Zdradzę Ci cośCzcibor pisze:Pytanie, czy CHD tak samo jak WoCh muszą używać podstawki 100x150 pod hellcanona
ta większa podstawka ma swoje plusy
Moderator: esgaroth
Zdradzę Ci cośCzcibor pisze:Pytanie, czy CHD tak samo jak WoCh muszą używać podstawki 100x150 pod hellcanona
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Teraz Bull Centaury są na podstawkach 50x50 bodajże.RedScorpion pisze:Jaki jest wymiar aktualnych podstawek do bull centaurów. Dalej obowiązują zwykłe kawaleryjskie czy coś się zmieniło?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Karlito pisze: Teraz Bull Centaury są na podstawkach 50x50 bodajże.
Możecie podać jakieś źródło do tego? W Tamurkhanie nie mogę tego znaleźć. Przymierzam się do konwersji i nie chcę strzelić sobie w kolano.rudobrody79 pisze: dokładnie tak !!!
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)
pardon !!! - widocznie miałem zły dzień, lub cukier mi spadł i gwiazdorzyłemrudobrody79 pisze:...
Uprasza sie o bardziej stonowane wypowiedzi...