Siedziałem przed kompem i z nudów wymyśliłem taką jak niżej rozpę. Muszę tym pograć bo mi sięnawet podoba - co myślicie?
Ex champion Tzeencha na dyskorolce z gaze... i crimson armour - 265
chaos sorcerer 2 lev na koniu - 2 DS - 186
knights, choseni und (5 sztuk, szmata, muzyk) 255
knights und 5 szt (szmata, muzyk) 195
2x 6 psów , łącznie 72
maraudersi konni (muzyk, flaile) 81
maraudersi konni (muzyk, flaile, tarcze) 91
5 furii 75
3 minosy tzeencha z GW 158
2 spawny 120
Co o tym sądzicie? mag albo zasuwa sam albo wchodzi go knightów
Opcjonalnie mogę za 20 pk zabrać exaltedowi armou magiczny a dać czempiona do zwykłych rycerzy.
1500 Mortale
Imho
Crimson armour slaby jest nigdy mi sie nie sprawdzal, nie lepiej dac mu enchatned shield powinien miec wtedy save na 2+ bodajze i w lapy flaila do walki. Sztandary na knight tez zbedne w sumie cr powinni nabijac combatem. Zwykli kinghci poza tym biedni sa, drodzy a akzdy po jednym ataku
. Moze lepiej wrzucic np. drugie minoski ?? Spawny moga nigdzie nie dojsc 2d6 ruchu to troche malo niestety. Reszta lokej chyba.
Crimson armour slaby jest nigdy mi sie nie sprawdzal, nie lepiej dac mu enchatned shield powinien miec wtedy save na 2+ bodajze i w lapy flaila do walki. Sztandary na knight tez zbedne w sumie cr powinni nabijac combatem. Zwykli kinghci poza tym biedni sa, drodzy a akzdy po jednym ataku
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Temple Guard
- Falubaz
Zgadzam się, że zwykli Rycerze są za słabi, oni muszą mieć te 2 ataki, czyli zostaje standard - Choseni Undivided (lub któregoś z bogów), a jeśli zwyklaki to tylko Khorne'a.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
a co tu dużo gadać ? +1 PDMauler pisze: uwaga odnośnie minosów - cenna
Postarałbym się wcisnąć (może kosztem furii) Screamersy - klimat + świetna jednostka (idealna do screenowania rycerzy i pacyfikowania wszelkich maszyn
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a