Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Re: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012

Post autor: kudlaty960 »

A dałeś Kosie kostki? :lol2: . Tzn jak to zrobiłeś Generale.
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

E, pewnie znów zagrał B&G :mrgreen:

Albo co bardziej prawdopodobne zamknął Kosę w kiblu i sam grał :lol2:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Post autor: kudlaty960 »

No to mamy Sevi bana na sklep.. :lol2:
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Kosa pisze:Sevi, aleś plewa :P :P :P
Kosa jesteś plewą :) 8)

Kudłaty - nic się nie martw, jak przyjdziemy coś kupić to znów będzie się kłaniał w pas ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ee tam - to jak z jazdą na rowerze - tego się nie zapomina a trzeba trochę czasu ,żeby sobie przypomnieć....Przemek kiedyś grał - teraz potrzebuje tylko trochę czasu... Cały czas grasz moją rozpą i moją armią ???? :D :D :D :D ... czy coś zmieniasz? Imperium teraz jest naprawdę solidne a HE 0-1 kowe....tylko napór WL i magia ale T3 i praktycznie bez AS...

Ja tam się cieszę ,że mamy Przemka po naszej stronie - przynajmniej będziemy wiedzieć co się dzieje ...

Przemku może buś pomalował moje imperium skoro tak ci się podoba?? :twisted: :twisted:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

Post autor: General Baga »

Tak twoja armia a rozpa trochę zmieniona - no jakos mi to tam wchodzi - a scenariusz sevi to zwykla piczka :P
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

PiotrB pisze: Przemku może buś pomalował moje imperium skoro tak ci się podoba?? :twisted: :twisted:
moge cos tam maziac :P jaki kolor state trupsow?
Mnie u siebie horoszo

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

co robi imperium pokazał Catafraktus na DMŚ :) naprawdę solidna armia:)

Kolory są nie ważne - byle były 3 żeby na mastera można wziąć:)
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, o 16:38 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Poza tym z całym szacunkiem Kosa i jego HE to nie Andrzej...więc nie róbcie z niego boga:) -- Poza tym pali śmierdzące pety i gardzi naszym klubem :roll:

Xier i Panterq nie chcielibyście przystąpić do klubu??? Xier - ty jesteś jednym z lepszych graczy jakich znam - bardzo się nam przydasz a Ty Panterq był byś pierwszym krasnoludem - co za tym idzie bardzo ważnym :)... Zapraszamy!
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

znow ta agitacja, hm załóżcie nowy temat do spamowania, czy 9ty to nie jest weekend z Bozym Ciałem? hm?
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Matko boska Gremlin :) Boże Ciało jest 7-go:)...

Agitacja jest bo musi być. Zależy nam na tym ,żeby TL się rozrastał - innej drogi jak agitacja nie ma:) Osobny temat się nie sprawdzi... Dużo w TL się zmieniło - mamy nadzieję że i Ty popatrzysz na to przychylnym okiem :)....Sam doskonale wiesz jak ważny dla nas jesteś:)
Obrazek

Awatar użytkownika
General Baga
Kradziej

hochland (zielono czerwoni) :mrgreen:
Mnie u siebie horoszo

siscov
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: siscov »

Generale, wiem, że dasz mi bana na sklep, ale w B&G zdobyłeś dla Nas 1 pkt, a ja 3 ;D
podpis był niezgodny z regulaminem

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Ty chyba naprawdę nie lubisz przychodzić do Vanaheim :D
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

czy 9ty to nie jest weekend z Bozym Ciałem?
koniunkcja "/\"
PiotrB pisze:Matko boska Gremlin :) Boże Ciało jest 7-go:)...
Implikując "=>''

Tak, to ten weekend!

Hm, to sie zastanowię, czy wpadnę wypróbować moją nową śmieszna leśna rozpiskę. A moja obiektywne oko zaobserwowało pewne zmiany natury mentalnej we wrogiej organizacji jaką jest TL :p

A nowy temat to odnośnie turnieju ojro - wraz z zasadami, i SLOSEM, a nie VLosem
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, o 17:19 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Jest już nowy temat do spamowania - poszukajcie i przenieśmy dyskusję tam, a Panterq zapisał się już do klubu :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

sorry - gonię w piętkę :) ...wszystko przez tą presję Undeada :(....Gratulację Panterq! Bardzo się cieszę :) Maluj figurki - na pewno pojedziesz nami na DMP - bez ciebie było smutno bo nawet z kim zjeść uczciwie nie było :(....
Gremlin! Wszystko wymaga czasu! ...i trochę zaufania :) TL Twoim przyjacielem jest :)... dużo byśmy dali abyś przybrał nasze barwy - rozumiemy jednak ,że na wszystko przychodzi czas! Pozdrowienia również dla brata:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Może dołączę do tego True Legionu w sumie co tam szkodzi. Jak pomaluje Tk albo Chd to się wybiorę z wami :wink: Dzięki Piotrze za komplementy :)
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Strasznie się cieszę Xier- komplementy jak najbardziej zasłużone - masz szanse być gwiazdą jak Catafraktus czy Butan :) Według mnie masz to coś! :) Podaj Seviemu swojego maila i numer komórki - mamy też własne forum ale o tak wszyscy spamują tutaj:)

Koniecznie CHD!!
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, o 17:33 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ej, przenieśmy się już do nowego tematu :)

Xier, zapisz się, napewno na tym nie stracisz :)
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ