czołg ponownie
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Ok, ale jeśli gracz WE tak podsunie las, że styknie się on z przodem czołgu, to jest on praktycznie wyłączony z gry. Miałem taką sytuację na jednej z bitew gdy gracz imerialny rozpędził się w szarży za daleko w stronę lasu i po dotknięciu go przestał się już ruszać do końca bitwy, bo żaden piwot nie może być wykonany. Więc mądrze użyte treesinging przy nierozważnym generale Imperialnym może poblokować czołgi.bless pisze: Las nie moze w nikogo wjechac. Jesli masz na mysli ruch z powodu Treesinging, to wyrazie jest napisane, ze las zatrzymuje sie przy wejsciu w kontakt z jakakolwiek jednostka, lub terenem.
mow co chcesz Christos... ja bym sie pozadnie zastanowil nad tym...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ja gram czolgami, i wogole bym sie za to nie obrazil. Wrecz przeciwnie, bym sie niezle usmial, hehe. Taka sprawa to normalka, taka sama jak ustawienie dwoch chariotow stykajacych sie ze soba (wtedy zaden wheela zrobic nie moze).
tyle ze chariot moze wjechac w laskarlee pisze:Ja gram czolgami, i wogole bym sie za to nie obrazil. Wrecz przeciwnie, bym sie niezle usmial, hehe. Taka sprawa to normalka, taka sama jak ustawienie dwoch chariotow stykajacych sie ze soba (wtedy zaden wheela zrobic nie moze).

Wiem, że zagranie, które sugeruję jest złe i nieeleganckie ale mam pytanie czy tak samo da się zablokować latarkę/ratlinga od strzelania w różnych kierunkach?yarma pisze:W poprzedniej edycji WE unieruchamiały czołgi celnym żołędziem, a w tej mają treesinging. Czołgi na pustynna burzę a nie do lasów...