II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04.12

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
szeszej
Falubaz

Re: II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04

Post autor: szeszej »

WL - :* :* :*

Kubencjusz - bardziej chodziło mi, że nikt tego cholera nie zauważył chociaż pochwaliłeś się na forum, ale rzeczywiście nieźle nas zwałowałeś :P

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Masz rację Rince, że rozpy można było sprawdzić (być może do tej sytuacji by nie doszło), choć nie mogę się z Tobą zgodzić że wina leży po stronie organizatorów (regulamin był jasny: rozpy nie są sprawdzane). Czułbym się winny, gdyby były sprawdzane a wałka bym nie wyłapał. Zresztą z tego co wiem, to mimo sprawdzania zdarzają się wpadki nawet na masterach (jak byliśmy na DMP jeden z przeciwników miał nielegalną rozpę - zostało zgłoszone przed bitwą). Poza tym gdzieś czytałem na BP, jak to chłopaki polewali, że zawsze wysyłają dla zbity nielegalną rozpę i przechodzi (nawet chyba o Wawkę chodziło i turki organizowane przez któryś z klubów) :wink: Do tej pory nie zdarzały się takie kwasy, więc nie widziałem potrzeby we wprowadzaniu obowiązku wysyłania rozpisek. Być może to zmienimy.

Oczywiście jak pisałem przykro mi, że tak się stało i z perspektywy czasu wprowadziłbym obowiązek wysłania rozpisek, ale chyba zwalać winę tylko i wyłącznie na Klub i organizację turnieju też nie jest do końca fair IMO.
Rince pisze:A tak zmieniajac temat, Kiel wybiera sie do Babic, czy trzesie portkami :D ?
Toż to tydzień przed moim weselem :mrgreen: , nawet nie wypada mi jechać :D

Pozdrawiam,

Edit: White Lion mnie uprzedził.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

jacie bracie ale flejmiczek za wał w rozpie :D

Szeszej...nie ciśnij tak portek ;) to tylko gra i tak jesteś wysoko :D rzuć mu czelendż w Lublinie i pociśnij do zera na swojej ziemi ;)

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Bojek pisze::D rzuć mu czelendż w Lublinie i pociśnij do zera na swojej ziemi ;)
Ja jestem w kolejce zaraz po Kowalu :mrgreen:
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Na wszystkich turniejach na jakich mialem okazje grac, rozpiski byly sprawdzane. Wiadomo, ze na DMP przy 150 graczach, moze zdarzyc sie wpadka, ale to jest zaden argument.

Tylu was jest w klubie i 4ki nie zbierzecie? Bastor na pewno chetnie was zawiezie :) Mastery>lokale!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Gramy dla funu nie ligi, ale kto wie :roll:

szeszej
Falubaz

Czopek pisze:
Bojek pisze::D rzuć mu czelendż w Lublinie i pociśnij do zera na swojej ziemi ;)
Ja jestem w kolejce zaraz po Kowalu :mrgreen:
Boju do kubencjusza jest długa kolejka, a jak pisał czop ja jestem Krzysztof Ciskanie Szeszejka :D

wA-wa
Warzywo

Post autor: wA-wa »

Wałek Kubencjiusza pierwszej wody!!! Może jestem nowicjuszem, ale jeśli KIEŁ organizuje turniej na zasadach EURO to dla mnie jasne jest, że obowiązują reguły euro. Z rozpy Ogrów wynika, że Kuba miał 4 pd. Wydaje się, że za gięcie w rozpach obowiązywała kara (jeszcze dziś rano). Pozostawiam to do rozstrzygnięcia organizatorom.
Ale nie w tym rzecz. Zastanowił bym się jak takie "gięcie" wpływało będzie na postępowanie młodych graczy. Zgodnie z ludową mądrością "Okazja czyni złodzieja" nie chciał bym natkąć się na jakiegoś młodego wilka korzystającego z niejasnych sytuacji jak w tym przypadku.

Szeszej ma DUŻO racji w uwagach które zgłasza, wręcz ma zupełną rację. + 5 dla szczórów za odwagę cywilną!!!

pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

kubencjusz pisze:Gramy dla funu nie ligi, ale kto wie :roll:
Nom, ale cisnienie to kolega chyba ma, co? :wink: Nevermind. Na masterach tez ludzie graja dla funu...
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Rince pisze:
kubencjusz pisze:Gramy dla funu nie ligi, ale kto wie :roll:
Nom, ale cisnienie to kolega chyba ma, co? :wink: Nevermind. Na masterach tez ludzie graja dla funu...
Oj tam oj tam :mrgreen:

szeszej
Falubaz

wA-wa pisze: Szeszej ma DUŻO racji w uwagach które zgłasza, wręcz ma zupełną rację. + 5 dla szczórów za odwagę cywilną!!!
Strength in Numbers :D

Bastor
Chuck Norris

Post autor: Bastor »

Ej Kubencjuszku kochany... - ale kurwa narobiłeś syfu tym swoim scrollem :)
A tak pięknie miało być... wywiady... wizyty w zakładach pracy...
Szkoda mi cię naprawdę i szczerze - bo jestem przekonany, że nie zrobiłeś tego celowo.
Ale mam nadzieję, że wstyd jakiego się już najadłeś (i jeszcze najesz przy najbliższych turniejach) nauczy cię jednego:

ROZPA MA BYĆ KUR...A BEZ SKAZY!!!!!!!

A takim nonszalanckim podejściem niszczysz nie tylko swoją reputację - ale również reputację klubu.
Więc weź sobie do serca wszystkie te uwagi i naucz się - nie masz pewności czy jest wszystko ok?
Daj komuś rozpę do sprawdzenia PRZED TURNIEJEM!. Amen.

@Rince
Co do Babic - to je jestem potencjalnie chętny :twisted:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

No no, a myślałem, że Andrzej jest tylko jeden ( ; p )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

@Rince
Co do Babic - to je jestem potencjalnie chętny :twisted:[/quote]

No to musisz przedszkole jeszcze namowic :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Oficjalne stanowisko organizatorów 4CT (Mielec, Lublin, Radom, Kielce)
1. Wyniki turnieju kieleckiego nie ulegają zmianie
2. Kubencjusz traci -15 DP z generalnej klasyfikacji miast 4CT
3. Punkty dla Kła Kielce z turnieju pochodzą od White Lion'a (kolejny gracz), nie od Kubencjusza
4. Wymiana kuponów/inna forma rekompensaty jest po stronie zainteresowanych stron (Kubencjusz/Szeszej)
Z pozdrowieniami ekipa 4CT,
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Gratuluję udanego turnieju ,niestety nie mogłem przybyć z przyczyn rodzinnych :?
Przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji [-X ,rozwiązanie organizatorów miejmy nadzieję będzie skuteczne :roll:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

szeszej
Falubaz

Kubencjusz zachowaj sobie kupon, ale masz kupić za niego:

http://www.bard.pl/16,3045,oferta,kosci ... zustwa.htm

czyli następny krok do zostania 1. wałkarzem kielc :D

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

W sam raz do rzucania za gruts sickle! dzięki szeszej :D

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

Chłopaki chciałbym zakomunikować że następny turniej z serii 4CT odbędzie sie w naszym terytorium gdzies pod koniec maja (ze względu że miałbym najwięcej ogarniać a mam matury). Staramy sie by miejscem nie był Lublin a okoliczne miasto Łęczna oddalone o 20km od Lublina. Dojazd samochodem (liczcie dziury nie pamietam czy jakakolwiek będzie) jak i busem (pn-pt co 5 min sobota co 10min) jest genialny. Dokładniejsza data to 26 lub 27 maj

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

jestem za 27mym.

w sobotę też dam radę ale ktoś może pracować więc niedziela lepsza.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

ODPOWIEDZ