Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Raczej istnieje, po prostu bardziej działa za granicą...
Rozumiem, ale widzę, że i tak dużo figurek z ich oferty zostało wycofanych.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Co pamiętam to Gamezone został przejęty przez Niemców i zamówienia wyglądają trochę inaczej teraz. Sklepy aby zamówić coś muszą za to zapłacić , oni odlewają i wysyłają. Nie ma już, że się zamawia kilkanaście blisterków i za nie płaci tylko najpierw trzeba zapłacić im aby je odlali. Najszybszy sposób zamówienia teraz to ebay oraz ich sklep.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
A nie hiszpańskie przypadkiem?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Swego czasu pisałem do GZ z zapytaniem o przyszłe plany wydawnicze (wtedy gdy do ich oferty wszedł rydwan do beastów) oto co odpisali:
Thank you for contact. And thank you for taking an interest in Gamezone's work.
We have been active all along, but it is true that we have released not a lot of models lately. Truly I'm sorry not being able to talk to you about upcoming releases. There are several options and I have not yet chosen. In addition, we never disclose future plans until they are physically in metal. But I can assure you that I will try to remain work that does not leave you indifferent. I'll try to keep surprising. Both in next new releases as in our upcoming miniatures boardgame.
No. A z tego co mi wiadomo to figurki GZ można było niedawno dostać w sklepach: Wilczek, Parowozik i Monolith Icon (choć ten ostatni ma złą opinię raczej:P). Mam nadzieję że pomogłem
Thank you for contact. And thank you for taking an interest in Gamezone's work.
We have been active all along, but it is true that we have released not a lot of models lately. Truly I'm sorry not being able to talk to you about upcoming releases. There are several options and I have not yet chosen. In addition, we never disclose future plans until they are physically in metal. But I can assure you that I will try to remain work that does not leave you indifferent. I'll try to keep surprising. Both in next new releases as in our upcoming miniatures boardgame.
No. A z tego co mi wiadomo to figurki GZ można było niedawno dostać w sklepach: Wilczek, Parowozik i Monolith Icon (choć ten ostatni ma złą opinię raczej:P). Mam nadzieję że pomogłem
Też kiedyś do nich napisałem. Odpowiedzieli w podobnym tonie.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
niedługo u Rakso
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- General Baga
- Kradziej
Przemcio - poszlo pw
Vanaheim.pl - nie mamy ich w ofercie, ale możemy ich zamawiać - konsultacje indywidualne na maila sklepowego :]
ps; gamezona tez możemy sprowadzić - info j/w
Vanaheim.pl - nie mamy ich w ofercie, ale możemy ich zamawiać - konsultacje indywidualne na maila sklepowego :]
ps; gamezona tez możemy sprowadzić - info j/w
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
U nas, w battlebear.pl już można Mamy wszystkie figurki na stanie (oprócz Chosenów). Jako, że nam się opóźnia odpalenie strony www zapraszamy na PW jeśli jesteś zainteresowany - prześlemy wtedy cennik.Przemcio pisze:gdzie można w polsce kupić pacynki od Avatars of War
Ponad to mamy na stanie figurki Raging Heroes oraz Lead Adventures, farbki i chemię Vallejo oraz Wamod oraz pędzelki Kozłowskiego!
Zainteresowanych zapraszamy na PW a niebawem do naszego sklepu.
Ave
Niedźwiedź
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Zaprawdę srogo się zapowiada ten sklep, czekam niecierpliwie na start witrynyZOO Art Studio pisze: Ponad to mamy na stanie figurki Raging Heroes oraz Lead Adventures, farbki i chemię Vallejo oraz Wamod oraz pędzelki Kozłowskiego!
A Chosenów nie ma, bo takie jest nimi zainteresowanie?
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Chosenów nie ma i nie będzie w żadnym sklepie. Avatars of War nie sprzedają ich dystrybutorom. Można ich kupić tylko i wyłącznie na stronie producenta.
Cośtam się tłumaczyli, że to dlatego, że dopiero ogarniają technologię odlewania w tym cudacznym plastikożywicznym cosiu i nie są w stanie produkować ich na szeroką skalę. W sumie chyba naprawdę nie są w stanie, bo AFAIK termin rozsyłania preorderów ciągle się przesuwa...
Cośtam się tłumaczyli, że to dlatego, że dopiero ogarniają technologię odlewania w tym cudacznym plastikożywicznym cosiu i nie są w stanie produkować ich na szeroką skalę. W sumie chyba naprawdę nie są w stanie, bo AFAIK termin rozsyłania preorderów ciągle się przesuwa...
- General Baga
- Kradziej
takie pytanie - ponoc cytadela sie zamyka. potwierdzi to ktos z wawy?
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
info z FB:
"Moi Drodzy, mam do zakomunikowania ważną informację. W pierwszych dniach Maja sklep przy KEN zostanie zamknięty. Niestety utrzymywanie sporego sklepu przy KENie, który powoli zamienia się w pasaż bankowo-komórkowy, stało się zbyt kosztowne. Dlatego podjąłem decyzję o zmianie lokalizacji. W czerwcu otworzymy nowy sklep przy ulicy Kasprzaka, a dodatkowo jeszcze w maju uruchomimy sklep w Otwocku, który z pewnością będzie miał atrakcyjną lokalizację dla sporej rzeszy graczy z prawobrzeżnej Warszawy. Zapraszam wszystkich na pożegnalną imprezkę w poniedziałek o 19.00. Jeszcze w maju będzie parapetówka w nowej lokalizacji, więc znikamy dosłownie na 2-3 tygodnie."
"Moi Drodzy, mam do zakomunikowania ważną informację. W pierwszych dniach Maja sklep przy KEN zostanie zamknięty. Niestety utrzymywanie sporego sklepu przy KENie, który powoli zamienia się w pasaż bankowo-komórkowy, stało się zbyt kosztowne. Dlatego podjąłem decyzję o zmianie lokalizacji. W czerwcu otworzymy nowy sklep przy ulicy Kasprzaka, a dodatkowo jeszcze w maju uruchomimy sklep w Otwocku, który z pewnością będzie miał atrakcyjną lokalizację dla sporej rzeszy graczy z prawobrzeżnej Warszawy. Zapraszam wszystkich na pożegnalną imprezkę w poniedziałek o 19.00. Jeszcze w maju będzie parapetówka w nowej lokalizacji, więc znikamy dosłownie na 2-3 tygodnie."
- General Baga
- Kradziej
w vanaheim.pl avatars of war i gamezone miniatures zapraszamy
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
Do konca MAJA produkty z lini AVATARS OF WAR i GAMEZONE -10% ceny A i tak ceny mamy straszn(i)e niskie
VANAHEIM.PL zapraszam! :}
VANAHEIM.PL zapraszam! :}
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Zdaje się, że ten temat został opanowany przez właścicieli sklepów, zamiast być miejscem wystawiania opinii przez klientów. A sio do swoich tematów w dziale sprzedam
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first