powrot na jasna strone mocy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Czcibor
Oszukista

Re: powrot na jasna strone mocy

Post autor: Czcibor »

@Wieszkto
Zabawny jesteś, tylko zejdź z mongołów :wink: .
Fanatic pisze: ledwo savage ogarniam cała rodzina je maluje
już nie chcą do mnie przychodzić bo wiedzą, że pędzel i farbki na nich czekają
Obrazek

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Shadar skoro już tak się napaliłeś na cytowanie mnie w podpisach to znajdź lepszą sentencję bo ta jest marna :cry: .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Kazda Twoja sentencja jest marna ;)
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2012, o 20:14 przez Kosa, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Ta mi się po prostu spodobała :wink:
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Wieszkto pisze:Shadar skoro już tak się napaliłeś na cytowanie mnie w podpisach to znajdź lepszą sentencję bo ta jest marna :cry: .
Jest zajebista ta Twoja sentencja. Normalnie dawno nikt mi nie urządził tak zabawnego wieczoru. :D

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

A może to wezmę? No nie wiem, zastanowię się jeszcze :mrgreen:
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Naviedzony pisze:Jest zajebista ta Twoja sentencja. Normalnie dawno nikt mi nie urządził tak zabawnego wieczoru.
A to wszystko dla tego że Szaman nie pracuje już dla GW tyle szczęście jednego dnia , ja mam fajny humorek ty masz fajny humorek. Tylko jeszcze brakuje do pełni szczęście osobnika bredzącego cos o widłach .
Pamiętajcie każdy człowiek odnoszący się krytycznie do GW powinien zostać obarczony piętnem wideł z milicji
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Myślę, że to oto sętensje (sic!) mogą niczym topór Białego Lwa przerąbać się do kanonu najwybitniejszych myśli ludzkości ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Szaman ile wypiłeś? Bo Cię rozumiem.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ale fajny kretyn - nie mam pytań. Skąd się tacy biorą?
A Ty "nie-wiem-nic" pojawiasz się jakoś na turniejach, czy tylko za monitorem taki bystry jesteś?

Szaman - pewnie dobrze na tym wyjdziesz, więc good for U
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Wieszkto pisze:
Naviedzony pisze:Jest zajebista ta Twoja sentencja. Normalnie dawno nikt mi nie urządził tak zabawnego wieczoru.
A to wszystko dla tego że Szaman nie pracuje już dla GW tyle szczęście jednego dnia , ja mam fajny humorek ty masz fajny humorek. Tylko jeszcze brakuje do pełni szczęście osobnika bredzącego cos o widłach .
Pamiętajcie każdy człowiek odnoszący się krytycznie do GW powinien zostać obarczony piętnem wideł z milicji
Zacznij więc bredzić o widłach. Z resztą, jak zdekonspirowałeś tamten spisek, to już i tak nic lepszego nie wymyślisz. Pewnie teraz powiesz, że wymyślisz. Natomiast po przeczytaniu poprzedniego zdania powiesz, że wymyślisz. Albo i nie. Możesz napisać cokolwiek, innych użytkowników oszukasz, adminów oszukasz, ale samego siebie nie oszukasz, bo dobrze wiesz jak jest naprawdę. I może wcale nie masz fajnego humorku, tylko tak piszesz, bo myślisz, że w ten sposób nas trollujesz, nie biorąc pod uwagę, że my możemy tylko udawać strollowanie, żeby dalej ciągnąć łacha. Jednak równie dobrze, możemy być faktycznie strollowani, tak samo jak Ty możesz być strollowany czytając tego posta, czemu jednak pewnie będziesz chciał zaprzeczyć (gdyż faktycznie trollowanie może być nieudane i mówisz prawdę, bądź nie chcesz się przyznać), a jeżeli nie, to również może to oznaczać, że faktycznie dałeś się strollować, bądź sam w ten sposób trollujesz, jednak znów nie możesz samemu sobie wmówić oficjalnej wersji. Poza tym, możesz wcale nie zareagować na tego posta, co może być równoznaczne ze strollowaniem lub tym, że po prostu się nie chce.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Klafuti pisze:Zacznij więc bredzić o widłach. Z resztą, jak zdekonspirowałeś tamten spisek, to już i tak nic lepszego nie wymyślisz. Pewnie teraz powiesz, że wymyślisz. Natomiast po przeczytaniu poprzedniego zdania powiesz, że wymyślisz. Albo i nie. Możesz napisać cokolwiek, innych użytkowników oszukasz, adminów oszukasz, ale samego siebie nie oszukasz, bo dobrze wiesz jak jest naprawdę. I może wcale nie masz fajnego humorku, tylko tak piszesz, bo myślisz, że w ten sposób nas trollujesz, nie biorąc pod uwagę, że my możemy tylko udawać strollowanie, żeby dalej ciągnąć łacha. Jednak równie dobrze, możemy być faktycznie strollowani, tak samo jak Ty możesz być strollowany czytając tego posta, czemu jednak pewnie będziesz chciał zaprzeczyć (gdyż faktycznie trollowanie może być nieudane i mówisz prawdę, bądź nie chcesz się przyznać), a jeżeli nie, to również może to oznaczać, że faktycznie dałeś się strollować, bądź sam w ten sposób trollujesz, jednak znów nie możesz samemu sobie wmówić oficjalnej wersji. Poza tym, możesz wcale nie zareagować na tego posta, co może być równoznaczne ze strollowaniem lub tym, że po prostu się nie chce.
Kulam ze śmiechu. :lol2:

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Niedługo Wieszkto stwierdzi, że to Szaman jest odpowiedzialny za spaprane zakończenie ME3.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

A jakie było zakończenie? Bo jak słabe, to i tak nie ma po co kupować gry i przechodzić jej tylko po to, żeby zobaczyć cienkie zakończenie, szkoda czasu i kasy. :roll:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Ciekawe jak czuje się koleś, z którego śmieje się pół populacji forum =)
A jakie było zakończenie?
Weź nie pytaj. Pożyczyłem, przeszedłem, oddałem, zapomniałem. Wybitna pozycja na rynku gier komputerowych.

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Klafuti pisze:A jakie było zakończenie? Bo jak słabe, to i tak nie ma po co kupować gry i przechodzić jej tylko po to, żeby zobaczyć cienkie zakończenie, szkoda czasu i kasy. :roll:
cala gra i historia jest mega, no tylko zakonczenie jest .... ale warto zagrac, naprawde.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Cylindryk
Chuck Norris

Post autor: Cylindryk »

Spoko, niedługo ma być darmowe DLC z chyba jakimiś poprawkami do zakończenia. ;)
Poza tym, czego się spodziewaliście? Zakończenie naprawdę jakoś bardzo tragiczne nie jest...

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Wiesz Kto:masz ostrzeżenie za upierdliwe trollowanie. Jeszcze słowo, a wylecisz z forum z hukiem.

Naviedzony: hamuj się.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Orris
Mudżahedin

Post autor: Orris »

Reeeeety, jak ja się stęskniłem za tym forum! :D
Podpis niezgdony z regulaminem forum

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

:mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Zablokowany