Atak korzeniem

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Budda pisze:czy stormbanner dziala na korzonki ?
czemu nie? skoro to strzelanie...

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

pytam, bo ostatnio sie z opozycja na turnieju spotkalem. dobrze gdyby ktos kompetentny wypowiedzial. a tak dodatkowo, czy SB dziala na zioniecia ?

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

strzelanie to strzelanie...

chociaz ja bylem zdania ze to iz nie moze strzelac z S&S glownie bylo brane z tego iz nie ma missle weapon to powinien strzelac "z" combata (bo tylko z missle weapon jednoski nie moga strzelac bedac w combacie ;) oczywiscie glownie tez dlatego ze nic nie widzilay ale przeciez drzewko to LT :) ) ... oczywiscie jesli widzi i ma 6'' zasiegu do wroga innego niz z nim walczy... to taka mala moja dygresja, RB kontra RB ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

bigpasiak pisze:strzelanie to strzelanie...

chociaz ja bylem zdania ze to iz nie moze strzelac z S&S glownie bylo brane z tego iz nie ma missle weapon to powinien strzelac "z" combata (bo tylko z missle weapon jednoski nie moga strzelac bedac w combacie ;) oczywiscie glownie tez dlatego ze nic nie widzilay ale przeciez drzewko to LT :) ) ... oczywiscie jesli widzi i ma 6'' zasiegu do wroga innego niz z nim walczy... to taka mala moja dygresja, RB kontra RB ;)
Dobre.
Jak na Euro Imperialista ci odpali z będącego w walce cannona do drzewa (widzi je i missile weapon nie ma) to słowa nie powiesz. :roll:
Trochę sie martwię.... :roll:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

cannon niech strzela... tylko bedzie ciezko bo zaloga obslugujaca dzialko bedzie w walce a bez niej nic nie zrobi :)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

ODPOWIEDZ