rob pisze: Chłopaki, którzy sie tym zajmują znają zasady z rb i innych armii (czym zaskarbili mój pełen szacunek) ale to wcale nie powinno przeszkadzać w wytknięciu tego i owego błędu przy interpretacji lub delikatnej podpowiedzi. Zresztą wydaje mi się, że inteligentny człowiek (a za takich uważam shino, kudłatego i liddera) podejmuje decyzje po dogłębnym zbadaniu tematu i ewentualnej dyskusji, więc mam nadzieję, że odbędzie się to właśnie w taki sposób.
pozdr.
Wszystko ok, ale np Shino zagłosował błędnie na pytanie odnośnie detki i jakiegoś oddziału na boku. Do tego pytania nie potrzeba nawet wiedzy z army booka imperialnego.
Przecież to przez właśnie takie pytania i odpowiedzi podniósł się tumult graczy imperialnych.
Jasne chciałbym wiedzieć kiedy regimental unit daje steadfasta, czy musi być w walce czy nie. Bardzo chętnie posłucham na ten temat zdania (popartego jakimiś argumentami) mądrzejszych ode mnie, którzy lepiej ogarniają.
Ale nie podciągajcie pod to pytanie z hold the line (gdzie wording może i jest niefortunny ale przecież wiadomo o co tu chodzi) czy nawet imo altara (też niefortunnie napisane ale chyba jasne jest po co autor dał temu itemowi "innate").