Na czym bazujesz swoją tezę ?swieta_barbara pisze:No wez sie Janek ogarnij, Diablo to przede wszystkim PVP, nikogo moby nie kreca.
Na Diablo 2 czy 3. Bo jak w Diablo 2 wygladal PvP to chyba wiesz. A jak wyglada w Diablo 3 tez chyba wiesz;).
pozdr;)
Moderator: Zaklinacz Kostek
Na czym bazujesz swoją tezę ?swieta_barbara pisze:No wez sie Janek ogarnij, Diablo to przede wszystkim PVP, nikogo moby nie kreca.
Diablo 2 pod wzgledem pvp bylo chyba najbardziej uniwersalna gra jaka wyszla do tej pory. W zaleznosci od narzuconych zasad jesli chodzi o itemy i skille, rozgrywki wygladaly zuuupelnie inaczej i dostarczaly strasznie duzo wrazen. Jesli swoje zdanie opierasz o doswiadczenia z gier typu "duel 1", "polska 1", czy "i kill u easy", to faktycznie mogles zrazic sie do pvp.Chory pisze:Na czym bazujesz swoją tezę ?swieta_barbara pisze:No wez sie Janek ogarnij, Diablo to przede wszystkim PVP, nikogo moby nie kreca.
Na Diablo 2 czy 3. Bo jak w Diablo 2 wygladal PvP to chyba wiesz. A jak wyglada w Diablo 3 tez chyba wiesz;).
pozdr;)
A czego się spodziewałeś? Wyjebania się na każdym trashpacku przed katedrą? Toż to jeno początek gry. Poczekaj do srebrnych iglic na inferno;) Tam to się dzieje.Wczoraj odpaliłem diablo III. I mam strasznie mieszane uczucia po wstępie. Dolazłem do grobu Leorica i właściwie ciągle wszystko zamiatałem bez większego problemu.
Z całym szacunkiem ale poważnie nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Nie możesz patrzeć na D3 pod kątem WoW'a.syrius pisze:Absolutnie nie, ale potki leżące na ziemi automatycznie zwracające życie w dużych ilościach mogłyby nie istnieć. Wiem, że gra jest robiona pod casuali, jak obecnie kazdy produkt Blizza. Do tego system umiejętności przypominający WoWa - Pandarię i jej zapowiedzi. Wszystko to jakby było próbą przed zmianami w WoW. Choć może się mylę .
P.s. Napisałem, że to pierwsze wrażenie. Więc pełną opinię dam, jak przejdę i zacznę gre na nightmarze
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...