League Of Legends

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Re: League Of Legends

Post autor: Klafuti »

diuk pisze:hecarim jest w sumie dobry ale uzycie szarzy moze byc problematyczne bo w wiekszosci przypadkow nie oplaca sie odpychac przeciwnika gdy sie jest za nim.. dlatego trzeba wyjechac od tylu lub boku.

gosc ma niezly escape. cos jak olaf z ghostem z ta roznica ze nie ma wbudowanego cleansa.
Czyli wygląda na to, że trafiam do noobów - jak ja nie wymiatam, to nikt nie wymiata :mrgreen: . Z resztą, co mi po escapie, jak jestem wrogiem publicznym nr1 i wszyscy czają sie na mnie w krzakach, tylko po to, żeby wskoczyć mi na głowę (vide: gif zamieszczony kilka stron temu przez Andrzeja). Jak idę pomóc drużynie, to jestem pierwszym, który dostaje stuna i zostaje zgankowany w 1^-100 sekundy, podczas gdy reszta ucieka, zamiast skorzystać z zadanej paniki :? .
To, że jest dobry (albo przynajmniej ma potencjał) to nie wątpię, bo kilka razy grałem z nim i przeciw niemu i miał wygar, pod warunkiem, że zdążył zrobić trinity, ale do tego jest potrzebna współpraca reszty drużyny.

Akurat co do wjazdu od tyłu, to domyśliłem sie od razu, dobrze się tym wpycha wrogow po wieżyczki. Popróbuję jeszcze kilka buildów i najwyżej wrócę do jedynej słusznej postaci :wink: .
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Nie jest tak zle, z passiva mozna kogos wyprzedzić i wtedy wepchnac tam gdzie chcesz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

No, dobra, hecarim jest całkiem niezły. Moja deprecha była spowodowana trafianiem do noobowskich drużyn :lol2: . Wystarczyło wytrzymać do momentu, aż kupiłem trinity force! i wtedy już w zasadzie było pwnango na całego 8) .
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Kogo byście teraz polecili początkującemu graczowi? Potestowałem trochę i najlepiej mi się gra wszelakimi dps z kontrolą tłumu.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2012, o 14:18 przez Shadar, łącznie zmieniany 1 raz.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Warwick jest zawsze dobry dla początkującego. Poza tym ashe, vlad, gp. Sporo tego jest.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

vlad dla poczatkujacego wcale nie jest taki fajny. dostaniesz cos silnego w early gamie i cie sklada. ale reszta to tak. jeszcze shen jest dosc fajny na poczatek

Andrzej
Pan Spamu

Bo ja wiem? Wbudowany lifesteal, bardzo dobry escape, a w late potężny aoe dmg. Mi się dobrze nim grało, gdy zaczynałem.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Andrzej pisze:Warwick jest zawsze dobry dla początkującego. Poza tym ashe, vlad, gp. Sporo tego jest.
+1 poza tym jax. Teraz nie trzeba mieć nawet dużego skilla żeby robił co ma robić

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Kupiłem Warwicka. Mam dość mieszane uczucia. Świetnie zabija pojedynczych czempionów i nietrudno utrzymać go przy życiu, ale kiepsko radzi sobie z grupami. Zbieram na varussa, którym za to gra mi się najlepiej ze wszystkich postaci dotychczas (bije ashe na głowę).
Wieszkto pisze:
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Andrzej
Pan Spamu

Dziwne, nie radzi sobie sam kontra kilku gości. Faktycznie, słaby :wink:

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Chodziło mi o grupy nawet zwykłych mobów. Zabija je niestety dość wolno, z powodu braku zdolności obszarowych. Nie napisałem też, że jest słaby. Właściwie, to odniosłem wrażenie, że jest wręcz op. Połyka nawet po dwóch czempionów na raz, bez większych komplikacji :mrgreen: Po prostu nie mój styl gry. Wolę varusa.
Wieszkto pisze:

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

latara i do przodu ;-)

a tak to mi sie skojarzyl taki mem (a propo tego co mowiles)

[img]t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT651yzaBWrc1V9UD_nMJL3SOT1jHzteBexWrG8eLsLpb8Izi8nLKHcMeI[/img]
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Andrzej
Pan Spamu

Proponuje proponować wklejanie obrazków :wink:

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

mnie sie ww zdazylo zrobic pente 1v5 bo sie spoznilem na teamfight i przeciwnicy poza jednym byli dosc mocno uszkodzeni. no i tak wszyscy mnie bili a ja niewzruzony zabijalem dalej:D

Andrzej
Pan Spamu

Ja max quadra :)

diuk
Falubaz

sorry ale z komorki ciezko przekleja sie urle.

tutaj dzialajacy obrazek:

[img]elohell.net/images/chill/8d7d94bf947bb553f0ca6d71f034f4e5.png[/img]

(cos mi komorka dodaje nowy wiersz ale ulr dziala.)
Ostatnio zmieniony 27 maja 2012, o 22:24 przez diuk, łącznie zmieniany 1 raz.

Kontakt PM

Andrzej
Pan Spamu

Zajebiście działa :D

diuk
Falubaz

no k* za dlugi jest ten adres. :-P

wez mnie wyrecz andrzej i to zamiesc w img tagach bo mi dodaje 2x nowy wiersz przy images/ i przed [/img]

Kontakt PM

Andrzej
Pan Spamu

Obrazek

done :wink:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Właśnie kupiłem tego nowego czempiona Dariusa, z tego co widziałem całkiem niezły, teraz sam potestuję i powiem jaki jest.
Shadar pisze:Kupiłem Warwicka. Mam dość mieszane uczucia. Świetnie zabija pojedynczych czempionów i nietrudno utrzymać go przy życiu, ale kiepsko radzi sobie z grupami. Zbieram na varussa, którym za to gra mi się najlepiej ze wszystkich postaci dotychczas (bije ashe na głowę).
Wiesz, Warwick to assasin, uwala wrogich bohaterów ale ma słaby crowd control, więc ciężko nim przepychać i zarabiać kasę. Co do Ashe, to odkąd zrobiła się taka ładna, wszyscy ją biorą :lol2: .
Obrazek
~Warren E. Buffett

ODPOWIEDZ