Euro 2012 - Wybór reprezentacji Rzeczypospolitej Polskiej

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Re: Euro 2012 - Wybór reprezentacji Rzeczypospolitej Polskie

Post autor: #helion# »

ksch pisze:Rozumiem, że potem będą zgrupowania i filmiki motywujące, a'la Engel :mrgreen:
Oni wszystko markerem na monitorze rozrysują...jak ENDŻEL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

I wish we have an ENGEL :mrgreen:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Zgrupowanie i system treningowy to moim zdaniem mus, pewnie w tym roku chłopaki też się zdecydują na takie rozwiązania. Tak naprawdę to dzięki temu ograniu i rozpracowaniu najtwardszych drużyn zawdzięczamy zwycięstwo.

:!: Jeszcze pytanie do Crusa
Czy "delegowałeś" kogoś do udzielania się na twf czy może sam to robisz? Tam trzeba szperać czesto, żeby nasze zdanie się liczyło, zresztą jako obrońców tytułu i organizatorów nie widzę możliwości, żeby się nie liczyło.
Są jakieś słuchy kiedy będzie wybór tego śmiesznego ciała, które układa CS, czy może jeszcze jakoś inaczej on powstanie w tym roku?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Cauliflower pisze: Czy "delegowałeś" kogoś do udzielania się na twf czy może sam to robisz? Tam trzeba szperać czesto, żeby nasze zdanie się liczyło, zresztą jako obrońców tytułu i organizatorów nie widzę możliwości, żeby się nie liczyło.
Są jakieś słuchy kiedy będzie wybór tego śmiesznego ciała, które układa CS, czy może jeszcze jakoś inaczej on powstanie w tym roku?
Sposób wyboru ciała jest wybierany przez chairmenów.

Część chce zrobić wybory powszechne (kapitanowie głosują), część chce samodzielnie wskazać skład AR.com.

Moim zdaniem skład AR.com jest absolutnie kluczową sprawą, bo jak zasady będą chVjowe, to turnieje Euro w Polsce będą rzadkie. Niestety nie można liczyć na to, że znajdą się tam rozsądni ludzie - na TWFie najgłośniejsi są obecnie radykałowie, którzy domagają się bardziej dogłębnej przebudowy gry i zgłaszają dziwne pomysły.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Dziękuję za to info. Fajnie jakbyś wrzucał w tym temacie to czego się dowiesz, w sumie masz już spore doświadczenie w tej materii, więc fajnie jakbyś te ich zagrywki kontrolował.

pozdro Barb!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Powiedz Mi Barb... czy to co aktualnie się dzieje na TWF nie prowadzi do tego, że będzie mała frekwencja w Gorzowie i mogą powiedzieć później, że no tak... Euro w Polsce i od razu mniej ludzi...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Nie przesadzajmy z tym TWF najgłupszy pomysł typu granie win/draw/loss raczej leży więc znowu tak źle nie jest.

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Post autor: Kanadian »

Barbarossa pisze:na TWFie najgłośniejsi są obecnie radykałowie, którzy domagają się bardziej dogłębnej przebudowy gry i zgłaszają dziwne pomysły.
Jak to bywa z radykałami, ale można ich przekrzyczeć, jak się wystarczająco dużo osób zbierze.

Pytanie, jak już się zaloguje w którym temacie mam popierać naszych ... (pobieżnie czytam TWF, trudno się wczytywać czasem, nie wszystko jeszcze przerobiłem).

win/draw/loss - nie jest taki znów zły, testowaliśmy u nas. Jak grasz pitki to faktycznie jest słaby, jak grasz na scenariusze powiedział bym że lepszy (więcej wtedy zależy od małych punktów), kwestia upodobania.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Generalnie win/draw/loss to absurd, nie po to rezygnowaliśmy już ze złych rozwiązań by do nich wracać. To są dwie największe słabości ETC 40k, scenariusze i spieprzony (aczkolwiek nie aż tak zły jak ten) system liczenia punktów.

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Ale źle mnie zrozumiałeś, nie jestem za tym żeby zmieniać system.
Tamten nie nadaje się do naszej sceny bitewnej.

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

jakoś euro przez ostatnie 2 miesiące nie było i nie zauważyłem, aby ktoś narzekał na ich brak, więc po co je wprowadzać?
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Żeby obronić tytuł.
pozdro

Awatar użytkownika
Kanadian
Falubaz

Ponieważ Polska nie jest centrum świata (ale rozumiem twoje założenia początkowe :wink: ), i w różnych krajach różnie grają, Euro to kompromis między nimi.

Np. Anglicy grają na true line of sight, Niemcy i chyba Duńczycy mają takie ograniczenia że się cieszysz że armię uda ci się wystawić.

A każdy chce grać po swojemu.

i dlatego są zasady Euro, nasi organizatorzy turniejów również dają Euro aby nasi reprezentanci byli porządnie ograni, i Crusader dopowiedział dlaczego. :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Never pisze:jakoś euro przez ostatnie 2 miesiące nie było i nie zauważyłem, aby ktoś narzekał na ich brak, więc po co je wprowadzać?
NIkt przez ostatnie 2 miechy nie grał ponieważ jeszcze nie było Euro-draftu więc daruj sobie takie jojczenie.
Cel - będąc organizatorem ETC mamy zdobyć podwójne złoto - zarówno w WFB jak i w W40k.
Nara.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

zanućmy ku chwale repy: koko koko... :mrgreen:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

ODPOWIEDZ