Babickie Dożynki
-
- Wałkarz
Re: Babickie Dożynki
Aktualka zgloszen.
Przypominam, ze pelne punkty za wyslanie rozpisek jest za przeslanie poprawnych 4 rozpisek do jutra do 23.
Rozpiski najprawdopodobniej beda sprawdzane wieczorem wiec proponowalbym sie upewnic czy sa poprawne jutro przed wyslaniem, bo moze nie byc mozliwosci poprawy ich przed wtorkiem
Przypominam, ze pelne punkty za wyslanie rozpisek jest za przeslanie poprawnych 4 rozpisek do jutra do 23.
Rozpiski najprawdopodobniej beda sprawdzane wieczorem wiec proponowalbym sie upewnic czy sa poprawne jutro przed wyslaniem, bo moze nie byc mozliwosci poprawy ich przed wtorkiem
No właśnie problem w tym, że ten SLoS nie jest jednoznaczny. Jest np. wersja RAW w której pojedynczy model daje całej hordzie modyfikator -2 który nie jest coverem, jest też wersja RAI w którym przyjmuje się warunki otrzymywania coverów za te z RB (to co zalinkowałem) A ilu graczy, tyle opinii.Irek_Dwarf pisze:Nie jestem organizatorem ale wydaje mi się, że na SLOS bo ten jest na pierwszej stronie w regulaminie.
pozdrawiam
Furion
Przejechałem się na takiej RAWowej interpretacji na ostatnim turku w Bydgoszczy gdy wystawiłem 4 bolce w HE... wesoło się trafiało wszystko na 6+Furion pisze:No właśnie problem w tym, że ten SLoS nie jest jednoznaczny. Jest np. wersja RAW w której pojedynczy model daje całej hordzie modyfikator -2 który nie jest coverem, jest też wersja RAI w którym przyjmuje się warunki otrzymywania coverów za te z RB (to co zalinkowałem) A ilu graczy, tyle opinii.Irek_Dwarf pisze:Nie jestem organizatorem ale wydaje mi się, że na SLOS bo ten jest na pierwszej stronie w regulaminie.
pozdrawiam
Furion

Kwestia ustalenia jednej poprawnej wersji przed turniejem jest dość kluczowa.
Irek_Dwarf pisze:Nie jestem organizatorem ale wydaje mi się, że na SLOS bo ten jest na pierwszej stronie w regulaminie.
Zabrze dojedzie w piątek około 24. Do kogo mamy się zgłosić żeby nas przenocował ? Czy mamy łazić po wsi i pytać pijane kobiety czy nas przenocują aż któraś w alkoholowym amoku zgodzi się, a potem rano jej ojciec rolnik posieka nas na kawałki świeżo zaostrzonym toporem, którym właśnie upierdolił głowę kurczakowi
Ilu was bedzie??
bo to jest kwestia możliwości logistycznych - czy da się was położyć na normalnym legowisku, na czystej podłodze czy w stodole na sianie (last joke)

- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Smiechu pisze:Irek_Dwarf pisze:Nie jestem organizatorem ale wydaje mi się, że na SLOS bo ten jest na pierwszej stronie w regulaminie.
Zabrze dojedzie w piątek około 24. Do kogo mamy się zgłosić żeby nas przenocował ? Czy mamy łazić po wsi i pytać pijane kobiety czy nas przenocują aż któraś w alkoholowym amoku zgodzi się, a potem rano jej ojciec rolnik posieka nas na kawałki świeżo zaostrzonym toporem, którym właśnie upierdolił głowę kurczakowi
Ilu was bedzie??
bo to jest kwestia możliwości logistycznych - czy da się was położyć na normalnym legowisku, na czystej podłodze czy w stodole na sianie (last joke)
4 Osoby

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Brak zakazu picia na sali to niedopatrzenie (w końcu to szkoła) czy dodatkowa atrakcja?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Wałkarz
Hmm.Handelson pisze:Chłopaki jak dojechać do tej Szkoły podstawowej i najlepiej z jakiego dworca PKP? Jest jakaś możliwość przenocowania z piątku na sobotę?
EDIT: Przeoczyłem info o dojeździe, pozostaje drugie pytanie.
Pewnie coś da się ogarnąć i jakoś rozlokować.
Dziękuję za słowa uznania. Shino, proszę o oddanie buławy RAWowca przy najbliższej okazjiRince pisze:Raczej ilu Lidderow, tyle RAWowych wersji.

Panowie, jedna prośba- zeby ktos zabrał aparat, bo ja niestety aparatu nie mogę wziąć 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!