14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek]
Re: 14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek
OKej przyjmuje rękawicę i możemy pyknąć czelendź Grolshku.
Acha - tak popatrzyłem w Tumurkhana i wychodzi z tego zapisku, że K`dai spala się od drugiej tury co każdą turę więc faktycznie jest 10 razy.
Organizatorzy zdecydowali więc ..... K`dai spala się 10 razy coby nie było niedomówień
Acha - tak popatrzyłem w Tumurkhana i wychodzi z tego zapisku, że K`dai spala się od drugiej tury co każdą turę więc faktycznie jest 10 razy.
Organizatorzy zdecydowali więc ..... K`dai spala się 10 razy coby nie było niedomówień
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Jak patrzę na tę rozpiskę Grolshka i zasady "tej" armii to tylko chyba w kółko będę uciekał coby na remis grać
A K`dai może sam się spali -> 2 jedynki tura po turze, a potem 2 szósteczki i ....
A K`dai może sam się spali -> 2 jedynki tura po turze, a potem 2 szósteczki i ....
Ty się ciesz ze odblokowali mi lore of hashut dopiero dzisiaj Zamiast deatha na dużym kowalu... A kadai nie zdaje spalania na szóchach a nie gałkachHeptun pisze:Jak patrzę na tę rozpiskę Grolshka i zasady "tej" armii to tylko chyba w kółko będę uciekał coby na remis grać
A tak w ogóle to poczytajcie jak to jest z iron deamonem bo ja za dobry w angielskim nie jestem bo tam stoi coś jakby niszczył murki i lasy przejeżdżając przez nie...
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, o 10:18 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
@Niljor i tak te Wasze machiny po prostu wymiatają, a jak z tym grać to nikt nie ma pojęcia. Twoja rozpiska też nie jest sympatyczna. Najbardziej lajtową rozpę ma chyba Never
Ok - zobaczymy na turnieju.
Ok - zobaczymy na turnieju.
Ok - czyli trzeba liczyć na szóstki.Grolshek pisze: A kadai nie zdaje spalania na szóchach a nie gałkach
Ignoruje czyli niszczy murki, żywopłoty, gęstwiny leśne (lajtowe laski) i jakieś tam kupy kamieni - po prostu mu to nie przeszkadza.Grolshek pisze: A tak w ogóle to poczytajcie jak to jest z iron deamonem bo ja za dobry w angielskim nie jestem bo tam stoi coś jakby niszczył murki i lasy przejeżdżając przez nie...
Za to marshlandy i tereny wodne są dla niego impassable.
Ja to tak wykminiłem z tego tekstu - zapytam jeszcze jak coś wieczorkiem żony
witam również:D, czy ja wiem czy lajtowa, zobaczymy;), ogólnie to twarde są klimaty;P i bardzo fluffowe;]
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=100748
ogólnie to imo warto na nowym już spróbować bo jest coraz normalniejszy
ogólnie to imo warto na nowym już spróbować bo jest coraz normalniejszy
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie gramy na nowy #3 draft tylko na wcześniejszy. Gdyby jeszcze się pojawił 2-3 dni wcześniej przed zatwierdzeniem rozpisek to rozumiem, ale tak to gramy na wcześniejszyJaceK pisze:Zmienił się draft.
Jak to wpływa na armie, których zmiany dotyczą w kontekście tego turnieju?
Rozpiski zatwierdzone, klamka zapadła, pies pogrzebany
ale turniej i tak będzie przyjemny jak będzie 35 osób;), oby tyle było.
Ja będę jechał pociągiem o 6 rano i na 9 w włocławku, mam nadzieję, że zdążę;)
To może zlikwidujmy euro i zagrajmy na open na tych samych rozpach;P
Ja będę jechał pociągiem o 6 rano i na 9 w włocławku, mam nadzieję, że zdążę;)
To może zlikwidujmy euro i zagrajmy na open na tych samych rozpach;P
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Uważam, że gdyby ktoś chciał zmienić rozpę z tego powodu, to warto by mu pozwolić.Heptun pisze:Nie gramy na nowy #3 draft tylko na wcześniejszy. Gdyby jeszcze się pojawił 2-3 dni wcześniej przed zatwierdzeniem rozpisek to rozumiem, ale tak to gramy na wcześniejszyJaceK pisze:Zmienił się draft.
Jak to wpływa na armie, których zmiany dotyczą w kontekście tego turnieju?
Rozpiski zatwierdzone, klamka zapadła, pies pogrzebany
Pewnie wiele takich sytuacji nie będzie, bo też aż tak wielu armii to zmiany nie dotknęły.
Ale np. gracze VC pewnie woleliby grać na aktualnym drafcie.
Tak przynajmniej sądzę.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Ja mam uniwersalną , pod każdy draft pasujekaterek pisze:Może i masz rację Jacku ale co będzie jeśli połowa zmieni rozpiskę na draft 3 a połowa zostanie przy 2, będziemy mieli de facto dwa różne VC.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, o 16:19 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish Ty w ogóle jesteś uniwersalnyGokish pisze:Ja mam uniwersalną pod każdy draft pasujekaterek pisze:Może i masz rację Jacku ale co będzie jeśli połowa zmieni rozpiskę na draft 3 a połowa zostanie przy 2, będziemy mieli de facto dwa różne VC.
- rudobrody79
- Falubaz
potwierdzam swój przyjazd jutro o 8.14, może będzie ktoś cisnął pociągiem z Torunia ???
jakby ktoś mógłby mnie odebrać z dworca głównego - DZIĘKUJĘ Z GÓRY
podaję swój nr tel. 609 546 788
jakby ktoś mógłby mnie odebrać z dworca głównego - DZIĘKUJĘ Z GÓRY
podaję swój nr tel. 609 546 788
katerek pisze:Gokish Ty w ogóle jesteś uniwersalnyGokish pisze:Ja mam uniwersalną pod każdy draft pasujekaterek pisze:Może i masz rację Jacku ale co będzie jeśli połowa zmieni rozpiskę na draft 3 a połowa zostanie przy 2, będziemy mieli de facto dwa różne VC.
Tak tak wiem
Chciałem z Tobą czelendża aby sobie zagrać ale stwierdzam nieeee . Żal abym dostał do zera w pierwszej grze
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13