bolter projekt...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ludzie... moze to i bedzie ''szpanerskie'' ale to ma byc przedewszystkim praktyczne. Podajecie formy do ktorych sila reczy nie weile sie zmiesci. A tak po za tym (nie zebym watpil w chomika) bolter sklada sie glownie z prostych plytek. Wiec i produkcja jest w miare prosta (chyba
) natomiast jak chcecie miecz, i w dodatku zeby fajnie wygladal to ze wzgledow technicznych bedzie on ciezki do wykonania.

$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
To nie chodzi to że nie da się zrobić...bo się da. Stawiałbym raczej na praktyczność bo o ile miecz wygląda fajnie to za wiele do niego władować się nie da
Niestety WFB nie daje takich możliwości jak 40k jeśli chodzi o adaptowanie przedmiotów na transportery figurek... dlatego proponowałem katedrę bądź jakikolwiek inny budynek. Zaleta jest zwarta forma z odpowiednia przestrzenią w środku. A że każda nacja ma charakterystyczne budowle da sie przez to zróżnicować... dajmy na to obelisk elfi- da sie nawet do tego pasek zainstalować co by na ramieniu nosić.
Tak czy inaczej jestem wdzięczny za wszelkie sugestie bo pozwalają mi na zorientowanie się co ewentualnie spotka się z pozytywnym odbiorem.
Co nie oznacza że nie mogę sie podjąć 'dziwnego' przedsięwzięcia

Tak czy inaczej jestem wdzięczny za wszelkie sugestie bo pozwalają mi na zorientowanie się co ewentualnie spotka się z pozytywnym odbiorem.
Co nie oznacza że nie mogę sie podjąć 'dziwnego' przedsięwzięcia

+++ Hora Ad Poenam Exigendam +++
trumny bym nie odrzucał, ba, sarkofag dla Tomb Kingów możesz robić - biorę (aha, z ceną kolega się jakoś nie ujawnia, ale rozumiem że czeka na rezultaty pierwszych aukcji) co do innych - budynki jakoś tak... z technicznego przede wszystkim. Taki orczy posong kanciasty też może być cool