Babickie Dożynki

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Babickie Dożynki

Post autor: Dymitr »

kudłaty pisze:Wiem, że już było pytanie ale z kim się kontaktować w sprawie noclegu piatek-sobota.
hmmm...ogarnąłem dla nas nocleg Kudeł:)
pm
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Irek_Dwarf
Chuck Norris

Post autor: Irek_Dwarf »

Co z tym noclegiem Piątek-Sobota ? 4 osoby, przyjazd około 24. Na PM jeśli można prosić ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Dmtrij pisze:
kudłaty pisze:Wiem, że już było pytanie ale z kim się kontaktować w sprawie noclegu piatek-sobota.
hmmm...ogarnąłem dla nas nocleg Kudeł:)
pm
Przeciez to jest zagrywka czysto takryczna, Dimitr. Dostaniecie piwko z okraglym bonusem :)
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Irek_Dwarf pisze:Co z tym noclegiem Piątek-Sobota ? 4 osoby, przyjazd około 24. Na PM jeśli można prosić ;)

Dzwońcie do mnie - telefon w pierwszym poście.

U mnie w domu mogę przekimać około 4-6 osób + X na podłogach.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Mozecie podac armie, czy tylko Ordin pozna je przed turniejem?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

+1
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Też mi się wydaje, że powinniście ujawnić armie. Nie będzie żadnych oskarżeń ani pretensji, a teamy będą miały okazję lepiej dopracować paringi, co też zaoszczędzi czas w trakcie bitew.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

+1
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Dajcie te armie :twisted:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Nie tyle armie co rozpiski, skoro Shino je sprawdzał i gra powinny być jawne i zgłaszane po tym jak na innego maila Ordin wysłał swoje. To że tego nie dopełniliście mi akurat nie robi różnicy bo ja wierze, że chłopaki nie potrzebują ustawiać się pod rozpy innych ale skoro je znają to my też powinniśmy.

scoutmaster
Chuck Norris

Post autor: scoutmaster »

+1

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

+1

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Wolicie zebym wrzucil nasze rozpiski?

czy moze zebrac wszystkie rizpiski w pdf i je wrzucic na server? (zakladajac, ze nikt sie dzis nie zglosi tez mozna tak zrobic)

czy wolicie same armie?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Nie no bez jaj... Jakie rozpiski... Jeszcze chyba nie widzialem turnieju, na ktorym rozpy bylby dostepne przed bitwami.

Dopisz kto czym gra i tyle.
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Rince pisze:Jeszcze chyba nie widzialem turnieju, na ktorym rozpy bylby dostepne przed bitwami.
ETC :P
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Wrzucimy rozpiski Ordinu zaraz po terminie punktowanych rozp dzisiejszych.
Taki był plan od początku właśnie ze względu na to, że gramy i sprawdzaliśmy rozpy. Mam nadzieję, że nie będzie z tego powodu flame'a, bo i tak gramy naszymi standardami praktycznie bez zmian.

Pozdro

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Mi to rybka. Prawdziwy warhammerowiec pije do 4, wstaje o 8, sra, bierze prysznic, czyta rozpę przed grą i jest gotowy rozpierdalać kosmos 8) A nie jakieś tam... 3 dni wcześniej ;-)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Niektórzy mają sraczkę ;)

pozdro

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

karli, a jeżeli ktoś 3 dni wcześniej zaczął picie, aby należycie się przygotować, do momentu zobaczenia rozpiski przeciwnika? Może skróćmy im cierpienia ;P.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

bierze ktoś żetony do pokerka?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

ODPOWIEDZ