Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
- kudlaty960
- Mudżahedin
Re: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
A dałeś Kosie kostki?
. Tzn jak to zrobiłeś Generale.

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
E, pewnie znów zagrał B&G
Albo co bardziej prawdopodobne zamknął Kosę w kiblu i sam grał

Albo co bardziej prawdopodobne zamknął Kosę w kiblu i sam grał

Wisła Kraków.
- kudlaty960
- Mudżahedin
No to mamy Sevi bana na sklep.. 

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Kosa jesteś plewąKosa pisze:Sevi, aleś plewa![]()
![]()

Kudłaty - nic się nie martw, jak przyjdziemy coś kupić to znów będzie się kłaniał w pas

Wisła Kraków.
Ee tam - to jak z jazdą na rowerze - tego się nie zapomina a trzeba trochę czasu ,żeby sobie przypomnieć....Przemek kiedyś grał - teraz potrzebuje tylko trochę czasu... Cały czas grasz moją rozpą i moją armią ????
... czy coś zmieniasz? Imperium teraz jest naprawdę solidne a HE 0-1 kowe....tylko napór WL i magia ale T3 i praktycznie bez AS...
Ja tam się cieszę ,że mamy Przemka po naszej stronie - przynajmniej będziemy wiedzieć co się dzieje ...
Przemku może buś pomalował moje imperium skoro tak ci się podoba??

Ja tam się cieszę ,że mamy Przemka po naszej stronie - przynajmniej będziemy wiedzieć co się dzieje ...
Przemku może buś pomalował moje imperium skoro tak ci się podoba??

- General Baga
- Kradziej
Tak twoja armia a rozpa trochę zmieniona - no jakos mi to tam wchodzi - a scenariusz sevi to zwykla piczka 

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
moge cos tam maziacPiotrB pisze: Przemku może buś pomalował moje imperium skoro tak ci się podoba??![]()

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
co robi imperium pokazał Catafraktus na DMŚ
naprawdę solidna armia:)
Kolory są nie ważne - byle były 3 żeby na mastera można wziąć:)

Kolory są nie ważne - byle były 3 żeby na mastera można wziąć:)
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, o 16:38 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Poza tym z całym szacunkiem Kosa i jego HE to nie Andrzej...więc nie róbcie z niego boga:) -- Poza tym pali śmierdzące pety i gardzi naszym klubem 
Xier i Panterq nie chcielibyście przystąpić do klubu??? Xier - ty jesteś jednym z lepszych graczy jakich znam - bardzo się nam przydasz a Ty Panterq był byś pierwszym krasnoludem - co za tym idzie bardzo ważnym
... Zapraszamy!

Xier i Panterq nie chcielibyście przystąpić do klubu??? Xier - ty jesteś jednym z lepszych graczy jakich znam - bardzo się nam przydasz a Ty Panterq był byś pierwszym krasnoludem - co za tym idzie bardzo ważnym

znow ta agitacja, hm załóżcie nowy temat do spamowania, czy 9ty to nie jest weekend z Bozym Ciałem? hm?
xYz
Matko boska Gremlin
Boże Ciało jest 7-go:)...
Agitacja jest bo musi być. Zależy nam na tym ,żeby TL się rozrastał - innej drogi jak agitacja nie ma:) Osobny temat się nie sprawdzi... Dużo w TL się zmieniło - mamy nadzieję że i Ty popatrzysz na to przychylnym okiem
....Sam doskonale wiesz jak ważny dla nas jesteś:)

Agitacja jest bo musi być. Zależy nam na tym ,żeby TL się rozrastał - innej drogi jak agitacja nie ma:) Osobny temat się nie sprawdzi... Dużo w TL się zmieniło - mamy nadzieję że i Ty popatrzysz na to przychylnym okiem

- General Baga
- Kradziej
hochland (zielono czerwoni) 

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
koniunkcja "/\"czy 9ty to nie jest weekend z Bozym Ciałem?
Implikując "=>''PiotrB pisze:Matko boska GremlinBoże Ciało jest 7-go:)...
Tak, to ten weekend!
Hm, to sie zastanowię, czy wpadnę wypróbować moją nową śmieszna leśna rozpiskę. A moja obiektywne oko zaobserwowało pewne zmiany natury mentalnej we wrogiej organizacji jaką jest TL :p
A nowy temat to odnośnie turnieju ojro - wraz z zasadami, i SLOSEM, a nie VLosem
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, o 17:19 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz
Jest już nowy temat do spamowania - poszukajcie i przenieśmy dyskusję tam, a Panterq zapisał się już do klubu 

Wisła Kraków.
sorry - gonię w piętkę
...wszystko przez tą presję Undeada
....Gratulację Panterq! Bardzo się cieszę
Maluj figurki - na pewno pojedziesz nami na DMP - bez ciebie było smutno bo nawet z kim zjeść uczciwie nie było
....
Gremlin! Wszystko wymaga czasu! ...i trochę zaufania
TL Twoim przyjacielem jest
... dużo byśmy dali abyś przybrał nasze barwy - rozumiemy jednak ,że na wszystko przychodzi czas! Pozdrowienia również dla brata:)

Gremlin! Wszystko wymaga czasu! ...i trochę zaufania

Strasznie się cieszę Xier- komplementy jak najbardziej zasłużone - masz szanse być gwiazdą jak Catafraktus czy Butan
Według mnie masz to coś!
Podaj Seviemu swojego maila i numer komórki - mamy też własne forum ale o tak wszyscy spamują tutaj:)
Koniecznie CHD!!

Koniecznie CHD!!
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, o 17:33 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Ej, przenieśmy się już do nowego tematu 
Xier, zapisz się, napewno na tym nie stracisz

Xier, zapisz się, napewno na tym nie stracisz

Wisła Kraków.