Babickie Dożynki
Re: Babickie Dożynki
No to super! Ja jestem ZA
W niedziele po turnieju zawsze sie szuka jakiegos mc donalds czy innego kebaba bo czlowiek glodny od rana a trzeba do domu conajmniej kilka godzin wracac. Taka szama to super sprawa bo mozna wczesniej do domu wyjechac 
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Przedłużcie termin w pełni punktowanych zgłoszeń proszę. Przynajmniej do 23 kwietnia. Nasz team już zapłacił, ale nie wiemy, jakimi rozpami będziemy grać. Dopiero co wyszedł kolejny draft, pre babice mamy za tydzień i nawet nie będzie kiedy przetestować rozpisek
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
+1Jankiel pisze:Przedłużcie termin w pełni punktowanych zgłoszeń proszę. Przynajmniej do 23 kwietnia. Nasz team już zapłacił, ale nie wiemy, jakimi rozpami będziemy grać. Dopiero co wyszedł kolejny draft, pre babice mamy za tydzień i nawet nie będzie kiedy przetestować rozpisek
Na jaki system Line of Sight gramy?
Simple Line of sight, Virtual Line of sight, czy na ten: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 7#p1219997
pozdrawiam
Furion
Simple Line of sight, Virtual Line of sight, czy na ten: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 7#p1219997
pozdrawiam
Furion
Nawet na tygodniowym urlopie trzeba sie zajmowac masterem wiec:Jankiel pisze:Przedłużcie termin w pełni punktowanych zgłoszeń proszę. Przynajmniej do 23 kwietnia. Nasz team już zapłacił, ale nie wiemy, jakimi rozpami będziemy grać. Dopiero co wyszedł kolejny draft, pre babice mamy za tydzień i nawet nie będzie kiedy przetestować rozpisek
Zgloszenia punkotowane przedluzymy do poniedzialkowego wieczoru.
Niedzielny objad bedziemy w niewielkiej części rekompensowac, bo:
Nagrody musza być - nawet niewielkie. Pamiętajcie że top3 to nie trzy osoby a 12.
Prawdopodobnie niedzielny objad bedzie kosztowal 10zl (uzaleznione od ilosci osób na turnieju. I bedzie platny pierwszego dnia dla tych co beda chcieli.
Jak wiecej pytań macie to piszcie dostep do neta mam kazdej nocy wiec bede odpisywal.
-
Organizator
- Wałkarz
Na prośbę graczy wydłużony został termin nadsyłania rozpisek premiowanych.
-
Organizator
- Wałkarz
Dodany został limit punktów jakie druzyna moze zdobyc na bitwe (58) oraz ustalony został bay
Za wysoki próg. 2 szczęśliwe pairingi na noobkach i już jest mega przewaga jeśli chodzi o pierwsze stoły. Dobra drużyna vs dobra drużyna nie zrobi więcej niż 52-28.Organizator pisze:Dodany został limit punktów jakie druzyna moze zdobyc na bitwe (58) oraz ustalony został bay
pozdrawiam
Furion
czyli jeśli dobra drużyna(53 i do bazy all day long) dostanie bye na starcie to ma do przodu w parowaniu przez cały turniej 
Uważam, że jeśli macie limit to powinien on być parzysty. Dodatkowo mieć zespół z zanadrzu. Na TDM rozwiązałem to tak, że mieli wejściówkę za darmo i ich nakarmiłem. Koniec końców nie grali
(wprawiali jednak resztę mastera w b.dobry nastrój)
Uważam, że jeśli macie limit to powinien on być parzysty. Dodatkowo mieć zespół z zanadrzu. Na TDM rozwiązałem to tak, że mieli wejściówkę za darmo i ich nakarmiłem. Koniec końców nie grali
Jankiel złosliwie ale nie merytorycznie imo ; p przeciez bedzie full zgłoszen i bedzie parzyście nie ma co szukać dziury w całym
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
+1-Qc- pisze:Jankiel złosliwie ale nie merytorycznie imo ; p przeciez bedzie full zgłoszen i bedzie parzyście nie ma co szukać dziury w całym
A jak będzie nie parzyście to chłopaki ode mnie z klubu bardzo chętnie będą grać na ostatnim stole i uczyć się zasad.
Ja moze dla funu wezme sobie jakąś inna armie też będę sobie pogrywał tam gdzie zwykle czyli w warzywniaku
Bump? Od tego zależy rozpaFurion pisze:Na jaki system Line of Sight gramy?
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
Jaki jest system dostawiania?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!