powrot na jasna strone mocy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: powrot na jasna strone mocy
@Wieszkto
Zabawny jesteś, tylko zejdź z mongołów .
Zabawny jesteś, tylko zejdź z mongołów .
Kazda Twoja sentencja jest marna
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2012, o 20:14 przez Kosa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jest zajebista ta Twoja sentencja. Normalnie dawno nikt mi nie urządził tak zabawnego wieczoru.Wieszkto pisze:Shadar skoro już tak się napaliłeś na cytowanie mnie w podpisach to znajdź lepszą sentencję bo ta jest marna .
A to wszystko dla tego że Szaman nie pracuje już dla GW tyle szczęście jednego dnia , ja mam fajny humorek ty masz fajny humorek. Tylko jeszcze brakuje do pełni szczęście osobnika bredzącego cos o widłach .Naviedzony pisze:Jest zajebista ta Twoja sentencja. Normalnie dawno nikt mi nie urządził tak zabawnego wieczoru.
Pamiętajcie każdy człowiek odnoszący się krytycznie do GW powinien zostać obarczony piętnem wideł z milicji
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Myślę, że to oto sętensje (sic!) mogą niczym topór Białego Lwa przerąbać się do kanonu najwybitniejszych myśli ludzkości
ale fajny kretyn - nie mam pytań. Skąd się tacy biorą?
A Ty "nie-wiem-nic" pojawiasz się jakoś na turniejach, czy tylko za monitorem taki bystry jesteś?
Szaman - pewnie dobrze na tym wyjdziesz, więc good for U
A Ty "nie-wiem-nic" pojawiasz się jakoś na turniejach, czy tylko za monitorem taki bystry jesteś?
Szaman - pewnie dobrze na tym wyjdziesz, więc good for U
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Zacznij więc bredzić o widłach. Z resztą, jak zdekonspirowałeś tamten spisek, to już i tak nic lepszego nie wymyślisz. Pewnie teraz powiesz, że wymyślisz. Natomiast po przeczytaniu poprzedniego zdania powiesz, że wymyślisz. Albo i nie. Możesz napisać cokolwiek, innych użytkowników oszukasz, adminów oszukasz, ale samego siebie nie oszukasz, bo dobrze wiesz jak jest naprawdę. I może wcale nie masz fajnego humorku, tylko tak piszesz, bo myślisz, że w ten sposób nas trollujesz, nie biorąc pod uwagę, że my możemy tylko udawać strollowanie, żeby dalej ciągnąć łacha. Jednak równie dobrze, możemy być faktycznie strollowani, tak samo jak Ty możesz być strollowany czytając tego posta, czemu jednak pewnie będziesz chciał zaprzeczyć (gdyż faktycznie trollowanie może być nieudane i mówisz prawdę, bądź nie chcesz się przyznać), a jeżeli nie, to również może to oznaczać, że faktycznie dałeś się strollować, bądź sam w ten sposób trollujesz, jednak znów nie możesz samemu sobie wmówić oficjalnej wersji. Poza tym, możesz wcale nie zareagować na tego posta, co może być równoznaczne ze strollowaniem lub tym, że po prostu się nie chce.Wieszkto pisze:A to wszystko dla tego że Szaman nie pracuje już dla GW tyle szczęście jednego dnia , ja mam fajny humorek ty masz fajny humorek. Tylko jeszcze brakuje do pełni szczęście osobnika bredzącego cos o widłach .Naviedzony pisze:Jest zajebista ta Twoja sentencja. Normalnie dawno nikt mi nie urządził tak zabawnego wieczoru.
Pamiętajcie każdy człowiek odnoszący się krytycznie do GW powinien zostać obarczony piętnem wideł z milicji
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kulam ze śmiechu.Klafuti pisze:Zacznij więc bredzić o widłach. Z resztą, jak zdekonspirowałeś tamten spisek, to już i tak nic lepszego nie wymyślisz. Pewnie teraz powiesz, że wymyślisz. Natomiast po przeczytaniu poprzedniego zdania powiesz, że wymyślisz. Albo i nie. Możesz napisać cokolwiek, innych użytkowników oszukasz, adminów oszukasz, ale samego siebie nie oszukasz, bo dobrze wiesz jak jest naprawdę. I może wcale nie masz fajnego humorku, tylko tak piszesz, bo myślisz, że w ten sposób nas trollujesz, nie biorąc pod uwagę, że my możemy tylko udawać strollowanie, żeby dalej ciągnąć łacha. Jednak równie dobrze, możemy być faktycznie strollowani, tak samo jak Ty możesz być strollowany czytając tego posta, czemu jednak pewnie będziesz chciał zaprzeczyć (gdyż faktycznie trollowanie może być nieudane i mówisz prawdę, bądź nie chcesz się przyznać), a jeżeli nie, to również może to oznaczać, że faktycznie dałeś się strollować, bądź sam w ten sposób trollujesz, jednak znów nie możesz samemu sobie wmówić oficjalnej wersji. Poza tym, możesz wcale nie zareagować na tego posta, co może być równoznaczne ze strollowaniem lub tym, że po prostu się nie chce.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Niedługo Wieszkto stwierdzi, że to Szaman jest odpowiedzialny za spaprane zakończenie ME3.
Lest we forget:
-
- Masakrator
Ciekawe jak czuje się koleś, z którego śmieje się pół populacji forum =)
Weź nie pytaj. Pożyczyłem, przeszedłem, oddałem, zapomniałem. Wybitna pozycja na rynku gier komputerowych.A jakie było zakończenie?
cala gra i historia jest mega, no tylko zakonczenie jest .... ale warto zagrac, naprawde.Klafuti pisze:A jakie było zakończenie? Bo jak słabe, to i tak nie ma po co kupować gry i przechodzić jej tylko po to, żeby zobaczyć cienkie zakończenie, szkoda czasu i kasy.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Wiesz Kto:masz ostrzeżenie za upierdliwe trollowanie. Jeszcze słowo, a wylecisz z forum z hukiem.
Naviedzony: hamuj się.
Naviedzony: hamuj się.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.