Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
To akurat poczytuję za plus. W rzeczywistości np. ludzie nie mają jednego odcienia karnacji i taka różnorodność urealnia oddział. Sam teraz maluję ogry i nie wyobrażam sobie, żeby wszystkie ogry miały taką samą karnację - nie wyglądało by to naturalnie...- Nie morgę oprzeć się wrażeniu, że twoje DE są mają różną karnacje skóry, jakby niektórym brak było ostatniego rozjaśnienia na pysiu.
Muszę napisać, że mnie akurat drukowane sztandary nie przekonują. Ktoś się nawet na tym forum wypowiadał, że często reakcją jest coś w stylu: "Ale masz zaj..sty sztandar!!! Łeeee - wydrukowany... Szkoda...". Akurat wzór który pokazałeś nie jest poza zasięgiem zwykłego śmiertelnika, dlatego uważam, że powinieneś tego typu wzory na sztandarach malować. Zrób zdjęcie sztandarowi, nałóż wzór w Photoshopie i patrząc się na tak spreparowaną fotkę maluj. Staraj się nie śpieszyć a powinno Ci się udać bez problemu. A zapewniam Cię, że efekt będzie duuuużo lepszy.A tutaj poprawiony sztandar Korsarzy. Jest po prostu... wydrukowany. Jakie jest nastawienie graczy do takich "drukowanych" sztandarów?
DziękiMorsfinek pisze:Najbardziej podobają mi się te fioletowe płaszczyki oraz CoKi. Na ostatnich fotkach chyba ktoś zapomniał o oczach :>