Manuskrypt z Ferlangen: Początek (Wrocław 22.04.2011)
Re: Manuskrypt z Ferlangen: Początek (Wrocław 22.04.2011)
"Co powiesz na chellenge? Będzie bardzo klimatycznie: Armia Slayerów vs Klan Moulder z Throt'em Uncleane'em
Oto widzę ojca swego
Oto widzę matkę moją
Moje siostry i braci
i długi szereg tych co byli przede mną
i słyszę ich wołanie abym zajął swoje miejsce
w Żelaznych Salach przodków
gdzie bohaterowie żyją wiecznie
jestem Hjofnir Szukający Demonów, gdziekolwiek idę, tam idzie śmierć.
Oczywiście że przyjmuję.
Mam natomiast problem taki, że nie ma w tej chwili żadnego sensownego special slayera.
Oto widzę ojca swego
Oto widzę matkę moją
Moje siostry i braci
i długi szereg tych co byli przede mną
i słyszę ich wołanie abym zajął swoje miejsce
w Żelaznych Salach przodków
gdzie bohaterowie żyją wiecznie
jestem Hjofnir Szukający Demonów, gdziekolwiek idę, tam idzie śmierć.
Oczywiście że przyjmuję.
Mam natomiast problem taki, że nie ma w tej chwili żadnego sensownego special slayera.
ale oni sa ze storm of chaos.
w krasnoludzkim AB jest tylko 3 specjali a na 2k punktow mozna z nich wystawic tylko jednego - bugmana.
w krasnoludzkim AB jest tylko 3 specjali a na 2k punktow mozna z nich wystawic tylko jednego - bugmana.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Dziękuję wszystkim za liczne przybycie i fantastyczną atmosferę podczas turnieju. Jako organizator jestem pełen podziwu dla kultury graczy oraz dającego się odczuć ducha fair play natomiast jako gracz muszę przyznać, że rozegrałem 3 bitwy w bardzo miłej atmosferze i miałem wiele frajdy z prowadzenia zaciężnej konnicy do boju. Mam nadzieję, iż kolejny etap będzie dla was jeszcze ciekawszy i sprawi, że jeszcze bardziej dacie się ponieść epickiej historii runicznego manuskryptu.
Wyniki:
1. Miejsce oraz tytuł Lorda zdobył: Miechu (47)
2. Miejsce oraz tytuł Hrabieigo zdobył: Kuman (44)
3. Miejsce oraz tytuł Barona zdobył: Uadzia (44)
4. Miejsce - Maryś (41)
5. Miejsce - Omadan (37)
6. Miejsce - Gerwaz (36)
7. Miejsce - Thomas (27)
8. Miejsce - Tandor92 (21)
9. Miejsce - Rebe (19)
10. Miejsce - Xyxel (18)
11. Miejsce - Marcins (15)
Hobbystyka na dzień dzisiejszy:
1. Xyxel (I Etap: 5 | fluff armii: 10 | raport: 5) = 20
2. Maryś (I Etap: 6) = 6
3. Marcins (I Etap: 4) = 4
.Omadan (I Etap: 4) = 4
.Tandor92 (I Etap: 4) = 4
.Miechu (I Etap: 4) = 4
.Thomas (I Etap: 4) = 4
4. Kuman (I Etap: 3) = 3
5. Uadzia (I Etap: 2) = 2
.Gerwaz (I Etap: 2) = 2
.Rebe (I Etap: 2) = 2
Przypominam o możliwości uzyskania dodatkowych punktów za hobbystykę poprzez napisanie fluffu do armii (czas do końca trwania kampanii i +10 punktów!) oraz za fabularny raport z każdego z etapów (do 7 dni od zakończenia etapu, a więc na raporty z I etapu czekam do niedzieli 29.04.2012, do zdobycia 5 punktów!)
Kolejny etap kampanii już 20.05.2012 - ogłoszenie pojawi się na początku maja, ale już teraz serdecznie zapraszam!
Wyniki:
1. Miejsce oraz tytuł Lorda zdobył: Miechu (47)
2. Miejsce oraz tytuł Hrabieigo zdobył: Kuman (44)
3. Miejsce oraz tytuł Barona zdobył: Uadzia (44)
4. Miejsce - Maryś (41)
5. Miejsce - Omadan (37)
6. Miejsce - Gerwaz (36)
7. Miejsce - Thomas (27)
8. Miejsce - Tandor92 (21)
9. Miejsce - Rebe (19)
10. Miejsce - Xyxel (18)
11. Miejsce - Marcins (15)
Hobbystyka na dzień dzisiejszy:
1. Xyxel (I Etap: 5 | fluff armii: 10 | raport: 5) = 20
2. Maryś (I Etap: 6) = 6
3. Marcins (I Etap: 4) = 4
.Omadan (I Etap: 4) = 4
.Tandor92 (I Etap: 4) = 4
.Miechu (I Etap: 4) = 4
.Thomas (I Etap: 4) = 4
4. Kuman (I Etap: 3) = 3
5. Uadzia (I Etap: 2) = 2
.Gerwaz (I Etap: 2) = 2
.Rebe (I Etap: 2) = 2
Przypominam o możliwości uzyskania dodatkowych punktów za hobbystykę poprzez napisanie fluffu do armii (czas do końca trwania kampanii i +10 punktów!) oraz za fabularny raport z każdego z etapów (do 7 dni od zakończenia etapu, a więc na raporty z I etapu czekam do niedzieli 29.04.2012, do zdobycia 5 punktów!)
Kolejny etap kampanii już 20.05.2012 - ogłoszenie pojawi się na początku maja, ale już teraz serdecznie zapraszam!
czy dalo by sie tutaj umiesciec informacje na temat drugiej fazy turnieju?
niestety wargaming.pun.pl jest umieszczony na jakims beznadziejnym serwerze i co chwila wyskakuje error 500.
niestety wargaming.pun.pl jest umieszczony na jakims beznadziejnym serwerze i co chwila wyskakuje error 500.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
drugi etap podczas DMŚ?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!