Niech każdy gra jak mu się podoba, a mi podoba się gra na ograniczeniach EURO. Proste.Niech każdy gra jak mu się bardziej sprawdza, a nie z narzuconymi ograniczeniami.
Ps. 60 nie 100, da się przeżyć.
Moderator: #helion#
Niech każdy gra jak mu się podoba, a mi podoba się gra na ograniczeniach EURO. Proste.Niech każdy gra jak mu się bardziej sprawdza, a nie z narzuconymi ograniczeniami.
taaa...zwłaszcza jak zaczynają, to nie ma co z tego twojego zbierać...do tego Górnicy na plecachLazur pisze:3x armata, 2x hellblaster, czołg i już te krasnale nie takie straszne
Do tego 40 rangerów z dwurakami tuż przed strefą rozstawienia Mój krasnoludzki kumpel już obgryza paznokcie na samą myś cięcia w maszynach i runach#helion# pisze:taaa...zwłaszcza jak zaczynają, to nie ma co z tego twojego zbierać...do tego Górnicy na plecachLazur pisze:3x armata, 2x hellblaster, czołg i już te krasnale nie takie straszne
Ty już misiek nie przesadzaj. Jak zaczynasz Ty to jest dużo lepiej bo czołg daje przewagę jednego cannona a poza tym możesz swoje maszyny schować za kawalerią albo demiśkami a pokurcze są zbyt pokurczone żeby maszynki chować.#helion# pisze:taaa...zwłaszcza jak zaczynają, to nie ma co z tego twojego zbierać...do tego Górnicy na plecachLazur pisze:3x armata, 2x hellblaster, czołg i już te krasnale nie takie straszne
Lazur pisze:Ty już misiek nie przesadzaj. Jak zaczynasz Ty to jest dużo lepiej bo czołg daje przewagę jednego cannona a poza tym możesz swoje maszyny schować za kawalerią albo demiśkami a pokurcze są zbyt pokurczone żeby maszynki chować.#helion# pisze:taaa...zwłaszcza jak zaczynają, to nie ma co z tego twojego zbierać...do tego Górnicy na plecachLazur pisze:3x armata, 2x hellblaster, czołg i już te krasnale nie takie straszne
Katapy obetną ale za to dostaną jakiś Dupny krasnoludzki wagon ktory bedzie dawał + 1 do hita. Sama radoscSiena pisze:Do tego 40 rangerów z dwurakami tuż przed strefą rozstawienia Mój krasnoludzki kumpel już obgryza paznokcie na samą myś cięcia w maszynach i runach#helion# pisze:taaa...zwłaszcza jak zaczynają, to nie ma co z tego twojego zbierać...do tego Górnicy na plecachLazur pisze:3x armata, 2x hellblaster, czołg i już te krasnale nie takie straszne
Bizim pisze:Tarcza sigmara działa tylko w cc.Magnus pisze: modlitwy kaplana sa swietne, z poczatku siedzialem w halabardach i ward na 5+ ratowal ich plonace flamesami dupska
Zgadzam się, powidziałbym nawet, że można by pomyślć o 3. Na większość armii świetni szachują różne niewygodne rzczy, dzwonk, abomk, hydr, treemana i wszlkie inne duże stwory.Kordelas pisze:Dwa działa według mnie to podstawa. Może nieszczególnie na HE ,ale mimo wszytko. Wystawiam dwa nawet na HE po bohaterskim strzale w Teclisa ,od tamtego czasu biega bez głowy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.