hmmm...ogarnąłem dla nas nocleg Kudeł:)kudłaty pisze:Wiem, że już było pytanie ale z kim się kontaktować w sprawie noclegu piatek-sobota.
pm
hmmm...ogarnąłem dla nas nocleg Kudeł:)kudłaty pisze:Wiem, że już było pytanie ale z kim się kontaktować w sprawie noclegu piatek-sobota.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Przeciez to jest zagrywka czysto takryczna, Dimitr. Dostaniecie piwko z okraglym bonusemDmtrij pisze:hmmm...ogarnąłem dla nas nocleg Kudeł:)kudłaty pisze:Wiem, że już było pytanie ale z kim się kontaktować w sprawie noclegu piatek-sobota.
pm
kudłaty pisze:Wiem, że już było pytanie ale z kim się kontaktować w sprawie noclegu piatek-sobota.
Irek_Dwarf pisze:Co z tym noclegiem Piątek-Sobota ? 4 osoby, przyjazd około 24. Na PM jeśli można prosić
ETCRince pisze:Jeszcze chyba nie widzialem turnieju, na ktorym rozpy bylby dostepne przed bitwami.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..