http://www.diabloportal.pl/page/38/fabula/loko pisze:streści mi ktoś fabułę d3?
Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
a tak bardziej w detalach kto kogo i bardziej w faktach opartych na zaliczonej grze? czy tyrael zdradził? i takie takie
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Poszukaj w sieci, ludzie graja i nie każdy chce spoilować sobie fabułe.loko pisze:a tak bardziej w detalach kto kogo i bardziej w faktach opartych na zaliczonej grze? czy tyrael zdradził? i takie takie
Na stronie Blizza masz nawet filmik który opowiada czemu i dlaczemu się to stało...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Awesome!Błażej pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eQzJC-vS40
specjalnie dla tych co mówią, że diablo jest zbyt cukierkowe
Lest we forget:
- Infernal Puppet
- Masakrator
Heh, śmiechłem . Choć np. bodaj w bulletstromie był acziewk "ale urwał" .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Gra jednak gniecie jajca Dorównuje i przewyższa imo poprzedników. Graficznie śliczna. Miodna. No i polecam od razu instalować wersję ENG. Wersja polska była czasami bardzo denerwująca, bo głosy npc często zupełnie nie pasowały do odgrywanych postaci. Natomiast w wersji eng jest wszystko już spoko. Dobra, wracam do gry!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Gdzie najtaniej kupić sam klucz do d3?
Opłaca sie robić rajdy na bosow w celu dropu? Wydaje mi sie ze najlepszy drop jest za pierwszym razem, potem padaka :/ ktoś potwierdi/obali ?
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
@Furion -> polecam keye.pl, widzę że Demko ode mnie się sprawdziło i wciągneło.
@Semi -> przykro mi ale się mylisz. Może do 20 lvl opłaca się - akle z tego co mam na moich postaciach to od 15+ wszystko ubrane w żółciaki z dropa (mozna je przechowywać w Skrytce, tak by używały go inne postacie, ofc jak nie jest dedykowany). Do 25 poziomu miałem tylko jednego żółciaka. Dodatkowo BS daje item + 2,3 itp LOSOWE efekty Przy prostej matematyce:
2 efekty z 32 dostępnych a musisz trafić na te 2 konkretne - płacisz kase powiedzmy 500g i tracisz 5-10 składników. Imho się nie opłaca... jak jest napisane w FAQ - BS to filler w postępie zdobywania sprzętu.
@DragoWwl -> nie opłaca się, np. zabicie Leoryka da Ci jakis RARE (żółty vel złoty) item. I teraz, jesli zabijesz go raz jeszcze na normalu tą samą postacia to nie dostaniesz już żółciaka ale zabicie na poziomie wyżej już Ci da.
W grze są 2 systemy zwiększania szczęscia wypadania itemów:
1. Na broni w postaci % -> max jaki widziałem to 97% na prezentacji - osobiscie mam 72% - leci dużo tego.
2. Buff który dostajesz za zabicie jakis tam mobów na 60+ poziomie.
@Semi -> przykro mi ale się mylisz. Może do 20 lvl opłaca się - akle z tego co mam na moich postaciach to od 15+ wszystko ubrane w żółciaki z dropa (mozna je przechowywać w Skrytce, tak by używały go inne postacie, ofc jak nie jest dedykowany). Do 25 poziomu miałem tylko jednego żółciaka. Dodatkowo BS daje item + 2,3 itp LOSOWE efekty Przy prostej matematyce:
2 efekty z 32 dostępnych a musisz trafić na te 2 konkretne - płacisz kase powiedzmy 500g i tracisz 5-10 składników. Imho się nie opłaca... jak jest napisane w FAQ - BS to filler w postępie zdobywania sprzętu.
@DragoWwl -> nie opłaca się, np. zabicie Leoryka da Ci jakis RARE (żółty vel złoty) item. I teraz, jesli zabijesz go raz jeszcze na normalu tą samą postacia to nie dostaniesz już żółciaka ale zabicie na poziomie wyżej już Ci da.
W grze są 2 systemy zwiększania szczęscia wypadania itemów:
1. Na broni w postaci % -> max jaki widziałem to 97% na prezentacji - osobiscie mam 72% - leci dużo tego.
2. Buff który dostajesz za zabicie jakis tam mobów na 60+ poziomie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
@Błażej - kolega nie wie co dostałes i odwrotnie to dzieje się tylko po Twojej stronie. Ale masz opcje handlu.
Ja się już/ albo dopiero wczoraj tego domyśliłem. Bo inaczej dziwne, że ani razu nie podniosłeś złota albo że po zabiciu Leorica wypadły 2x magiczne knuckles gdzie dla Ciebie byłyby bezużyteczne itp.Błażej pisze:Jak to jest z dropami w cooperativie?
Itemy i złoto które, spadają są tylko dla nas czy współtowarzysze też je widzą ?
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Niestety dropi itemy nie dla klasy Ja swoim WD wchodziłem w 2gi akt z jednym żółciakiemChory pisze:Ja się już/ albo dopiero wczoraj tego domyśliłem. Bo inaczej dziwne, że ani razu nie podniosłeś złota albo że po zabiciu Leorica wypadły 2x magiczne knuckles gdzie dla Ciebie byłyby bezużyteczne itp.Błażej pisze:Jak to jest z dropami w cooperativie?
Itemy i złoto które, spadają są tylko dla nas czy współtowarzysze też je widzą ?
Na pewno? Jestem pewny że Skeleton King wyrzucił mi maskę i sztylet dla Witch Doctora jak nim grałem.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Dropy nie sa zalezne od klasy - losowo daje.
Genialnym pomyslem moim zdaniem jest, ze kazdy ma swojego dropa.
Mam wrazenie, ze specjalnie zrobili ostatni quest do bossow bardzo dlugi , zeby nie robic szybkich runow.
Troche dziwne jest , ze z rzeznika na koszmarze wypadaja 3xniebieskie, a ze zwyklakow zolte leca regularnie.
Jak ktos ma problem z zoltymi to sie dziwie, bo lekko z 100 mi wydropilo - jestem w 2 akcie koszmaru.
Co trzeba na pewno powiedziec, ze gra juz na koszmarze jak gra sie z kumplami nie jest prosta, bo potwory sa mega wytrzymaly, a nasz dmg nie powala, az ciekawy jestem co bedzie na piekle i inferno.
Nie podobaja mi sie bardzo nawiazania tzn 1 akt podobny do 1 aktu w D2 , 2 to prawie, ze kopia D2.
3eci to 5 akt D2. Mogliby zrobic jakies nowe totalnie krainy, a nie zmieniac ich nazwe i to samo - jak dla mnie troche lipa.
Dopiero 4 akt jest totalnie czyms nowym, swiezym.
Gra jest moim zdaniem bardzo fajna, aczkolwiek wiadomo - najwieksza frajda jak sie pierwszy raz przechodzi, teraz juz zaczyna sie questy na pamiec znac i ciagle to samo.
Jak u Was z dropami pomaranczowych/zielonych itemow? Zdropil ktos cokolwiek?
Genialnym pomyslem moim zdaniem jest, ze kazdy ma swojego dropa.
Mam wrazenie, ze specjalnie zrobili ostatni quest do bossow bardzo dlugi , zeby nie robic szybkich runow.
Troche dziwne jest , ze z rzeznika na koszmarze wypadaja 3xniebieskie, a ze zwyklakow zolte leca regularnie.
Jak ktos ma problem z zoltymi to sie dziwie, bo lekko z 100 mi wydropilo - jestem w 2 akcie koszmaru.
Co trzeba na pewno powiedziec, ze gra juz na koszmarze jak gra sie z kumplami nie jest prosta, bo potwory sa mega wytrzymaly, a nasz dmg nie powala, az ciekawy jestem co bedzie na piekle i inferno.
Nie podobaja mi sie bardzo nawiazania tzn 1 akt podobny do 1 aktu w D2 , 2 to prawie, ze kopia D2.
3eci to 5 akt D2. Mogliby zrobic jakies nowe totalnie krainy, a nie zmieniac ich nazwe i to samo - jak dla mnie troche lipa.
Dopiero 4 akt jest totalnie czyms nowym, swiezym.
Gra jest moim zdaniem bardzo fajna, aczkolwiek wiadomo - najwieksza frajda jak sie pierwszy raz przechodzi, teraz juz zaczyna sie questy na pamiec znac i ciagle to samo.
Jak u Was z dropami pomaranczowych/zielonych itemow? Zdropil ktos cokolwiek?
Z zielonych to tylko książki do poczytania ale i tak gra gniecie i żaden tytuł od lat nie zmusił mnie do zarywania nocek
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...