Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Kolejny temat się fajniusi robi. =D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
to jak zamowie cos ze strony gw to wysla mi to z wawy czy z uk?
Oficjalnie on nie jest otwarty otwarcie ma być 21 , czyli wychodzi z tego że on jest udostępniony zwiedzającym.Kroon pisze:Ludzie!!
Sklep naszej ukochanej firmy już jest otwarty
Byłem tam niezły hałas tam jest bo nie mają dachu tylko siatkowaną blachę i wizerunek nieba ponad złotymi .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Byłeś tam? O nie! Teraz mają twoją twarz na kamerach monitoringu, na pewno wykorzystają to. Lepiej się oglądaj za siebie teraz.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Pociecho mojego popołudniowego żywota jak chcesz to idź i sobie wydrukuj moja podobiznę z monitoringu GCGW o ile takowy maja a kamery centrum nie obejmują tego przybytku .Jasif pisze:Byłeś tam? O nie! Teraz mają twoją twarz na kamerach monitoringu, na pewno wykorzystają to. Lepiej się oglądaj za siebie teraz.
A taką mam małą dygresję może dość dziwną ale na ulotce sklepu jest na jaskrawo czerwonym tle u góry napis egzemplarz bezpłatny , czyżby GW chciało abyśmy płacili za ich ulotki reklamowe .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Hell yeah! Brakowało mi tego.A taką mam małą dygresję może dość dziwną ale na ulotce sklepu jest na jaskrawo czerwonym tle u góry napis egzemplarz bezpłatny , czyżby GW chciało abyśmy płacili za ich ulotki reklamowe .
Jeżeli mi nie wierzysz to idź i zobacz i po co zamieszczać taki napis na ulotce skoro i tak jest bezpłatna chyba że jest egzemplarz płatny .Naviedzony pisze:Hell yeah! Brakowało mi tego .
W sumie to nie powinno mnie to dziwić w końcu to nie jest normalna firma tylko GW .
A kiedy ja pisałem o widłach i pedofilach z kościoła , stwierdziłem tylko fakt istnienia takiego napisu na ulotce i zastanawiam się tylko głośno jaki jest sens umieszczania go na darmowym materiale reklamowym.Jasif pisze:Najpierw widły, potem pedofilia w kościele, teraz ulotki, to musi być spisek.
Czasem takie broszurki co leżą w sklepach są dodawane do zakupów jako bonus a nie rozdawane na lewo i prawo. Widać ktoś wpadł na pomysł, że aby uniknąć pytań zwiedzających czy mogą coś zabrać oznaczyli to takim napisem. Zresztą nie jest to pierwsza taka adnotacja na materiałach promocyjnych GW. A co do reszty to naprawdę nie wiesz kto wytropił aferę widłową na tym forum?