EURO Vanaheim 2400 14.04.2012 UWAGA DRAFT 3

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: EURO Vanaheim 2400 14.04.2012 UWAGA DRAFT 3

Post autor: PiotrB »

Wreszcie Dibo przestałeś być kozą a stałeś się mężczyzną :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja mam prosty plan na jutro! W ramach walki ze stresem którego ostatnio mi nie brakuje postanawiam:

Najpierw przyjebie Wam z dział !!!
Potem rozdupcze Was czołgiem!!!
Następnie zerżnę Was magią !!!
A na koniec dobije piechotą trafiającą na +3 z przerzutem to hit i to wound oraz WS!!!

heh...jak nie dostanę warninga z tego posta to będzie dobrze....Fuck YeAH!! :mrgreen: :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

PiotrB pisze: Najpierw przyjebie Wam z dział !!!
Potem rozdupcze Was czołgiem!!!
Steam tank 0-1. Cannons 0-3, steam stank count as a cannon.
:wink:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Ma ktoś pożyczyc armie DE na jutro? Bo moj brat zapomniał mi wziąść pacynek...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

weź sobie z proksuj armie - nikt się nie obrazi:)....w sklepie mają jakieś figurki - napisz do Przemka:)...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Kto dziś gra jeszcze DE ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Jak wyniki? :)
Wisła Kraków.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Suchy wygrał, Butan drugi, Michał trzeci.

Bretkę należy pociąć!
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

jasne ze tak wygrany master i turniej w krk to zaduzo tak byc nie moze :) Ciac bretonie!!

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

moim zdaniem Bretka jest jedną z najbardziej kompletnych armii w tej grze - nie ma słabych puntów a zalet bez liku... Jest to po prostu armia nie ma tą edycję i tyle - powinni dostać nowy kodeks to stali by się normalni...
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

No to relacja ...
Sensacja Dnia - Byłem i Zagrałem
Tego dnia zostałem wielokrotnie podle oszukany najpierw przez Suchego który nie wiedzieć czemu nie poddał bitwy, następnie przez Olololo który wręcz bezczelnie ustał natłok moich dzikich szarż w 1 turze ... i żeby tego było mało śmiał wygrać.
Następnie oszukał mnie pogoda i zmoczyła mi kózki :evil:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

PiotrB pisze:moim zdaniem Bretka jest jedną z najbardziej kompletnych armii w tej grze - nie ma słabych puntów a zalet bez liku... Jest to po prostu armia nie ma tą edycję i tyle - powinni dostać nowy kodeks to stali by się normalni...
Sorry Piotr ale się ogarnij, biadolenie że Bretka jest przegięta jest słabe. Uwierz mi ze ogranie tej armii wymaga wiele czasu. Ta armia nie wybacza żadnych błędów.

Thx za fajny turniej. Dzięki za bitwy : Dibowi (mistrz symetrii - ze mną zaburzona), Marcinowi z orkami i Kosie (sorry za spinę na początku jeszcze raz)

Do następnego :wink:

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

To fakt !
W poprzedniej edycji beretka wybaczała masę błędów i była dobra dla początkujących, teraz jest dobra ale kto nie ogarną się nią wcześniej teraz może mieć problemy.
Ja nie jestem tego dobrym przykładem bo przecież znacie moje podejście do pacynek.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Bretonnian pisze:
PiotrB pisze:moim zdaniem Bretka jest jedną z najbardziej kompletnych armii w tej grze - nie ma słabych puntów a zalet bez liku... Jest to po prostu armia nie ma tą edycję i tyle - powinni dostać nowy kodeks to stali by się normalni...
Sorry Piotr ale się ogarnij, biadolenie że Bretka jest przegięta jest słabe. Uwierz mi ze ogranie tej armii wymaga wiele czasu. Ta armia nie wybacza żadnych błędów.

Thx za fajny turniej. Dzięki za bitwy : Dibowi (mistrz symetrii - ze mną zaburzona), Marcinowi z orkami i Kosie (sorry za spinę na początku jeszcze raz)

Do następnego :wink:

Sorry ale co Ty pieprzysz...Sam się ogarnij :) Masz wszystkie argumenty po swojej stronie na poziomie rozpiski.

1.Masz doskonałe ustawienie oddziałów - ciężko na to coś poradzić bo przy wąskim froncie bretońskim ilość oddających modeli jest mała a Ty bijesz wszystkim czym chcesz
2.Masz wysoki AS a do tego WS
3.Masz najlepsze fasty w grze - Bretońskie Pegazy na tą edycję to po jedno wielkie przegięcie pały.
4.Masz najlepszą artylerię w grze - stosunek/cena do jakość - co doskonale uniemożliwia przeciwnikowi przeciwnikowi przeciwstawienie się Twoim lancom i uzupełnia Twoją armię
5.Masz najszybszą armię w grze
6.Masz normalną magie a Heaven jest lorem jak by stworzonym pod Bretkę
7.Masz bardzo przyzwoitych bohaterów za niską cenę - gdyby ich przeliczyć na nowo na tą edycję byli by znacznie drożsi ,

Moim zdaniem ta armia gra sama - znam wielu naprawdę słabych graczy którzy grając Bretonią mają problem żeby przegrać :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Dziękuję za przybycie na turniej wyniki:

1. Suchy BRE 59
2. Butan VC 46
3. Michal DF 45
4. Xier ChD 44
5. Kosa HE 31
6. KubaL WE 30
7. Catafractus Emp 30
8. PiotrB B emp28
9. Brygu B O&G27
10. PanterQ DF 26
11. Dzeblek Liz 25
12. Danrakth DF 20
13. Maras VC 19
14. Lucius O&G 18
15. Olol VC 18
16. Dibo Kozy 14

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

hehe, graty dla zycięzców, chwała pokonanym!

Następnym razem prosze bez baya na starcie :p to może zagram ;D. Bo poświęcenie kazdego sobotniego dnia z mojej strony jest naprawde spore by wstać.
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Gratulacje dla Suchego :)

Jak wyszła gra pod 'chmurką'?
Wisła Kraków.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Piotrze poćwicz grę, poczytaj zasady i przestań biadolić o przegiętości każdej z armii która ci się taką wydaje. Z mojej strony EOT :wink:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Sevi pisze: Jak wyszła gra pod 'chmurką'?
Makabrycznie. W czasie pierwszej rundy tylko mocno wiało. Zacząłem drugą rundę z Kosą, równocześnie z nami zaczęło kropić.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Najlepsze były górki które w czasie gry przesuwały się na blacie pod wpływem wiatru :lol2:

No i widok Kozy za oknem, która walczyła siłą woli z deszczem też był pocieszny 8)

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Hmm, to jak zaczęło padać to grali nadal na polu? Nie dało się jakoś przenieść stołów to kanciapy po lewej stronie? Wkońcu figurki nie lubią deszczu nie mówiąc o graczach :wink:
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ