II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04.12
Re: II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04
WL - :* :* :*
Kubencjusz - bardziej chodziło mi, że nikt tego cholera nie zauważył chociaż pochwaliłeś się na forum, ale rzeczywiście nieźle nas zwałowałeś
Kubencjusz - bardziej chodziło mi, że nikt tego cholera nie zauważył chociaż pochwaliłeś się na forum, ale rzeczywiście nieźle nas zwałowałeś
Masz rację Rince, że rozpy można było sprawdzić (być może do tej sytuacji by nie doszło), choć nie mogę się z Tobą zgodzić że wina leży po stronie organizatorów (regulamin był jasny: rozpy nie są sprawdzane). Czułbym się winny, gdyby były sprawdzane a wałka bym nie wyłapał. Zresztą z tego co wiem, to mimo sprawdzania zdarzają się wpadki nawet na masterach (jak byliśmy na DMP jeden z przeciwników miał nielegalną rozpę - zostało zgłoszone przed bitwą). Poza tym gdzieś czytałem na BP, jak to chłopaki polewali, że zawsze wysyłają dla zbity nielegalną rozpę i przechodzi (nawet chyba o Wawkę chodziło i turki organizowane przez któryś z klubów) Do tej pory nie zdarzały się takie kwasy, więc nie widziałem potrzeby we wprowadzaniu obowiązku wysyłania rozpisek. Być może to zmienimy.
Oczywiście jak pisałem przykro mi, że tak się stało i z perspektywy czasu wprowadziłbym obowiązek wysłania rozpisek, ale chyba zwalać winę tylko i wyłącznie na Klub i organizację turnieju też nie jest do końca fair IMO.
Pozdrawiam,
Edit: White Lion mnie uprzedził.
Oczywiście jak pisałem przykro mi, że tak się stało i z perspektywy czasu wprowadziłbym obowiązek wysłania rozpisek, ale chyba zwalać winę tylko i wyłącznie na Klub i organizację turnieju też nie jest do końca fair IMO.
Toż to tydzień przed moim weselem , nawet nie wypada mi jechaćRince pisze:A tak zmieniajac temat, Kiel wybiera sie do Babic, czy trzesie portkami ?
Pozdrawiam,
Edit: White Lion mnie uprzedził.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
Ja jestem w kolejce zaraz po KowaluBojek pisze: rzuć mu czelendż w Lublinie i pociśnij do zera na swojej ziemi
Na wszystkich turniejach na jakich mialem okazje grac, rozpiski byly sprawdzane. Wiadomo, ze na DMP przy 150 graczach, moze zdarzyc sie wpadka, ale to jest zaden argument.
Tylu was jest w klubie i 4ki nie zbierzecie? Bastor na pewno chetnie was zawiezie Mastery>lokale!
Tylu was jest w klubie i 4ki nie zbierzecie? Bastor na pewno chetnie was zawiezie Mastery>lokale!
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Gramy dla funu nie ligi, ale kto wie
Wałek Kubencjiusza pierwszej wody!!! Może jestem nowicjuszem, ale jeśli KIEŁ organizuje turniej na zasadach EURO to dla mnie jasne jest, że obowiązują reguły euro. Z rozpy Ogrów wynika, że Kuba miał 4 pd. Wydaje się, że za gięcie w rozpach obowiązywała kara (jeszcze dziś rano). Pozostawiam to do rozstrzygnięcia organizatorom.
Ale nie w tym rzecz. Zastanowił bym się jak takie "gięcie" wpływało będzie na postępowanie młodych graczy. Zgodnie z ludową mądrością "Okazja czyni złodzieja" nie chciał bym natkąć się na jakiegoś młodego wilka korzystającego z niejasnych sytuacji jak w tym przypadku.
Szeszej ma DUŻO racji w uwagach które zgłasza, wręcz ma zupełną rację. + 5 dla szczórów za odwagę cywilną!!!
pozdrawiam,
Ale nie w tym rzecz. Zastanowił bym się jak takie "gięcie" wpływało będzie na postępowanie młodych graczy. Zgodnie z ludową mądrością "Okazja czyni złodzieja" nie chciał bym natkąć się na jakiegoś młodego wilka korzystającego z niejasnych sytuacji jak w tym przypadku.
Szeszej ma DUŻO racji w uwagach które zgłasza, wręcz ma zupełną rację. + 5 dla szczórów za odwagę cywilną!!!
pozdrawiam,
Nom, ale cisnienie to kolega chyba ma, co? Nevermind. Na masterach tez ludzie graja dla funu...kubencjusz pisze:Gramy dla funu nie ligi, ale kto wie
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Oj tam oj tamRince pisze:Nom, ale cisnienie to kolega chyba ma, co? Nevermind. Na masterach tez ludzie graja dla funu...kubencjusz pisze:Gramy dla funu nie ligi, ale kto wie
Ej Kubencjuszku kochany... - ale kurwa narobiłeś syfu tym swoim scrollem
A tak pięknie miało być... wywiady... wizyty w zakładach pracy...
Szkoda mi cię naprawdę i szczerze - bo jestem przekonany, że nie zrobiłeś tego celowo.
Ale mam nadzieję, że wstyd jakiego się już najadłeś (i jeszcze najesz przy najbliższych turniejach) nauczy cię jednego:
ROZPA MA BYĆ KUR...A BEZ SKAZY!!!!!!!
A takim nonszalanckim podejściem niszczysz nie tylko swoją reputację - ale również reputację klubu.
Więc weź sobie do serca wszystkie te uwagi i naucz się - nie masz pewności czy jest wszystko ok?
Daj komuś rozpę do sprawdzenia PRZED TURNIEJEM!. Amen.
@Rince
Co do Babic - to je jestem potencjalnie chętny
A tak pięknie miało być... wywiady... wizyty w zakładach pracy...
Szkoda mi cię naprawdę i szczerze - bo jestem przekonany, że nie zrobiłeś tego celowo.
Ale mam nadzieję, że wstyd jakiego się już najadłeś (i jeszcze najesz przy najbliższych turniejach) nauczy cię jednego:
ROZPA MA BYĆ KUR...A BEZ SKAZY!!!!!!!
A takim nonszalanckim podejściem niszczysz nie tylko swoją reputację - ale również reputację klubu.
Więc weź sobie do serca wszystkie te uwagi i naucz się - nie masz pewności czy jest wszystko ok?
Daj komuś rozpę do sprawdzenia PRZED TURNIEJEM!. Amen.
@Rince
Co do Babic - to je jestem potencjalnie chętny
No no, a myślałem, że Andrzej jest tylko jeden ( ; p )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Oficjalne stanowisko organizatorów 4CT (Mielec, Lublin, Radom, Kielce)
Z pozdrowieniami ekipa 4CT,1. Wyniki turnieju kieleckiego nie ulegają zmianie
2. Kubencjusz traci -15 DP z generalnej klasyfikacji miast 4CT
3. Punkty dla Kła Kielce z turnieju pochodzą od White Lion'a (kolejny gracz), nie od Kubencjusza
4. Wymiana kuponów/inna forma rekompensaty jest po stronie zainteresowanych stron (Kubencjusz/Szeszej)
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
I love this game...
I love this game...
Kubencjusz zachowaj sobie kupon, ale masz kupić za niego:
http://www.bard.pl/16,3045,oferta,kosci ... zustwa.htm
czyli następny krok do zostania 1. wałkarzem kielc
http://www.bard.pl/16,3045,oferta,kosci ... zustwa.htm
czyli następny krok do zostania 1. wałkarzem kielc
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
W sam raz do rzucania za gruts sickle! dzięki szeszej
Chłopaki chciałbym zakomunikować że następny turniej z serii 4CT odbędzie sie w naszym terytorium gdzies pod koniec maja (ze względu że miałbym najwięcej ogarniać a mam matury). Staramy sie by miejscem nie był Lublin a okoliczne miasto Łęczna oddalone o 20km od Lublina. Dojazd samochodem (liczcie dziury nie pamietam czy jakakolwiek będzie) jak i busem (pn-pt co 5 min sobota co 10min) jest genialny. Dokładniejsza data to 26 lub 27 maj
- White Lion
- Kretozord
jestem za 27mym.
w sobotę też dam radę ale ktoś może pracować więc niedziela lepsza.
w sobotę też dam radę ale ktoś może pracować więc niedziela lepsza.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1