RASTI STUDIO presents... Dwarf GOLEM 03.12.14
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
RASTI STUDIO presents... Dwarf GOLEM 03.12.14
A więc... postanowiłem założyć nową galerię. Uznałem, że przez ostatnie pół roku dokonałem niezłego przeskoku w malowaniu i modelowaniu. Do tego postanowiłem honorować moje dzieła porządnymi(nie robionymi przeze mnie) zamiast fot jakimś badziewną cyfrówką.
Chcę jednocześnie trochę odciąć się od przeszłych prac. Zacząć nowy etap w malowaniu. Będę tutaj wrzucał zdjęcia tylko w pełni obrobione i gotowe. Prace też planuję wrzucać tylko ukończone.
Na pierwszy ogień idą Black Guard'zi. Ogółem zmieniłem zamysł mojej armii. Teraz będzie czerwień podchodząca w bordowy, NMM, freehandy, łuski zamiast kolczug oraz podstawki w klimatach bagiennych.
Więc jak już wyżej wspomniałem - pierwszym oddziałem będą BG w liczbie 20 z FCG.
Wrzuciłem na CMoN'a. Nie obrażę się, jak ktoś pozostawi tam swój głos: KLIK
Komentarze mile widziane, enjoy!
Chcę jednocześnie trochę odciąć się od przeszłych prac. Zacząć nowy etap w malowaniu. Będę tutaj wrzucał zdjęcia tylko w pełni obrobione i gotowe. Prace też planuję wrzucać tylko ukończone.
Na pierwszy ogień idą Black Guard'zi. Ogółem zmieniłem zamysł mojej armii. Teraz będzie czerwień podchodząca w bordowy, NMM, freehandy, łuski zamiast kolczug oraz podstawki w klimatach bagiennych.
Więc jak już wyżej wspomniałem - pierwszym oddziałem będą BG w liczbie 20 z FCG.
Wrzuciłem na CMoN'a. Nie obrażę się, jak ktoś pozostawi tam swój głos: KLIK
Komentarze mile widziane, enjoy!
Ostatnio zmieniony 9 cze 2012, o 23:08 przez Rasti, łącznie zmieniany 4 razy.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Dzięki, idę sobie po ściereczkę bo trochę obśliniłem biurko;p Niesamowicie mi się podobają!:D Choć na sztandarze mogłyby być cycki...
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
całość duper, łuski bajeczka.. ale ten sztandar jakiś taki...mały jest XD
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ha! widzę, że i nie tylko ja jestem zdegustowany brakiem cycków
No właśnie mały, chciałem coś bardziej majestatycznego dziabnąć, ale nie było gdzie :/crovaxus pisze:całość duper, łuski bajeczka.. ale ten sztandar jakiś taki...mały jest XD
Wiedziałem, że ktoś się zapyta. Kupę czasu co by nie patrzeć. Jakieś pół roku, tylko, że z przerwami. Jak było wolne to siedziałem i malowałem. Jak był w szkole przypierdziel to nie miałem czasu. Również to zasługa tego, że nie mam jeszcze takiej wprawy. To moje pierwsze modele malowane na takim poziomie i w pełnym NNM'ie.Klafuti pisze:Te prace przypominają mi wytwory Raksa i jego żony, kiedy jeszcze malowali figurki. Czyli bardzo dobre. Długo ich malowałeś? Robią w każdym razie wrażenie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No Podoba mi się
Jest kontrast, jest schludnie, jest pomysł na malowanie. Dobre podstawki. Niezłe zdjęcia.
Ciekawy sztandar (choć z drugiej strony, nie za bardzo wiem co ma wspólnego z Black Guards )
O i logo też niezłe
Jest kontrast, jest schludnie, jest pomysł na malowanie. Dobre podstawki. Niezłe zdjęcia.
Ciekawy sztandar (choć z drugiej strony, nie za bardzo wiem co ma wspólnego z Black Guards )
O i logo też niezłe
Motywem przewodnim mojej armii jest przedstawienie Khaine'a w postaci Kruczego Boga - stąd kruki na płaszczach, taki ogólny symbol. Do tego skrzydła pierzaste przy postaciach ludzkich - coś na wzór aniołów, takich upadłychquidamcorvus pisze: Ciekawy sztandar (choć z drugiej strony, nie za bardzo wiem co ma wspólnego z Black Guards )
A dzięki Siedziałem dzisiaj i myślałem jakie by tutaj sobie logo strzelić, aż w końcu zrobiłem coś takiego, trochę bez większych ambicjiquidamcorvus pisze: O i logo też niezłe
Gratulacje, mam nadzieję że nie zaprzestaniesz na Black Guardach, bo szkoda takiego talentu zmarnować
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Link do CMoN'a
http://www.coolminiornot.com/304712
http://www.coolminiornot.com/304712
Gratki fajnych Elfow Rasti. Ciekawy pomysl na kolory, guardzi zawsze gdzie nie patrzylem mieli czerwone plaszcze a tutaj zmiana. Wyszło fajnie i nietypowo.Czekam na nastepne modele z Armii.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super. Freehand gniecie, jest tak fajny, że nawet cycków mu nie potrzeba do zajebistości.
No to jak się bawić, to się bawić.
Teraz może coś z rzeźbienia. Modele wyrzeźbione dla klienta parę miesięcy temu.
Do tego odlewy żywiczne. Skala idealnie pasująca do WFB.
W ramach zdjęć pomalowani na codex grey.
Jakby ktoś na takich reflektował(gdyż są na sprzedaż) to tutaj można poczytać dokładniej.
Teraz może coś z rzeźbienia. Modele wyrzeźbione dla klienta parę miesięcy temu.
Do tego odlewy żywiczne. Skala idealnie pasująca do WFB.
W ramach zdjęć pomalowani na codex grey.
Jakby ktoś na takich reflektował(gdyż są na sprzedaż) to tutaj można poczytać dokładniej.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2012, o 23:14 przez Rasti, łącznie zmieniany 1 raz.