze w życie przed komputerem jak kapłan maszyny.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

mozesz sobie wierzyc w co chesz, sadzic co chcesz, myslec co chcesz - to na prawde nie moj problem :lol2:

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Wieszkto pisze: A co do obserwowania mnie to śmiem wątpić i niewierze w życie przed komputerem jak kapłan maszyny.
Bo to nie jest życie. Nie bez kozery tego typu ludzi nazwa się no-life'ami ;)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

niektórzy pracują przy komputerze ;p
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Wieszkto
Chuck Norris

To w jakim celu truje o dobrej i złej stronie mocy , co jak Gw go zatrudniało to byli jacyś uświęceni a jak go zwolnili to dla niego zło wcielone.
Soory ale moim zdaniem to jest tylko jego problem a nie całego środowiska , jeżeli chciał się tym z nami podzielić to mógł stworzyć krótkie oświadczenie a nie otwarty temat do biadolenia odnośnie jego sytuacji zawodowej , mam wrzenie że on uważa się za pępek świata nikt inny nie wpadł by na taki pomysł oprócz prawdziwego narcyza =D> .

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

To w jakim celu truje o dobrej i złej stronie mocy , co jak Gw go zatrudniało to byli jacyś uświęceni a jak go zwolnili to dla niego zło wcielone.
Soory ale moim zdaniem to jest tylko jego problem a nie całego środowiska , jeżeli chciał się tym z nami podzielić to mógł stworzyć krótkie oświadczenie a nie otwarty temat do biadolenia odnośnie jego sytuacji zawodowej , mam wrzenie że on uważa się za pępek świata nikt inny nie wpadł by na taki pomysł oprócz prawdziwego narcyza .
Lubisz się dopierdalać do byle czego prawda?
:> Daj sobie siana. Jest wiosna. Idź pobiegaj po lesie.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

weźcie ten temat zamknijcie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Obrazek
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Duchu weź sobie daj spokój i załóż kolejne konto, na którym dla odmiany będziesz miły dla wszystkich wokoło i nazwij, je tak, żeby ludzie nie wiedzieli kto to jest :mrgreen:

Edit:
Obrazek nie działa :(
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Zablokowany