Acha - tak popatrzyłem w Tumurkhana i wychodzi z tego zapisku, że K`dai spala się od drugiej tury co każdą turę więc faktycznie jest 10 razy.
Organizatorzy zdecydowali więc ..... K`dai spala się 10 razy coby nie było niedomówień

Ty się ciesz ze odblokowali mi lore of hashut dopiero dzisiajHeptun pisze:Jak patrzę na tę rozpiskę Grolshka i zasady "tej" armii to tylko chyba w kółko będę uciekał coby na remis grać![]()
A K`dai może sam się spali-> 2 jedynki tura po turze, a potem 2 szósteczki i ....
Ok - czyli trzeba liczyć na szóstki.Grolshek pisze: A kadai nie zdaje spalania na szóchach a nie gałkach
Ignoruje czyli niszczy murki, żywopłoty, gęstwiny leśne (lajtowe laski) i jakieś tam kupy kamieni - po prostu mu to nie przeszkadza.Grolshek pisze: A tak w ogóle to poczytajcie jak to jest z iron deamonem bo ja za dobry w angielskim nie jestem bo tam stoi coś jakby niszczył murki i lasy przejeżdżając przez nie...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie gramy na nowy #3 draft tylko na wcześniejszy. Gdyby jeszcze się pojawił 2-3 dni wcześniej przed zatwierdzeniem rozpisek to rozumiem, ale tak to gramy na wcześniejszyJaceK pisze:Zmienił się draft.
Jak to wpływa na armie, których zmiany dotyczą w kontekście tego turnieju?
Uważam, że gdyby ktoś chciał zmienić rozpę z tego powodu, to warto by mu pozwolić.Heptun pisze:Nie gramy na nowy #3 draft tylko na wcześniejszy. Gdyby jeszcze się pojawił 2-3 dni wcześniej przed zatwierdzeniem rozpisek to rozumiem, ale tak to gramy na wcześniejszyJaceK pisze:Zmienił się draft.
Jak to wpływa na armie, których zmiany dotyczą w kontekście tego turnieju?
Rozpiski zatwierdzone, klamka zapadła, pies pogrzebany
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Ja mam uniwersalną , pod każdy draft pasujekaterek pisze:Może i masz rację Jacku ale co będzie jeśli połowa zmieni rozpiskę na draft 3 a połowa zostanie przy 2, będziemy mieli de facto dwa różne VC.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish Ty w ogóle jesteś uniwersalnyGokish pisze:Ja mam uniwersalną pod każdy draft pasujekaterek pisze:Może i masz rację Jacku ale co będzie jeśli połowa zmieni rozpiskę na draft 3 a połowa zostanie przy 2, będziemy mieli de facto dwa różne VC.
katerek pisze:Gokish Ty w ogóle jesteś uniwersalnyGokish pisze:Ja mam uniwersalną pod każdy draft pasujekaterek pisze:Może i masz rację Jacku ale co będzie jeśli połowa zmieni rozpiskę na draft 3 a połowa zostanie przy 2, będziemy mieli de facto dwa różne VC.