Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Co się stało z piękną Barceloną i jej kibicami. Kiedyś liczyła się tylko radość z gry.Vallarr pisze:Nie wiem czym sie tu tak zachwycac, chyba tylko skutecznoscia 1 strzalu w swiatlo bramki i Cechem. Mimo ustawienia autobusu, ba, tir to przypominalo jak drogba dolaczyl do obrony - Barca wypracowala sobie 4 doskonale sytuacje i dwa razy tyle srednich. Chelsea na tle Barcy nie istniala. Owszem, wynik jest jaki jest, owszem, na CN trzeba gonic, ale ja jestem nastawiony bardzo optymistycznie. Moze i za bardzo, ale kto ogladajac ten mecz liczy na to, ze na CN tak grajaca Chelsea dostanie sie do finalu? Bez jaj.
Remontada es posible. Ja jestem spokojny.
Nie interesuje mnie Mou. Czy jak nie podoba mi się Ueafarcelona to oznacza, że jestem za Mou i Realem ? To tak jak za krytyke PO od razu dostaję się łatkę PiSiora ? :)Vallarr pisze:@Butan
Zes dowalil, zeby zacytowac mojego posta i skomentowac "placz i lament" :lol2: Z calego Twojego posta jedynie autobus sie zgadza, ale ktokolwiek mecz ogladal, to autobus widzial, to nie lament, to fakt.
Z tymi sedziami to sie nudne robi. Owszem, mecz z chelsea to byly jaja, ale to wina barcy czy bledow sedziego? Obejrzyj sobie w wolnej chwili pierwszy mecz z chelsea, tam byly nie mniejsze jaja na niekorzysc barcy. Albo dwumecz z Interem Mou - w obu meczach sedziowie dali potwornie ciala na niekorzysc barcy. Albo pierwszy mecz z Valencia w lidze, albo pierwszy z ostatniego dwumeczu z Milanem... etc, etc. Teza o sedziach sprzyjajacych barcelonie jest nie do obrony, lansowana moze byc przez pryszczatych fanow, ale po Tobie to sie nie spodziewalem :o
Za kare za oczywiste klamstwa polecam obejrzec "jak Mou CL wygrywal" - mecze Porto z MU i Inter vs Barca. Wtedy pogadamy o sedziach :]
Od tego są płoty i młoty, aby móc sobie popisać niekoniecznie czytając :D Bez obrazy ale mało mnie interesują merytoryczne argumenty rozmówców o piłce nożnej bo i tak każdy ma swoje przekonania i sympatie :DVallarr pisze:@Butan
A czy ja sugeruje, ze jestes fanem Realu? Zwyczajnie "uefalona" czy "4-3-3-3" to prawda z kategorii "gowno prawda", znacznie wiecej zespolow zasluguje na te obelgi. Nadal tez nie wiem gdzie widzisz "placz i lament". Ze niby jak kibic Barcy po przegranym meczu to musi byc, wiec quote bez czytania i dowalamy? ;D
Czytam ten temat długi juz czas i w końcu musze wylać pare pomyji (nie jest to skierowane do nikogo personalnie i równie dobrze mógłbym to napisać na każdym innym portalu w komentarzach).Co się stało z piękną Barceloną i jej kibicami...