Babickie Dożynki

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Re: Babickie Dożynki

Post autor: Karli »

No to super! Ja jestem ZA :) W niedziele po turnieju zawsze sie szuka jakiegos mc donalds czy innego kebaba bo czlowiek glodny od rana a trzeba do domu conajmniej kilka godzin wracac. Taka szama to super sprawa bo mozna wczesniej do domu wyjechac :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Przedłużcie termin w pełni punktowanych zgłoszeń proszę. Przynajmniej do 23 kwietnia. Nasz team już zapłacił, ale nie wiemy, jakimi rozpami będziemy grać. Dopiero co wyszedł kolejny draft, pre babice mamy za tydzień i nawet nie będzie kiedy przetestować rozpisek
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Jankiel pisze:Przedłużcie termin w pełni punktowanych zgłoszeń proszę. Przynajmniej do 23 kwietnia. Nasz team już zapłacił, ale nie wiemy, jakimi rozpami będziemy grać. Dopiero co wyszedł kolejny draft, pre babice mamy za tydzień i nawet nie będzie kiedy przetestować rozpisek
+1

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Śmiechu jest za granicą, ale myślę, że nie będziemy robić problemu jeśli taki jest głos ludu :) To be confirmed
pozdro

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Na jaki system Line of Sight gramy?

Simple Line of sight, Virtual Line of sight, czy na ten: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 7#p1219997

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Jankiel pisze:Przedłużcie termin w pełni punktowanych zgłoszeń proszę. Przynajmniej do 23 kwietnia. Nasz team już zapłacił, ale nie wiemy, jakimi rozpami będziemy grać. Dopiero co wyszedł kolejny draft, pre babice mamy za tydzień i nawet nie będzie kiedy przetestować rozpisek
Nawet na tygodniowym urlopie trzeba sie zajmowac masterem wiec:

Zgloszenia punkotowane przedluzymy do poniedzialkowego wieczoru.

Niedzielny objad bedziemy w niewielkiej części rekompensowac, bo:
Nagrody musza być - nawet niewielkie. Pamiętajcie że top3 to nie trzy osoby a 12.

Prawdopodobnie niedzielny objad bedzie kosztowal 10zl (uzaleznione od ilosci osób na turnieju. I bedzie platny pierwszego dnia dla tych co beda chcieli.

Jak wiecej pytań macie to piszcie dostep do neta mam kazdej nocy wiec bede odpisywal.

Organizator
Wałkarz

Post autor: Organizator »

Na prośbę graczy wydłużony został termin nadsyłania rozpisek premiowanych.

Organizator
Wałkarz

Dodany został limit punktów jakie druzyna moze zdobyc na bitwe (58) oraz ustalony został bay

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Organizator pisze:Dodany został limit punktów jakie druzyna moze zdobyc na bitwe (58) oraz ustalony został bay
Za wysoki próg. 2 szczęśliwe pairingi na noobkach i już jest mega przewaga jeśli chodzi o pierwsze stoły. Dobra drużyna vs dobra drużyna nie zrobi więcej niż 52-28.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

i za bye 52 pkty? bo mniej tez slaby pomysl tu dawac w sumie

Organizator
Wałkarz

zmieniony max na 53. Bye na 52 pkty

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

czyli jeśli dobra drużyna(53 i do bazy all day long) dostanie bye na starcie to ma do przodu w parowaniu przez cały turniej ;)

Uważam, że jeśli macie limit to powinien on być parzysty. Dodatkowo mieć zespół z zanadrzu. Na TDM rozwiązałem to tak, że mieli wejściówkę za darmo i ich nakarmiłem. Koniec końców nie grali ;) (wprawiali jednak resztę mastera w b.dobry nastrój)

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Prościej, zapiszcie chociaż że ewentualnego bye'a w pierwszej rundzie bierze na siebie jakiś team gospodarzy, wtedy żaden top team nie wyląduje w sytuacji gdy będzie miał 1pkt straty i bardzo korzystną ścieżkę.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

zapiszcie chociaż że ewentualnego bye'a w pierwszej rundzie bierze na siebie jakiś team gospodarzy
No. Ordin albo Nemezis
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jankiel złosliwie ale nie merytorycznie imo ; p przeciez bedzie full zgłoszen i bedzie parzyście nie ma co szukać dziury w całym
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

-Qc- pisze:Jankiel złosliwie ale nie merytorycznie imo ; p przeciez bedzie full zgłoszen i bedzie parzyście nie ma co szukać dziury w całym
+1
A jak będzie nie parzyście to chłopaki ode mnie z klubu bardzo chętnie będą grać na ostatnim stole i uczyć się zasad.
Ja moze dla funu wezme sobie jakąś inna armie też będę sobie pogrywał tam gdzie zwykle czyli w warzywniaku :D

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Hej, nie wiem czy już było: w piątek również można przenocować na sali?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Karli pisze:Hej, nie wiem czy już było: w piątek również można przenocować na sali?
Skromne ilości osób którym ułatwi to dojazd itp możemy umożliwić nasze podłogi w domach :D

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Furion pisze:Na jaki system Line of Sight gramy?

Simple Line of sight, Virtual Line of sight, czy na ten: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 7#p1219997

pozdrawiam
Furion
Bump? Od tego zależy rozpa :)

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Jaki jest system dostawiania?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

ODPOWIEDZ