Czyli rozumiem, że wykreślasz mnie z poniedziałkowego grania u ciebie przy piwku?Green Knight pisze: Trezba było się umówić w pare osób na batlla u kogoś w domu i kubic sobie tyle alkoholu ile chcecie i tam grać jak chcecie.

o Ty plewo!Green Knight pisze: Ogółem 5 miejsce, na turnieju na którym było naprawde wielu mocnych graczy. Patrz: Kołata, Dębek, Robson, Kielon, Assur, Dziop, Dastor, Jasiuu, Trojek...No moze Jasiuu to nie. Mogę być zadowolony choć mogło być duzo lepiej.
Gramy plewo...Wyzwanie przyjęte.Fisch pisze:
o Ty plewo!
challenge gramy
zobaczysz kto tu jest naprawdę "mocny"
Kogo lubię i kogo szanuję, nie musze pisać. Mam nadzieję, że Robson, jeden z graczy w polskim WFB którzy popełniają najmniej błędów, nauczy się nie powtarzać tego „błędu”, zachowania do którego ma najwidoczniej dziwną słabość.Kielon pisze:Tyle, że wynik był już wpisany przed opuszczeniem miejsca turnieju, ktoś natomiast go zmienił na 10-10, a takiego nikt nie zglaszal.
Nawet jeżeli to co zrobiliśmy było moralnie wątpliwe i mogło wam siuę nie podobać, to mieliśmy do tego pełne prawo, tutaj błąd popełnił tylko i wyłącznie Green zmieniając nie wiadomo czemu zgłoszony wynik według włąsnego wydzimisię.
czy kurtka jest od srodka polarowa,a na wierzchu ma czerwone elementy?Zyraf pisze:Dziękuję wszystkim za przybycie.
Turniej po mimo wielu przeciwności losu sie udał.![]()
Biuro rzeczy znalezionych:
-Bluza
-Czarna kurtka
-Skrzydełka (chyba od furii)
-mała książeczka z zasadami
-jakiś laptop![]()
![]()
Pozdrawiam Maciej
Bez takiej manipulacji słowami proszę.Jak ty Kielon uważasz że moje losowanie artyleryjską wyniku ze Swingiem na Videososie, turnieju który obaj opuszczaliśmy po pierwszym dniu, a mieliśmy ochotę na piwo, to, to samo co załatwienie Robsonowi miejsca w czołówce – mylisz się.
Żadna manipulacja.Kielon pisze:Myślisz Jacku, że dla któregoś z nas miejsce w top 3 na lokalu, na którym nie było żadnych nagród, jest na tyle ważne, że trzeba ja zaliczyć za wszelką cenę?
Albo, że Robert nie zaliczy 6 lokali na to 90pare punktów, na pewno zaliczy.
Te miejsce nie było jakoś cholernie ważne. Jednak jeżeli jest zgłaszany walkower, to powinien być uznany walkower. Czy byłby on pun ktowany 20-0, 17-3, czy 13-7. Walkowerem nie jest natomiast wynik 10-10. I tylko o to chodzi.Bez takiej manipulacji słowami proszę.Jak ty Kielon uważasz że moje losowanie artyleryjską wyniku ze Swingiem na Videososie, turnieju który obaj opuszczaliśmy po pierwszym dniu, a mieliśmy ochotę na piwo, to, to samo co załatwienie Robsonowi miejsca w czołówce – mylisz się.
.
Bo tak wypadło na kościach.Dębek pisze:Skoro nie wazne to po co te 22 - 0 !!??Myślisz Jacku, że dla któregoś z nas miejsce w top 3 na lokalu, na którym nie było żadnych nagród, jest na tyle ważne, że trzeba ja zaliczyć za wszelką cenę?